Alternatief voor hondenpension

Alternatief voor hondenpension in jouw buurt?

Terwijl jij weg bent verblijft je hond bij een echt gezin

 • Een huiselijke omgeving zonder kooien en kennels
 • Betrouwbare, geverifieerde en verzekerde gastgezinnen
 • Een gerust gevoel dankzij dagelijkse foto-updates
 • Persoonlijke aandacht en voldoende beweging
 • Verklein het risico op kennelziektes
 • Gratis knuffelen inbegrepen!

Hondenhotel

'Gastgezin voor honden' bij Pawshake betekent dat jouw puppy of hond bij een gastgezin verblijft gedurende een bepaalde periode dat jij weg bent. De oppas of het gastgezin geeft je hond te eten, gaat met hem uit wandelen, speelt met de hond en knuffelt hem net zo vaak en even liefdevol als jij zelf zou doen.

Een goed gevoel: Anders dan een kennel of hondenpension wordt je hondje niet opgesloten in een kooi of hok. In plaats daarvan verblijft je hond echt in een tweede thuis, en wordt hij tijdelijk een volwaardig lid van de gastfamilie.

Waarom een Alternatief voor hondenpension?

Terwijl jij op reis bent of plotseling weg moet: Er zijn veel mogelijke redenen waarom je een oppas voor je hond nodig kunt hebben. Vaak zoeken baasjes een logeeradres als ze op reis moeten; voor een zakenreis, een familiebezoek of vakantie.

Ook kan het zijn dat je bijvoorbeeld in het ziekenhuis moet verblijven, of dat de situatie thuis even niet geschikt is voor een hond, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing. Wat je reden ook is, voel je niet schuldig. Je kunt rekenen op je Pawshake hondenoppas!

Je hond zal je dankbaar zijn: In tegenstelling tot een kennel, kun je bij Pawshake de beste optie voor jouw hond kiezen. Houd je hond van speelkameraadjes maar wil hij niet overspoeld worden door te veel honden? Kies een gastgezin met een rustige, sociale hond. Kan je hond niet goed overweg met andere honden? Kies dan een oppas die zelf geen hond heeft en jouw hond alle aandacht kan geven die hij verdient.

Speciale wensen? Geen probleem! Een persoonlijk logeeradres voor je hond betekent een liefdevolle en veilige omgeving, waar rekening wordt gehouden met de behoeften van jouw hond. Een persoonlijke hondenoppas is een goede oplossing voor elke hond, dus ook voor honden die speciale aandacht of bijzondere voorzieningen nodig hebben.

Hoe werkt dat, een Alternatief voor hondenpension?

Gratis kennismakingsgesprek: De eerste stap is: zoek een beschikbare oppas bij jou in de buurt. Je kunt elkaar vervolgens een bericht sturen en een kennismakingsgesprek regelen. Tijdens zo'n gesprek kun je elkaar leren kennen, en eventueel kijken of je hond met de hond van de oppas overweg kan.

Betaal via Pawshake: Kunnen jullie goed met elkaar overweg? Dan kun je veilig online boeken en betalen via Pawshake. Zorg dat jullie duidelijke afspraken maken over alles dat maar belangrijk zou kunnen zijn voor je hond.

Tips voor hondenopvang:

 • Vergeet niet alle favoriete spullen van je hond mee te geven aan de oppas, zoals z'n mand, voer, riem en lijn, speelgoed of medicatie.
 • Vertel de oppas wat de hond gewend is, wat de regels zijn en welke commando's hij kent.
 • Geef ook de gegevens van jullie vertrouwde dierenarts mee, gewoon voor de zekerheid.

Blijf je hond volgen:Terwijl je hond bij de oppas verblijft, ontvang je foto-updates via de website of app, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken!

Waarom een Alternatief voor hondenpension via Pawshake?

Betrouwbaar, geverifieerd en verzekerd: Bij Pawshake vind je betrouwbare en geverifieerde oppassers in jouw buurt. Je huisdier is gedurende de hele oppasperiode verzekerd..

Je hoeft je niet schuldig te voelen: Een toegewijde dierenoppas is een goed alternatief voor een vriend of familielid dat op je huisdier past. Veel baasjes vinden het moeilijk om een bekende te vragen om op hun huisdier te passen.

De Pawshake belofte

 • Dierenoppas in je buurt
 • Volledig verzekerd
 • Een gerust gevoel

We zijn dol op de foto's van onze leden. Deel je foto's en verhalen, en wie weet lichten we je uit op deze pagina.

De mensen van Pawshake staan klaar om je te helpen

Neem contact op