Pawshake logo
Bram & Evy

For Pet's Sake

Gent
4 keer opgeslagen als favoriet
1 terugkerende gast
Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: vandaag
Antwoordt meestal binnen een dag
<7h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Hondenoppas
Overnachting, bij de oppas thuis
9 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Bram & Evy

Wij (Bram en Evy) zijn 2 grote dierenliefhebbers, wonende te Gent. We zijn reeds een 8-tal jaar actief als dierenoppas/hondenuitlaatdienst. Evy heeft momenteel dus veel vrije tijd en Bram werkt parttime vandaar dat wij nog meer dierenbaasjes willen bereiken om onze diensten aan te bieden. Over ons: Bram: grote dierenliefhebber, werkzaam als freelance webbouwer (werkt van thuis uit dus kan zich flexibel opstellen qua uren) Evy: Misschien nog een tikkeltje grotere dierenliefhebber als Bram 😛 . Evy is werkzoekende dus heeft veel tijd om op te passen en echt met de dieren bezig te zijn, dit zowel in de week als in de weekends. Zij heeft een aantal jaren terug enkele modules hondengedragstherapie doorlopen dus heeft ook zeker ervaring met de iets 'moeilijkere' gevallen.

Vorige jaar heeft ze ook een maand vrijwilligerswerk gedaan rond de straathonden en katten in Curacao (helpen in het asiel en in de straten). onze oppasdiensten:

Wij kunnen zowel oppassen bij de baasjes thuis (eventueel met overnachting indien gewenst) als opvang bij ons thuis (enkel kunnen we enkel vrij kalme honden opvangen aangezien we in een klein appartementje wonen zonder groot terras of tuin, katten is uiteraard geen probleem). Er zijn geen andere huisdieren (of huisgenoten) aanwezig). Indien de hond bij ons verblijft wordt hij/zij op z'n minst 3x per dag uitgelaten met zeker 1 extra lange wandeling. DIt wordt ofwel gedaan door Bram of Evy, afwisselend of samen. (meestal wandel ik langs het keizerpark en zo langs het water tot Gentbrugge of ik ga naar de Rozebroeken, daar is ook een hondenlosloopweide, of we rijden met de auto wat verder naar Gentbos of de Bourgoyen. .

Indien u de hond(en) liever in zijn/haar/hun vertrouwde omgeving laat kan dat ook natuurlijk en dan kom ik 2 x per dag langs om de hond(en) uit te laten. Dit zijn 2 wandelingen van een dik uur en aansluitend ook wat extra aandachtsbesteding thuis. Overnachting bij u thuis kan ook (is bijvoorbeeld van toepassing indien u wat verder van centrum Gent woont).

Voor poezen of andere dieren kom ik graag 1(of 2x indien het aanhankelijke katten zijn) per dag langs om de poezen eten te geven en aandacht te geven (spelen, borstelen,..). onze uitlaatdiensten: DIt kan bijvoorbeeld van toepassing zijn als u een lange werkdag hebt, een dagje weg moet of met gezondheidsredenen sukkelt. We bieden wandelingen aan van zowel een halfuur als van 1 uur.. DIt in de vertrouwde omgeving van het dier. U stelt zelf een tijdstip voor (wat mogelijk is voor beide partijen) Denkt u dat we een match zijn, voor u en uw huisdier, aarzel dan niet ons te contacteren.

Diensten van Bram & Evy

Bij de oppas thuis

Hondenoppas
Hondenoppas en overnachting in het huis van de oppas
9 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Hondenopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppasser.
8 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/dag

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
Uitlaatservice (30 min): de oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling
5 EUR voor elk extra dier
11 EUR
/wandeling
Huisoppas
Huisoppas overnachting (24u) bij jou thuis
25 EUR
/nacht
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
20 EUR voor twee huisbezoeken per dag
12 EUR
/dag

Bram & Evy biedt ook

Hondentraining
Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Hondenoppas
Lydia, 2019-10-30

Het voelde direct goed toen we binnen kwamen bij Evy thuis. Oskar en Jonna waren duidelijk snel op hun gemak en met gerust hart hebben we ze bij Evy achter gelaten.

Bij thuiskomst merkte je dat, hoewel het spannend was geweest voor Jonna (eerste keer oppas!), ze duidelijk een hele goede en positieve ervaring heeft gehad! Evy vertelde dat Oskar ook snel zijn 'schoothond'-kwaliteiten toonde en dat ook Jonna uit haar schulp kroop en met likjes toenadering zocht.

In de omschrijving bij Jonna vraag ik specifiek om haar gerust te laten en haar op haar eigen tempo toenadering te laten zoeken. In alles was duidelijk dat Evy dit perfect heeft gedaan en aangevoeld. Heel fijn!

We komen zeker terug als we weer eens een oppas in de omgeving Gent nodig hebben! Nogmaals, super bedankt Evy!

Hondenoppas
Jolien, 2019-09-07

We hebben onze hond Monty (6maanden oud) voor een nacht en een dag bij Evy en Bram laten doorbrengen. Het was zijn eerste keer bij een oppas. Monty voelde zich meteen thuis en was nog in één stuk toen we hem kwamen afhalen :D Kortom, zeer goed gedaan!

Beschikbaarheid

november 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Over Bram & Evy's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-80 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje
Katten
alle soorten
Fretten
Alle
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Bram & Evy's huis

Een appartement
Een kleine buitenruimte
Heeft geen kinderen

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Stadspark

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+10 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

<7h
Reactiesnelheid
100%
Respons
12 uur geleden
Laatst actief
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Bram & Evy

Bram & Evy

For Pet's Sake

Gent
Hondenoppas
Overnachting, bij de oppas thuis
9 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst 24 uur per dag, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!