Pawshake logo
Marieke

Mariekes Pawcations

Wilrijk
25 keer opgeslagen als favoriet
3 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: vandaag
1 uur geleden
Laatst actief
100%
Respons
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
10 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Marieke

Hallo! Ik ben Marieke, een 23-jarige

veehouderij studente. Ik

woon samen met een studiegenote (3e bachelor diergeneeskunde) op een appartement in Wilrijk. Ik ben verzot op alle dieren en zou dan ook graag wat meer met ze kunnen doen! Ik heb zelf 4 jaar diergeneeskunde gestudeerd maar ben nu terug overgestapt naar veehouderij.

Diensten: *Indien uw hond de dag bij mij verblijft zal ik deze uitlaten naar behoefte. (een senior minder lang en vaker korte plasjes bijv.) Ik ga graag grote wandelingen maken en zal de hond zo'n 4/5 keer per dag uitlaten (sochtends, tussen de middag, rond 4 uur, na het avondeten en voor bedtijd). Eventueel kan ik de hond meenemen naast de fiets/met de skeelers (indien hij/zij dit gewend is natuurlijk). *Indien u wenst dat ik uw hond kom uitlaten, zal dit een wandeling van een uur zijn (+- 5km) voor de aangegeven prijs.

Ik vind het ook prima om bij u thuis op te passen zodat de diertjes in hun eigen omgeving kunnen blijven! Ik heb altijd genoeg studeerwerk te doen om mij op een andere locatie bezig te kunnen houden :)

Ik heb zelf ook een rijbewijs en auto, ik kan dus uw diertje eventueel halen en brengen als dit nodig zou zijn. Uw hond alleen komen uitlaten kan natuurlijk ook, mits dit niet te ver uit de buurt van wilrijk is.

Over het appartement: wij wonen op de tweede verdieping, wat voor sommige honden wel een probleem kan zijn. Dus ik kan enkel honden hier opvangen die trap kunnen lopen of opgetild kunnen worden. Wij hebben een ruime woon-/eetkamer, een bureaukamer en 2 slaapkamers. De hond(-en) zou(den) overal mogen rondwandelen. De woonkamer/keuken heeft tegels en de slaapkamers tapijt. Als de hond het snel koud heeft mag hij/zij natuurlijk op de slaapkamers slapen! Aan het eind van onze straat (+-100m) is een redelijk groot park met een hondenuitlaatweide. Op deze weide is het vaak druk, dus als de hond nood heeft aan sociale contacten kan hij/zij deze hier zeker op doen! Heeft de hond dat niet is er hier in de omgeving genoeg wandelmogelijkheid met nog een groter park op een iets verdere afstand (+-500m). Op het appartement hebben wij geen andere dieren.

Wat meer over mijn ervaring:

Bij mijn ouders heb ik 2 honden, een greyhound (ex-renhond van 7) en een kleine kruising van 11. Voor deze hondjes hadden wij thuis een gezinshond, die bij ons kwam toen ik 4 was, en later een duitse herder (helaas in maart 2020 door ouderdom afscheid van moeten nemen). Vanaf toen ben ik onafscheidelijk geweest met haar en is mijn liefde voor honden alleen maar meer gegroeid. De duitse herder (Rex) was mijn hond, deze heb ik gekregen toen ik 11 was om mee te gaan trainen. Hij was een probleemhond toen wij hem kregen maar ik heb alles op alles gezet om hem de lieve knuffelhond te maken die hij nu is. Ik heb 5 gehoorzaamheidscursussen met hem gedaan bij verschillende hondenclubs (ook een kynologenclub), ik heb een agility-training met hem gedaan en deden erbij soms nog speuren met het groepje van de gehoorzaamheidscursussen. Ik heb dus ervaring met moeilijke honden, en weet ondertussen goed hoe je een hond moet trainen. Thuis hebben wij dan ook nog een kleine kruising (Prins) die wij op een wat latere leeftijd erbij hebben gekregen. Dit is een compleet ander hondje dan de duitse herder, meer angstig, knuffelig, minder leergierig.. Ook heb ik in dit hondje veel tijd gestoken om hem te laten luisteren (hij was een weglopertje). Dit niet met cursussen maar gewoon tijdens de wandelingen. Ik kan dus ook goed omgaan met de wat kleinere, fragielere hondjes die niet perse een strenge baas nodig hebben. :) Thuis hebben wij nu ook de greyhound erbij, die veel dingen nog niet begrijpt omdat het nooit een huishond is geweest. Mijn moeder en ik zijn nog druk bezig om hem zich thuis te laten voelen! Toen ik klein was heb ik zelf ook een cavia en 2 konijnen gehad en had in mijn eerste jaar diergeneeskunde een vriend met een paar ratten waar ik heel veel was. Vind dit ook super leuke dieren en geniet er ook van om met deze te knuffelen/spelen/wandelen! Katten ben ik niet heel erg gewend mee, alleen van het knuffelen met de katten van mijn vriendinnen, heb hier ook een (lichte) allergie voor dus ik kan deze niet in huis nemen.

