Pawshake logo
ann

Dierenliefde

Grobbendonk
2 keer opgeslagen als favoriet
1 terugkerende gast
Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
Woont samen met mix chihuahua-yorkie Gremly
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
7 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Over ann

Ik ben van kindsaf opgegroeid met dieren: kippen, konijnen, cavia's, hamsters, witte muizen, berggeiten. Ik ben echt zot van dieren. Als kind ging ik zelfs wandelen met Karla, onze berggeit. Mijn eerste eigen huisdier was een geadopteerde straatkat, Musty genaamd. Ik ben samen met mijn man naar Mexico verhuisd waar ik 20 jaar heb gewoond en Musty is natuurlijk meegereisd. Zij heeft zelfs in business class mogen reizen met KLM. Musty is 18 jaar geworden en hebben we begraven in de tuin van ons huis in Mexico.

In Mexico ben ik dan beginnen Chihuahuahondjes kweken. Ik heb zelfs meegedaan aan schoonheidswedstrijden en heb een Mexicaans kampioentje gehad. We hebben echter nooit gekweekt met commerciele intenties. We hebben maar enkele puppies op de wereld gezet en wisten telkens bij wie de kleintjes zouden terecht komen, steeds bij vrienden of kenissen, nooit bij vreemden. Ik heb me in Mexico ingezet voor straathonden en verwaarloosde honden.

Toen we in 2012 terug gekeerd zijn naar Belgie heb ik onze 3 chihuahuahondjes meegebracht. Geen haar op mijn hoofd dat eraan zou denken om ze achter te laten, hoewel ze al van een gezegende leeftijd waren. Ik heb trouwens een boek geschreven over onze belevenissen in Mexico: "mi casa es tu casa, 20 jaar leven en werken in Noord-Mexico. Hierin staan ook fotos en verhalen over onze hondjes.

Ondertussen zijn onze 3 Mexicaanse hondjes overleden en hebben we een teefje, mix chihuahua-yorkie-onbekend, geadopteerd uit een asiel in Spanje. Zij is reeds 5 jaar bij ons. Gremly slaapt bij ons in bed. Wij hebben geen kinderen en onze hondjes zijn onze familie, zonder ze echter menselijke eigenschappen toe te dichten. Sinds onze terugkeer naar Belgie zet ik me als vrijwilligster in voor asieldieren. Ik doe huisbezoeken en nabezoeken voor Loving Rescued Animals. Ik zorg ook voor de geiten en ganzen die op de grond naast ons lopen (bouwgrond te koop). Ik hou oprecht van dieren maar ben echter geboren met een rugprobleem dus dierenarts worden, was voor mij moeilijk. Ik zou het trouwens mentaal erg moeilijk vinden om een dier te laten inslapen of te zien lijden...

Momenteel doe ik de administratie van onze vennootschap, dus ik beschik over veel vrije tijd. We wonen in een rustige wijk, veel groen en bossen en doodlopende straten. Ons huis is volledig omheind en dus een veilige speelplaats voor kleine honden. Grotere honden zouden eventueel over de omheining kunnen springen. Met mijn rugprobleem is het ook moeilijker om grotere honden in bedwang te houden vandaar dat mijn voorkeur uit gaat naar kleinere honden of katten.

Als oppas ben ik bereid om 2 maal daags langs te komen en met de honden te spelen en wandelen of met de katten te knuffelen. Indien mogelijk mogen de honden bij ons in huis komen, dit als ze om kunnen met ons hondje natuurlijk. Indien nodig kan ik ook enkele nachten in het huis van de eigenaar slapen. Alles is bespreekbaar. Ik kijk er enkel naar uit om zoveel mogelijk dieren te kunnen knuffelen en verwennen!

Diensten van ann

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
Uitlaatservice (30 min): de oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling
7 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
20 EUR voor twee huisbezoeken per dag
10 EUR
/dag

ann biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Huisbezoeken
Anouk, 2018-11-30

Ann volgt de afspraken goed op, Ze stuurt info en foto’s zodat we weten hoe het gaat. We zijn zeer tevreden.

Hondenopvang
Juliana, 2018-11-28

Ann took care of Luke for an entire day and was an excellent experience! I immediately had a good feeling at our first meeting. I could enjoy a day out without any worries knowing that Luke was okay and being pampered, she sent me messages regularly, with photos and videos. I am sure Luke had a wonderful time with Ann. We would definitely go back!

Beschikbaarheid

oktober 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
november 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Onbeschikbaar

ann's huisdieren

Gremly
mix chihuahua-yorkie

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

<1 jaren ervaring
  • opgegroeid met dieren
  • reeds jaren hond en kat in huis
  • onvoorwaardelijke dierenvriend

Statistieken

<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
2dagen geleden
Laatst actief
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
ann

ann

Dierenliefde

Grobbendonk
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
7 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst 24 uur per dag, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!