Pawshake logo
Marijke

Dierenoppas Marijke

Hamme
8 keer opgeslagen als favoriet
4 terugkerende gasten
Woont samen met 1 hond en 3 katten
Woont samen met chihuahua Tammy
Antwoordt meestal binnen enkele uren
<2h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
10 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Marijke

Wie ben ik?

Hoi iedereen. Ik ben Marijke, een rustige en creatieve vrouw van 31 jaar jong. Ik woon samen met mijn gezin in Hamme. Ik heb 2 jonge kinderen en ben onthaalmama van beroep. Maar vanaf november ga ik voltijds aan de slag als dierenoppas. Ik werk ook als vrijwilliger bij een kattenopvang. Ik vang katten op en socialiseer hen met kinderen en kleine honden. De katten verblijven in een aparte ruimte. Tevens maak ik ook kussens en speeltjes tvv de kattenopvang.

Ik ben ook de verantwoordelijke van de 2 kune kune varkens op de leefschool van mijn kindjes. In 2019 heb ik mijn getuigsschrift dierenasielmedewerker behaald. Momenteel ben ik afstandsstudente bachelor in agro- en biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg. Deze opleiding geeft me de kans om me nog meer te verdiepen in het welzijn en gedrag van dieren.

Dieren hebben gedurende heel mijn leven al een belangrijke rol gespeeld. Als kind zorgde ik voor hamsters, cavia's, en konijnen. Ik vond ook de inrichting van de kooien zeer belangrijk. We hebben altijd kleine honden gehad en katten. Toen ik op 18-jarige leeftijd alleen ging wonen, verdiepte ik me meer in fretjes en tamme ratten en al snel maakten zij ook deel uit van mijn leven. Op dat moment was ik ook actief binnen een opvang voor tamme ratten.

Nu maken onze chihuahua Tammy en onze 3 katten: Loki, Amy en Pebbles deel uit van ons gezin. Onze katten hebben hun eigen veilige plekjes en komen meestal niet in contact met de oppashonden. Ik heb ook het geluk dichtbij een natuurgebied te wonen, dus het is hier zeer mooi om te wandelen met honden. Onze tuin is volledig afgesloten, dus ook daar kunnen de honden vrij in spelen. Op 1 minuut loopafstand van onze woning hebben wij nog een extra terrein waar de honden extra kunnen ravotten.

Wat kan ik jouw dieren aanbieden:

- Huisbezoek op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag vanaf 18u. Op woensdag, zaterdag en zondag ben ik een hele dag beschikbaar (vanaf november ben ik volledige dagen beschikbaar). Een huisbezoek is altijd 60 minuten en het tarief bedraagt 15 euro. Bij een huisbezoek zorg ik ervoor dat de dieren hun voeding krijgen en vers water, bied ik gezelschap aan, eventueel borstelen van de dieren, kattenbakken uitscheppen, knaagdieren verzorgen,... Ook heb ik ervaring met varkens en paarden schrikken me ook niet af.

- Ik kan gaan wandelen met uw hond naargelang de gewoonte van de hond(en). Het tarief hiervoor bedraagt 15 euro om 45 minuten te gaan wandelen. Nadien krijgen ze nog een aai over hun bol en een snack als beloning indien dit goed is voor u als eigenaar.

- Ik kan opvang bij mij thuis aanbieden voor uw hond. Blijft je hond overnachten, dan bedraagt het tarief €20 als je hond na 19u wordt afgezet. Word je hond voor 19u afgezet, dan bedraagt het tarief voor die dag €15 (dagopvang) en voor de nacht €20 ongeacht wanneer de hond de volgende dag wordt opgehaald.

Tammy (onze chihuahua) moet altijd eerst even wennen aan nieuwe honden, maar na een dagje is zij het gewoon. Ik doe de kennismaking tussen de honden pas als uw hond effectief in opvang is. Het gedrag van honden is meestal anders als u als eigenaar niet in de buurt bent. Ik ga dan ook even op neutraal terrein met hen om te laten kennismaken. Ik heb ook de mogelijkheid om ze even apart te zetten als het nodig moest zijn. Ik heb altijd toezicht, ook al zitten ze apart. Onze veranda is ingericht voor de honden die even nood hebben om op hun gemakje te zitten.

- Ik woon ook op wandelafstand van een natuurgebied/bos om met je hond een wandeling te maken. Worden ze wat vies? Geen probleem! Hier worden ze dan terug proper gemaakt. De dieren krijgen toegang tot de woonkamer, veranda en tuin. Doordat mijn hoofdberoep van thuis uit is, zijn de dieren bijna nooit alleen. Wel is het belangrijk dat uw hond even kan alleen zijn als ik 's avonds een wandeling of huisbezoek op de planning heb staan.

Meer informatie geef ik graag in een kennismakingsgesprek.

Groetjes en hopelijk tot binnenkort,

Marijke

Diensten van Marijke

Bij de oppas thuis

Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
10 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/nacht
Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
10 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/dag

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
25 EUR voor twee huisbezoeken per dag
15 EUR
/dag

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Logeren
Gilles, 2020-10-13

Snel contact en super vriendelijk. Aanrader!

starstarstarstarstar
Logeren
Anne-Mieke, 2020-09-08

Het was de eerste keer dat we onze honden moesten wegdoen dus uiteraard met een bang hartje ! Na het eerste contact waren we al een pak geruster. Toen onze honden bij Marijke waren kregen we dagelijks foto's en updates en zagen dat het meer dan goed was :)

Bedankt Marijke en we hebben ons vast adresje gevonden voor in de toekomst!!

1
2
3
next page

Beschikbaarheid

Marijke's huisdieren

Tammy
chihuahua
Loki
Kat
Amy
Kat
Pebbles
Kat

Over Marijke's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-20 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje
Katten
alle soorten
Fretten
Alle
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Marijke's huis

Een normale buitenruimte
Heeft kinderen jonger dan 10 jaar
24/7 toezicht
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+10 jaren ervaring

- getuigschrift dierenasielmedewerker

- afstandsonderwijs Bachelor Agro- en Biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg

- vrijwilliger Kattenopvang Waasland

Kan Toedienen

Orale medicatie
Eerste hulp voor huisdieren

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren

Statistieken

<2h
Reactiesnelheid
100%
Respons
1weken geleden
Laatst actief
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Marijke

Marijke

Dierenoppas Marijke

Hamme
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
10 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen
Contacteer Marijke

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Marijke