Pawshake logo
Kimberley

Dogsitter Kimberley

Aalst
8 keer opgeslagen als favoriet
1 terugkerende gast
Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: 8 dagen geleden
Woont samen met 2 honden
Woont samen met Kruising Border Collie / Alaskan Malamute Malou
Antwoordt meestal binnen een dag
<5h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Hondenoppas
Overnachting, bij de oppas thuis
5 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Kimberley

Als je op zoek bent naar een enthousiaste, sociale en flexibele studente met een hart voor dieren ben je bij mij aan het juiste adres! Als 25-jarige studente ben ik onlangs afgestudeerd in Office Management aan de Hogeschool Odisee en sinds dit jaar ben ik aan een tweede bachelor begonnen in de richting Dierenzorg (Hogent) omdat ik heb gemerkt dat daar toch iets meer mijn passie ligt. Hierdoor heb ik ook al wat basiskennis achter de rug wat onze gezelschapsdieren betreft. Zowel de theorie als de praktijk liggen centraal in deze richting. Medicatie toedienen en dergelijke zijn daarom zeker geen probleem voor mij.

Momenteel woon ik nog bij mijn ouders in Aalst, dichtbij Herdersem en rechtover het Rozekensbos, wat een ideale wandelgelegenheid te bieden heeft voor honden. Ze kunnen eventueel tijdens warme zomerdagen eens plonzen en apporteren in het water aangezien er een vijver aanwezig is.

In ons huis lopen op dit moment twee enthousiaste viervoeters rond, waaronder een Maltezer van bijna 9 jaar (Dribbel) en een kruising van een Border Collie en Malamute, geboren in 2018. Deze kruising heet Malou en is echt een bom van energie waarmee ik 1 tot 2 keer per week naar de hondenschool ga. Het doel is om met hem agility lessen te gaan volgen van zodra hij volledig gehoorzaamt.

Er is een aparte ruimte voorzien om honden op te vangen in onze tuin. Een vrij groot hondenkot met een afgesloten stuk eigen tuin. Deze is afgespannen met schrikdraad aangezien onze hond Malou een echte ontsnappingsartiest is. We beschikken over een agility set voor honden die barsten van energie en een uitlaatklep nodig hebben. Indien je graag van deze optie wil gebruik maken is het belangrijk dat uw hond echt perfect kan omgaan met andere honden aangezien Malou vrij kieskeurig kan zijn in vriendschappen met andere honden. (vooral naar reuen toe, teven zijn over het algemeen geen probleem).

Kleine hondjes, grote honden, elk ras weet mij te boeien. Daarom ga ik ook geregeld wandelen met de honden uit het asiel hier in de buurt. (Sint-Hubertus Aalst). Aangezien mijn passie echt wel bij dieren ligt staan volgende zaken op mijn bucketlist van zodra ik ben afgestudeerd:

- vrijwilligerswerk in een olifantenreservaat in Thailand- vrijwilligerswerk in een boerderij in Zuid-Afrika met 'wild dogs' - cursus volgen gedragstherapie honden

Aangezien ik nog student ben, heb ik momenteel vrij tot eind augustus en kan je mij tot dan boeken voor volledige dagen. September wordt iets moeilijker omdat ik dan een reis op het oog heb. Vanaf eind september kan ik afhankelijk van mijn lessenrooster wandelingen tijdens de week inplannen of eventueel huisbezoeken in weekends accepteren wanneer je graag een weekendje op stap wil. Ondertussen heb ik al een aantal jaren ervaring in dogsitten / catsitten. Indien je nog vragen hebt of er zijn zaken onduidelijk, aarzel dan niet om mij te contacteren!

Wanneer je interesse hebt in één van mijn diensten, gelieve altijd het adres te vermelden aangezien ik mij voornamelijk verplaats met de fiets en graag meteen kijk of het haalbaar is of niet. Indien nodig kan ik wel de auto gebruiken van mijn moeder. Inclusief mijn diensten aan huis heb ik er ook nooit problemen mee om de plantjes water te geven en te verzorgen. Gelieve dit zeker te vermelden als u dat wenst.

! Beschikbaarheid zomer 2019 !

Heel juli:

VOLZET

Augustus:

9 tot 14 aug: VOLZET

18 tot 20 aug: VOLZET

24 aug: VOLZET

Diensten van Kimberley

Bij de oppas thuis

Hondenoppas
Hondenoppas en overnachting in het huis van de oppas
5 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Hondenopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppasser.
5 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/dag

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
Uitlaatservice met een betrouwbare oppasser
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/wandeling
Huisoppas
Huisoppas overnachting (24u) bij jou thuis
20 EUR
/nacht
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
25 EUR voor twee huisbezoeken per dag
15 EUR
/dag

Kimberley biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Huisbezoeken
Tom, 2017-09-29

Kimberley kwam een dag op mijn kleine hond passen inclusief overnachting. Dit ging allemaal uitstekend, ze was heel flexibel en ze stak echt de tijd in mijn puppy, die soms toch behoorlijk veeleisend kan zijn. Echt een aanrader!

Huisbezoeken
Liesbeth, 2017-07-15

ook al hebben onze hondjes wat tijd nodig, Kimberley deed er alles aan om hun liefde te winnen en dat lukte dan ook. Een fijne eerste dogsitter ervaring voor ons!

Beschikbaarheid

augustus 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
september 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Kimberley's huisdieren

Dribbel
Hond
Malou
Kruising Border Collie / Alaskan Malamute

Over Kimberley's huis

Kimberley's huis

Een grote buitenruimte
Heeft geen kinderen
24/7 toezicht
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Bos

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Frans & Nederlands & Spaans
+10 jaren ervaring
Kan exotische dieren verzorgen

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren

Statistieken

<5h
Reactiesnelheid
100%
Respons
1weken geleden
Laatst actief
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Kimberley

Kimberley

Dogsitter Kimberley

Aalst
Hondenoppas
Overnachting, bij de oppas thuis
5 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst 24 uur per dag, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!