Mijn huisgenote heeft thuis bij haar ouders ook meerdere dieren, meerdere katten en een hond (malamute van 9 jaar). Zij is het dus zeker ook gewend om met dieren om te gaan. Wij hebben allebei een compleet ander studierooster, dus als een van de twee naar school is is de ander vaak thuis, hierdoor is er bijna altijd iemand in huis!

De foto van onze straat is ter illustratie dat wij in een zeer rustig straatje wonen, de bomen op het eind is het park al. (Foto genomen vanaf ons balkonnetje). Indien u nog meer vragen heeft over mij of de woning of de omgeving hoor ik het graag!

P.S. Het hondje op de bank in de huiskamer is ook een oppashondje! (12 jaar oud met reuma die 10 dagen bij mij heeft gelogeerd).

Diensten van Marieke

Bij de oppas thuis

Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
10 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/nacht
Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/dag

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
17 EUR voor twee huisbezoeken per dag
10 EUR
/dag
Huisoppas
De oppas overnacht bij jou thuis
25 EUR
/nacht

Marieke biedt ook

Hondentraining
Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Logeren
Evelyne, 2020-11-07

Zeer goede ervaring met Marieke! Ze heeft Pablo een leuke vakantie gegeven toen we een aantal dagen weg waren. We kregen regelmatig foto's en filmpjes wat erg leuk was!

starstarstarstarstar
Logeren
Benny, 2020-09-08

Wat heeft onze trouwe viervoeter Russel weer de tijd van zijn leven gehad bij Marieke !!! Hij heeft 14 dagen mogen logeren bij haar. Maar voor Russel was dit ook een echte vakantie!!! Heeft heerlijk zitten spelen, wandelen, mee op stap gaan. Hij werd echt in de watten gelegd door Marieke, lekker knuffelen, samen mee uitrusten in het bed of zetel. We kregen dagelijks foto’s en video’s door over de ‘avonturen’ die Russel die dag heeft mee gemaakt. Ook al ga je op vakantie, toch mis je je hond. Maar wat zijn wij al te blij dat we Marieke hebben gevonden om op Russel op te passen. Zo voel je eigen niet al te ‘schuldig’ dat je je hond moet achterlaten. Want Russel voelde zich echt helemaal thuis bij haar. Als je iemand zoekt voor een fijne oppas voor je hond, dan is het Marieke wel!! Echt een topper!!

1
2
3
4
5
6
7
next page

Beschikbaarheid

Over Marieke's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-80 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Marieke's huis

Een appartement
Een kleine buitenruimte
Heeft geen kinderen
24/7 toezicht
Noodtransport

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Stedelijk, Stadspark & Platteland

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+10 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken

Veehouderijstudente.

ex- Diergeneeskundestudente. (4 jaar gedaan)

5 gehoorzaamheidscursussen gevolgd, een agility-cursus en wat speurwerk gedaan.

Gewerkt bij Edgard- en Cooper als Brand activator, veel met hondjes gewerkt dus.

2 Eigen honden (bij mijn ouders thuis nu, allebei herplaatsingen).

Een eigen cavia, 2 konijnen gehad en ervaring met ratten.

Heb ook een verzorgpaard waar de hondjes soms mee naartoe mogen.

Verschillende stages gehad bij koeien- geiten- en varkensboeren, heb dus voor niet veel schrik.

Ervaring met hondenrassen: Duitse herder; Mechelse herder; Pyreneese berghond; Golden retriever; Labrador (pup); Australische herder (pup); Podengo (pup); Cocker spaniel (pup); Kruising klein, middel en groot; Dalmatier; Welsh Corgi; Greyhound (ex-renner); Boreauxdog; Akita.

Kan Toedienen

Orale medicatie
Inspuiten medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Marieke

Marieke

Mariekes Pawcations

Wilrijk
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
10 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen
Contacteer Marieke

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Marieke