Pawshake logo
Marieke

Marieke

Wilrijk
6 keer opgeslagen als favoriet
2 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 5 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: vandaag
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
96.77%
Respons
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
4 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Over Marieke

Hallo! Ik ben Marieke, een 22-jarige diergeneeskunde studente (2e bachelor). Ik studeer op campus drie eiken te Antwerpen en woon samen met een studiegenote (3e bachelor) op een appartement in Wilrijk.

Ik ben verzot op alle dieren en zou dan ook graag wat meer met ze kunnen doen. Bij mijn ouders heb ik 2 honden, een duitse herder van 12 en een kleine kruising van 11. Voor deze hondjes hadden wij thuis een gezinshond, die bij ons kwam toen ik 4 was. Vanaf toen ben ik onafscheidelijk geweest met haar en is mijn liefde voor honden alleen maar meer gegroeid.

Mijn huisgenote heeft thuis bij haar ouders ook meerdere dieren, meerdere katten en een hond (malamute van 9 jaar). Zij is het dus zeker ook gewend om met dieren om te gaan. Wij hebben allebei een compleet ander studierooster, dus als een van de twee naar school is is de ander vaak thuis, hierdoor is er bijna altijd iemand in huis! Op het appartement hebben wij geen andere dieren.

De duitse herder (Rex) is mijn hond, deze heb ik gekregen toen ik 11 was om mee te gaan trainen. Hij was een probleemhond toen wij hem kregen maar ik heb alles op alles gezet om hem de lieve knuffelhond te maken die hij nu is. Ik heb 5 gehoorzaamheidscursussen met hem gedaan bij verschillende hondenclubs (ook een kynologenclub), ik heb een agility-training met hem gedaan en deden erbij soms nog speuren met het groepje van de gehoorzaamheidscursussen. Ik heb dus ervaring met moeilijke honden, en weet ondertussen goed hoe je een hond moet trainen. Thuis hebben wij dan ook nog een kleine kruising die wij op een wat latere leeftijd erbij hebben gekregen. Dit is een compleet ander hondje dan de duitse herder, meer angstig, knuffelig, minder leergierig.. Ook heb ik in dit hondje veel tijd gestoken om hem te laten luisteren (hij was een weglopertje). Dit niet met cursussen maar gewoon tijdens de wandelingen. Ik kan dus ook goed omgaan met de wat kleinere, fragielere hondjes die niet perse een strenge baas nodig hebben. :)

Over het appartement: wij wonen op de tweede verdieping, wat voor sommige honden wel een probleem kan zijn. Dus ik kan enkel honden hier opvangen die trap kunnen lopen of opgetild kunnen worden. Wij hebben een ruime woon-/eetkamer, een bureaukamer en 2 slaapkamers. De hond(-en) zou(den) overal mogen rondwandelen. De woonkamer/keuken heeft tegels en de slaapkamers tapijt. Als de hond het snel koud heeft mag hij/zij natuurlijk op de slaapkamers slapen! Aan het eind van onze straat (+-100m) is een redelijk groot park met een hondenuitlaatweide. Op deze weide is het vaak druk, dus als de hond nood heeft aan sociale contacten kan hij/zij deze hier zeker op doen! Heeft de hond dat niet is er hier in de omgeving genoeg wandelmogelijkheid met nog een groter park op een iets verdere afstand (+-500m).

Nog wat over mij: ik studeer dus diergeneeskunde, de campus is 5 minuten fietsen. Ik heb een rustig jaartje waardoor ik maximaal 1 les op een dag heb (meestal maar 2/3 per week). Ik ben dus maximaal 2,5 uur op een hele dag uit huis. Ik kan dus perfect een dier opvangen die veel aandacht nodig heeft, of niet (lang) alleen kan zijn. Ik heb dus de ganse dag de tijd om met de dieren bezig te zijn of ze aandacht te geven.

