Pawshake logo
Ines

Nessie's Dierenoppas

Antwerpen
5 keer opgeslagen als favoriet
1 terugkerende gast
Woont samen met 3 katten
3weken geleden
Laatst actief
<48h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Ines

UPDATE 13/12/2020

Mijn naam is Ines, ik ben 26 en woon te regio Kiel. Ik heb voonamelijk ervaring met katten, honden en konijnen. Ik heb nog weinig ervaring met andere (kleinere of grotere) dieren. Dat wil niet zeggen dat ik niet voor hen kan of wil zorgen, indien uw lieve vriend geen al te gespecialiseerde zorgen nodig heeft wil ik graag op hem of haar komen passen.

Op het Kiel zelf en in de nabije omgeving is enorm veel groen om uw trouwe viervoeter in uit te laten. Om enkele voorbeelden te geven; het Kielpark, het Nachtegalenpark, park De Vest, ... Er zijn ook een aantal zones waar uw hond vrij kan rondlopen. Hebt u een vaste wandelroute dan volg ik die met plezier. ik verplaats mij naar u thuis per fiets of met het openbaar vervoer, ik heb geen auto ter beschikking. Kleinere dieren kunnen (indien nodig) vervoert worden in een speciale mand die aan mijn fiets bevestigd wordt. In noodgevallen kan ik altijd wel voor een auto zorgen, indien er bijvoorbeeld vervoer naar een dierenarts verreist is.

Doorheen de week kan ik maximaal 2 keer per dag op huisbezoek komen (voor 10u en na 17u), in het weekend ben ik vaak de hele dag vrij. Opvang bij mij thuis is enkel mogelijk per grote uitzondering, ik heb 2 katten die op zich goed overeen komen met andere katten maar geen ervaring hebben met honden. Knaagdieren en reptielen met eigen verblijf (kooi, hok, ...) zijn zeker welkom.

Hebt u zeer dringend iemand nodig dan mag u altijd contact opnemen met mij, ik zal altijd mijn best doen om samen met u een oplossing te zoeken voor uw vriend.

If you would like any information about me or my services in English, feel free to contact me!

Diensten van Ines

Bij de oppas thuis

Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/nacht
Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
7 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/dag

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
6 EUR voor elk extra dier
12 EUR
/wandeling
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
15 EUR voor twee huisbezoeken per dag
10 EUR
/dag
Huisoppas
De oppas overnacht bij jou thuis
25 EUR
/nacht

Ines biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Dagopvang
Laura, 2017-04-20

Ines is lovely and took great care of my one year old husky, Lana. Sent photo updates throughout the day and was very accommodating despite the last minute booking request. Knows a lot about dogs and can handle big breeds very well. Highly recommended!

starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Tim, 2017-01-28

Inès is super lief met de hond voor het wandelen, en ook bij overnachting was mijn hond super op zijn gemak. Doen we zeker weer!

Beschikbaarheid

Ines's huisdieren

Dizzy
Kat
Aria
Kat
Seth
Kat

Over Ines's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-80 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Katten
alle soorten
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Ines's huis

Een appartement
Een kleine buitenruimte
Heeft geen kinderen
24/7 toezicht
Noodtransport

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Stedelijk, Stadspark & Bos

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Frans & Nederlands
+10 jaren ervaring
Kan exotische dieren verzorgen

UPDATE 25/02/2018

Sinds ik met Pawshake ben begonnen heb ik ervaring mogen opdoen met eigenwijze Huskies, energieke herdershonden, slimme Shelties en andere rassen. Ik heb ook een paar jaar een dwergkonijn gehad dus ik kan ook voor uw knaagdier zorgen.

Ik ben voorstander van een strenge aanpak, met beloningen. Een dier heeft duidelijke grenzen nodig, en verdient aandacht, een koekje of snoepje als hij/zij zich gedraagt. (Nee is nee) Mijn ervaring betreft voornamelijk katten, konijnen en zeer diverse hondenrassen.

Ik heb ervaring met het toedienen van insuline en ik weet dat die moet toegediend worden op strikte tijdstippen. Ik heb ook ervaring met speciale diëten, specifieke hoeveelheden en hoe streng men moet zijn bij een dieet. Tot slotte kan ik een dier ook geforceerd eten geven, maar alleen met specifieke voeding en in opdracht van de dierenarts. Indien gewenst wordt uw huisdier alle (afgesproken) dagen gebortsteld en zelfs gewassen. De meeste ervaringen heb ik opgedaan bij mijn eigen katten en mijn dwergkonijn. Een van mijn eerste katten had suikerziekte en moest een strak schema van voeden en medicatie volgen. Een andere kat heeft op een streng dieet gestaan (door een leveraandoening) en is een tijdje geforceerd gevoed moeten worden.

Kan Toedienen

Orale medicatie
Inspuiten medicatie

Ervaring met

Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Ines

Ines

Nessie's Dierenoppas

Antwerpen
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen
Contacteer Ines

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Ines