Pawshake logo
Julie

Hondenopvang!

Herenthout
1 keer opgeslagen als favoriet
1 terugkerende gast
Woont samen met 2 honden
Woont samen met Chihuahua Falco
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
95.45%
Respons
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
8 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Julie is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Over Julie

Hallo, ik ben Julie. Ik ben 21 jaar en een echte dierenliefhebber. Ik heb thuis altijd tussen de dieren gewoond. (honden, katten, kippen, geitjes, vogels,...) Zelf woon ik nu alleen met mijn vriend en heb ik 2 hondjes. Falco, een chiwahwa en Fenna,een am bully. Het zijn 2 schatjes en kunnen echt bijna niet zonder elkaar. Ze kunnen goed met andere honden als ze elkaar rustig kunnen besnuffelen 😊 Ik werk als Tandartsassistente, rij af en toe paard of ga naar de fitness. Ik ga zelf graag een weekendje weg. En zoals vele doe ik graag terrasjes als het zonnetje schijnt☀(ja de tandjes van mijn schatjes worden ook gepoetst 😜).

Wij gaan zelf ook af en toe op reis en willen dan ook een leuke en goede opvang voor onze hondjes. Daarom bied ik zelf ook opvang aan. Fenna en Falco zijn nog heel jonge hondjes 11maand en 6 maand, alle 2 geboren in 2018. Flynn mijn vorige hond(stafford) heb ik veel te vroeg moeten laten inslapen wegens een aangeboren ziekte. 1voor 1 zijn het sterke en karaktervolle rassen. Ze hebben dus een goede basis en discipline nodig. Maar vooral heel veel aandacht en verzorging. Ze zijn nog heel speels en energiek, hebben dus heel wat beweging nodig. Daarom ga ik elke dag een grote wandeling maken of gaan we joggen. Met onze grootste gaan we ook 2x In de week naar de hondenschool.

We wonen op een gelijkvloers appartement, hebben een terras en een tuintje. We wonen rustig gelegen, en aan het einde van onze straat zijn bossen en weides waar onze hondjes zich ten volle kunnen uitleven. Op 1km van ons huis is ook een dierenarts aanwezig moest dit nodig zijn. Wat biedt ik aan: Oppas bij jouw thuis: Het is mogelijk om tot bij jouw thuis te komen om je hond 1/2x per dag eten te geven. Uiteraard zal ik er dan ook met gaan wandelen. De duur van de wandeling hangt af van de conditie van je hond, en de eisen van jou als baasje! Overnachting bij u thuis doe ik liever niet, omdat ik zelf thuis mijn 2 hondjes heb die natuurlijk ook op mijn verzorgingslijstje staan!

Oppas bij oppasser thuis: Jouw kleine lieveling kan overdag komen, maar ook met een overnachting is hij/zij zeker welkom. Ik ga zelf zoals ik hierboven al vermelde elke dag wandelen. Zelf probeer ik toch minstens één uurtje te hebben gewandeld. Dit gebeurd soms wel in 2 beurten, een half uurtje smiddags en een half uurtje in de avond. Er zijn ook dagen bij dat er langer gewandeld wordt.

Je hondje zal hier in de ochtend en in de avond eten krijgen. Ik vraag wel zelf jullie eten mee te geven, dit is je hondje gewoon wat het allemaal makkelijker zal maken! Onze hondjes slapen ook binnen in een Bench, ze hoeven dus zeker geen kou te lijden tijdens de nacht! Als het echt een probleem zou zijn is het ook mogelijk dat de hondjes opgehaald en gebracht worden.

Welke dieren zijn welkom: *Honden: zowel klein/medium. Bij dagopvang/overnachting bij mij thuis, kunnen er geen reutje blijven die niet gecastreerd zijn. (de kans dat er kleine pupjes van komen met ons teefje willen we vermijden). Voor verzorging bij jullie thuis is dit natuurlijk geen probleem. *kleine knaagdieren:hamster, konijnen,.. Als je verder vragen hebt mag ja altijd sturen.

Diensten van Julie

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
Uitlaatservice (30 min): de oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling
8 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Huisoppas
Huisoppas overnachting (24u) bij jou thuis
30 EUR
/nacht
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
18 EUR voor twee huisbezoeken per dag
12 EUR
/dag

Bij de oppas thuis

Hondenopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppasser.
10 EUR voor elk extra dier
14 EUR
/dag
Hondenoppas
Hondenoppas en overnachting in het huis van de oppas
12 EUR voor elk extra dier
18 EUR
/nacht

Julie biedt ook

Hondentraining
Halen en brengen

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Hondenoppas
Ine, 2019-07-07

Julie heeft nu twee keer onze hond opgevangen. Julie doet dat duidelijk heel goed! Ze verzorgt haar uitstekend, gaan vaak wandelen en is heel lief voor haar. Onze hond wil op het einde van het bezoek zelfs niet meer terug naar huis 😊We zijn heel tevreden over de opvang en komen zeker terug!

Hondenoppas
Ine, 2019-05-12

Juli

Beschikbaarheid

december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
januari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Julie's huisdieren

Fenna
Amarican bully
Falco
Chihuahua

Over Julie's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-40 kg
Hond leeftijden
0-8 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje
Fretten
Alle
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Julie's huis

Een appartement
Een normale buitenruimte
Heeft geen kinderen
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Platteland & Bos

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Nederlands
+5 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken

Kan Toedienen

Orale medicatie
Eerste hulp voor huisdieren

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren

Statistieken

<1h
Reactiesnelheid
95.45%
Respons
11weken geleden
Laatst actief
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Julie

Julie

Hondenopvang!

Herenthout
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
8 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Julie is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!