Ik vind het ook prima om bij u thuis op te passen zodat de diertjes in hun eigen omgeving kunnen blijven! Ik heb altijd genoeg studeerwerk te doen om mij op een andere locatie bezig te kunnen houden :)

Toen ik klein was heb ik zelf ook een cavia en 2 konijnen gehad en had in mijn eerste jaar diergeneeskunde een vriend met een paar ratten waar ik heel veel was. Vind dit ook super leuke dieren en geniet er ook van om met deze te knuffelen/spelen/wandelen! Katten ben ik niet heel erg gewend mee, alleen van het knuffelen met de katten van mijn vriendinnen, heb hier ook een (lichte) allergie voor dus ik kan deze niet in huis nemen.

Ik heb zelf ook een rijbewijs en auto, ik kan dus uw diertje eventueel halen en brengen als dit nodig zou zijn. Uw hond alleen komen uitlaten kan natuurlijk ook, mits dit niet te ver uit de buurt van wilrijk is.

DIENSTEN: - Indien uw hond de dag bij mij verblijft zal ik deze uitlaten naar behoefte. (een senior minder lang en vaker korte plasjes bijv.) Ik ga graag grote wandelingen maken en zal de hond minimaal 4/5 keer per dag uitlaten (sochtends, tussen de middag, rond 4 uur, na het avondeten en voor bedtijd). Eventueel kan ik de hond meenemen naast de fiets/met de skeelers (indien hij/zij dit gewend is natuurlijk).

- Indien u wenst dat ik uw hond kom uitlaten, zal dit een wandeling van een uur zijn (+- 5km) voor de aangegeven prijs.

De foto van onze straat is ter illustratie dat wij in een zeer rustig straatje wonen, de bomen op het eind is het park al. (Foto genomen vanaf ons balkonnetje). Indien u nog meer vragen heeft over mij of de woning of de omgeving hoor ik het graag!

P.S. Het hondje op de bank in de huiskamer is ook een oppashondje! (12 jaar oud met reuma die 10 dagen bij mij heeft gelogeerd).

Diensten van Marieke

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
Uitlaatservice (30 min): de oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling
4 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Huisoppas
Huisoppas overnachting (24u) bij jou thuis
24 EUR
/nacht
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
17 EUR voor twee huisbezoeken per dag
10 EUR
/dag

Bij de oppas thuis

Hondenopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppasser.
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/dag
Hondenoppas
Hondenoppas en overnachting in het huis van de oppas
8 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/nacht

Marieke biedt ook

Hondentraining
Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Hondenopvang
Maaike, 2020-01-11

Heel tevreden met Marieke! Ik vind het erg moeilijk (zoals zovelen) om mijn hond bij iemand achter te laten, laat staan een vreemde. Marieke zorgde er echter meteen voor dat ik hem met een gerust hart kon achter laten. Gedurende de dag stuurde ze trouwens updates en foto's wat ik een grote geruststelling vond. Professioneel en betrouwbaar!

Hondenuitlaatservice
Rajshekar, 2019-12-03

Very friendly friend to our dog.

Beschikbaarheid

januari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
februari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Over Marieke's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-80 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Marieke's huis

Een appartement
Een kleine buitenruimte
Heeft geen kinderen
24/7 toezicht
Noodtransport

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Stedelijk, Stadspark & Platteland

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+10 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken

- Diergeneeskundestudente.

- Gewerkt bij Edgard- en Cooper als Brand activator, veel met hondjes gewerkt dus.

- 2 Eigen honden (bij mijn ouders thuis nu, allebei herplaatsingen).

- Een eigen cavia, 2 konijnen gehad en ervaring met ratten.

- 3 Verzorgpaarden gehad waar ik elke week 3/4 keer heen ging.

- 5 gehoorzaamheidscursussen gevolgd, een agility-cursus en wat speurwerk gedaan.

- Verschillende stages gehad bij koeien- geiten- en varkensboeren, heb dus voor niet veel schrik.

Kan Toedienen

Orale medicatie
Inspuiten medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

<1h
Reactiesnelheid
96.77%
Respons
Laatst actief
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Marieke

Marieke

Marieke

Wilrijk
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
4 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!