Pawshake logo
Marijke

Dierenoppas Marijke

Hamme
4 keer opgeslagen als favoriet
4 terugkerende gasten
Woont samen met 1 hond en 3 katten
Woont samen met chihuahua Tammy
Antwoordt meestal binnen enkele uren
1weken geleden
Laatst actief
<2h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
20 EUR voor elk extra dier
30 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Marijke is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Over Marijke

Hoi iedereen. Ik ben Marijke, een professionele en verzekerde dierenoppas van 31 jaar jong. Mijn kleinschalig en huiselijk pension is erkend door de dienst dierenwelzijn.

Ik woon samen met mijn gezin in Hamme. Ik werk ook als vrijwilliger bij een kattenopvang: ik vang katten op en socialiseer hen met kinderen en kleine honden. De opvangkatten verblijven in een aparte ruimte. Tevens maak ik kussens en speeltjes tvv de kattenopvang. Op de leefschool van mijn kinderen ben ik de verantwoordelijke van de 2 kune kune varkens. In 2019 heb ik mijn getuigsschrift dierenasielmedewerker behaald. Momenteel ben ik afstandsstudente bachelor in agro- en biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg. Deze opleiding geeft me de kans om me nog meer te verdiepen in het welzijn en gedrag van dieren. Op dit moment loop ik stage als assistent in een dierenartspraktijk voor gezelschapsdieren.

Ik volgde reeds verschillende bijscholingen alsook de happy cats bootcamp (+ PRO) om me nog meer te professionaliseren op gebied van het welzijn bij katten. Ook volgde ik al enkele bijscholingen omtrent hondengedrag.

Wij hebben zelf ook huisdieren namelijk onze gesterilliseerde chihuahua Tammy, onze 3 katten en onze 4 kippen en haan. Onze katten hebben hun eigen veilige hoge plekjes en komen meestal niet in contact met de oppashonden. Tammy komt wel rechtstreeks in contact met de oppashonden. Dus het is enorm belangrijk dat uw hond sociaal is naar andere kleine honden toe en haar niet als een speeltje ziet. Ik heb ook het geluk dichtbij een natuurgebied te wonen, dus het is hier zeer mooi om te wandelen met honden. Onze tuin is volledig afgesloten, dus ook daar kunnen de honden vrij in spelen. Op 1 minuut loopafstand van onze woning hebben wij nog een extra terrein waar de honden extra kunnen ravotten. We zijn erkend door de dienst Dierenwelzijn. Het is dus belangrijk dat uw honden in orde zijn met alle verplichte inentingen.

Door ons Tammy kunnen wij geen grote rassen aannemen. Het formaat van een Cocker Spaniel is de maximale richtlijn ongeveer. Maar vraag gerust meer informatie.

AANBOD

- huisbezoeken van 30 minuten: 1 of 2x per dag (Bij bezoeken buiten Hamme wordt er een extra kilometervergoeding gevraagd. De eerste 5km is inbegrepen in de prijs, daarna reken ik €0,45/km aan. Voor een correcte berekening, contacteer me en vraag meer informatie.)

- wandelingen; hierbij vind ik het belangrijk om dit te doen op tempo van de hond. Als honden willen snuffelen, krijgen ze daar ook de tijd voor. Willen ze een spurtje doen, dan is dit ook mogelijk. De combinatie van een huisbezoek en een wandeling is ook mogelijk. Vraag naar de opties!

- opvang in huiselijke sfeer: Tammy (onze chihuahua) moet altijd eerst even wennen aan nieuwe honden, maar na een dagje is zij het gewoon. Om te bekijken hoe je hond op ons Tammy reageert, spreken we eerst af op neutraal terrein dichtbij mijn woning. Ik heb in uiterste nood ook de mogelijkheid om de honden even apart te zetten. Ik heb ook altijd toezicht, al zitten ze apart. Onze veranda is ingericht voor de honden die even nood hebben om op hun gemakje te zitten.

Ik woon op wandelafstand van een natuurgebied/bos om met je hond een wandeling te maken. Worden ze wat vies? Geen probleem! Hier worden ze dan terug proper gemaakt. De dieren krijgen toegang tot de woonkamer, veranda en tuin. De dieren zitten bijna nooit alleen. Wel is het belangrijk dat uw hond even kan alleen als ik een wandeling of huisbezoek op de planning heb staan. Ik plan nooit meer dan 2 huisbezoeken of wandelingen in per dag als er een hond in het pension verblijft. Op deze manier krijgen ze voldoende individuele aandacht en rustmomenten.

CHECK IN: Je hond kan tussen 17u30 en 19u30 gebracht worden. Indien je hem wil brengen voor 17u30, betaal je een extra dagopvang.

CHECK OUT: je hond kan opgehaald worden tussen 11u en 13u of tussen 17u30 en 19u30.

De uren van check in en check out gebeuren wel altijd in onderling overleg.

- kattenadvies: door de extra bijscholingen en het vrijwilligerswerk merk ik dat eigenaars vaak ongewenst gedrag bij hun kat ervaren. Ik maak gebruik van een methode om te gaan zoeken hoe we dit ongewenst gedrag kunnen aanpakken. Of wil je de relatie tussen jou en je katten versterken maar je weet niet hoe? Ook hierbij kan ik ondersteunen. Vraag gerust meer informatie.

Verdere informatie omtrent de werking geef ik graag in een kennismakingsgesprek. Dit gesprek gaat door via een videocall.

Groetjes en tot binnenkort,

Marijke

Diensten van Marijke

Bij de oppas thuis

Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
20 EUR voor elk extra dier
30 EUR
/nacht

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
10 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/wandeling
Eén huisbezoek per dag
Boek een oppas die bij je thuis langskomt om je huisdier te voeren en verzorgen
20 EUR
/dag
Twee huisbezoeken per dag
Je huisdier wordt twee keer per dag bezocht door de oppas.
35 EUR
/dag

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Logeren
Ineke, 2021-04-08

Bosko heeft een hele leuke tijd gehad. de foto's tussendoor waren fijn. zo zie je dat hij zich amuseerde. Bedankt voor de opvang! Wij contacteren je zeker terug als we nog eens weg gaan

starstarstarstarstar
Logeren
Gilles, 2020-10-13

Snel contact en super vriendelijk. Aanrader!

1
2
3
4
next page

Beschikbaarheid

Marijke's huisdieren

Loki
Kat
Amy
Kat
Tammy
chihuahua
Pebbles
Kat

Over Marijke's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-20 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje
Katten
alle soorten
Fretten
Alle
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Marijke's huis

Een normale buitenruimte
Heeft kinderen jonger dan 10 jaar
24/7 toezicht
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+10 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken

- getuigschrift dierenasielmedewerker

- afstandsonderwijs Bachelor Agro- en Biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg

- stagiair dierenartsassistent dierenartsenpraktijk gezelschapsdieren Versweyveld

- vrijwilliger Kattenopvang Waasland

- attest deelname Happy cats bootcamp + versie pRO, uitgereikt door Anneleen Bru

Kan Toedienen

Orale medicatie
Eerste hulp voor huisdieren

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren

Statistieken

SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Marijke

Marijke

Dierenoppas Marijke

Hamme
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
20 EUR voor elk extra dier
30 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Marijke is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!