Pawshake logo
Jolien

Jolien

Harelbeke
10 keer opgeslagen als favoriet
Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
Woont samen met 1 huisdier
2dagen geleden
Laatst actief
<1817h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Dagopvang
Overdag, bij de oppas thuis
8 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Over Jolien

Dag animal lovers,

Mijn naam is Jolien en ik ben 28 jaar. Ik woon samen met mijn vriend Siem in Harelbeke. Hij is ook een grote dierenvriend en wil graag een steentje bijdragen om aan al jullie wensen te voldoen. Een eindje terug ben ik heel actief geweest op pawshake. Ik las terug de reviews die ik kreeg en het begon onmiddellijk weer te kriebelen!

Ik ben eventjes terug van weggeweest. Mijn excuses hiervoor. Ik heb intussen tal van ervaring kunnen opdoen met dieren in het land down under, Australië waar ik enorm veel van opgestoken heb. Intussen heb ik veel ervaring met zowel:

Honden

Katten

Konijnen

Paarden

Koeien

voornamelijke kleine huisdieren en boerderijdieren

Ik ben intussen terug in het land, en wil heel graag de draad waar opnemen om bij mensen thuis of al dan niet bij ons thuis in Harelbeke hun troeteldier te verzorgen en al dan niet van een fijne uitlaatbeurt te laten genieten. Wij wonen op 2 minuutjes van het natuurdomein de Gavers. Daar kan je genieten van een leuke wandeling, middenin de natuur. Wij zouden natuurlijk geen dierliefhebbers zijn, mochten we zelf geen huisdier hebben. Babs is ons konijn. Een schat van knuffelaar. Babs is heel sociaal en houdt van aandacht. Ze loopt dan ook steeds vrij rond als wij thuis zijn.

Indien jullie wensen kunnen wij zeker eens langs komen of jullie bij ons uitnodigen om verder kennis te maken met jou en je huisdier. Wij staan alvast te springen om op jullie aanvragen een volmondige JA te kunnen geven.

Ik heb altijd al een grote interesse gehad voor dieren en zou er dan ook met veel plezier voor willen zorgen. Het zou mezelf en willicht jullie ook, een groot plezier doen. Een wat verdere afstand is geen probleem met ik al over een rijbewijs en auto beschik.

Lieve groeten,

Jolien & Siem

Diensten van Jolien

Bij de oppas thuis

Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
8 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/dag

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
5 EUR voor elk extra dier
11 EUR
/wandeling
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
25 EUR voor twee huisbezoeken per dag
14 EUR
/dag
Huisoppas
De oppas overnacht bij jou thuis
20 EUR
/nacht

Jolien biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarhollowStar
Huisbezoeken
Lien, 2020-07-20

Zeer tevreden van Jolien!

starstarstarstarstar
Logeren
Sanne, 2020-07-15

Onze Viszla ging tijdens onze vakantie even bij Jolien en haar vriend inwonen en heeft het daar uitstekend naar zijn zin gehad. Het is een echte knuffelaar en is zeer graag bij iedereen in de buurt, dus heeft Jolien er voor gezorgd dat hij zo weinig mogelijk alleen thuis was zodat hij zich steeds in zijn nopjes voelde. Ze liet ons ook regelmatig weten hoe het met hem ging (via foto's, video's en videocall) en was ook zeer vlot bereikbaar als wij vragen hadden. Ik vond het zeer positief dat Jolien duidelijk ervaring heeft met het oppassen voor dieren, zo stelde ze bij ons kennismakingsbezoek heel gerichte vragen (en maakte notities) om goed te begrijpen wat wij verwachtten en een goed beeld te schetsen van onze hond. Dit gaf ons onmiddellijk een gerust gevoel. Bedankt Jolien en Siem om zo goed voor onze hond te zorgen!!

1
2
3
4
next page

Beschikbaarheid

Jolien's huisdieren

Babs (bobs)
Konijn

Over Jolien's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-80 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje
Katten
alle soorten
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Jolien's huis

Een appartement
Een normale buitenruimte
Heeft geen kinderen
Een volledig afgesloten tuin

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Stadspark & Bos

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+10 jaren ervaring

In september 2014 begon ik met de opleiding dierenzorg aan Vives in Roeselare. De opleiding heb ik moeten stoppen wegens gezondheidsredenen.

In 2018 ben ik alleen op reis vertrokken naar Australië. Daar heb heel veel ervaring opgedaan met dieren. Ik ben tourguide geweest op een paardenranch, waar ik voor 70 paarden heb gezorgd. Ook de kippen, katten, honden en hangbuikzwijntjes konden niet ontsnappen aan mijn aandacht. Na deze topervaring heb ik 4 maanden mogen vertoeven in de outback in Queensland, waar ik verantwoordelijk was voor het voederen van de stieren, paarden en honden. Ook het opleren en zadelmak maken van de paarden was 1 van mijn taken.

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren

Statistieken

SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Jolien

Jolien

Jolien

Harelbeke
Dagopvang
Overdag, bij de oppas thuis
8 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen
Contacteer Jolien

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Jolien