Tom en Bram

The Dogg House, Liefde voor uw huisdier zoals thuis.

Haaltert
128 keer opgeslagen als favoriet
25 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
Antwoordt meestal binnen een dag
15 uur geleden
Laatst actief
<19h
Reactiesnelheid
Logeren
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
14 EUR voor elk extra dier
28 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Tom en Bram

Beste baasjes,

Wij zijn Bram en Tom. 

Sinds 2019 gekozen partners voor het leven. ❤️💑

In Oktober 2021 hebben we beslist de stap te zetten om samen te gaan wonen in het landelijke maar goed bereikbare Haaltert, tegen Aalst.🏡 In ons huisje met middelgrote tuin.

Gezien we beide grote dierenvrienden zijn van kleins af, kwam al snel de nood om onze liefde te delen met een viervoeter.🐾

Zo besloten we onze liefde en passie voor huisdieren te delen door ons als oppas te registreren via Pawshake.

We laten jullie graag even kennismaken met ons en onze werking.

We zijn beide jonge, zorgzame en behulpzame jongens die graag genieten van wat het leven ons te bieden heeft en vooruit willen in het leven..

We hebben zowel ervaring met grote als kleine huisdieren. (retrievers, labradors, mechelaar's, bagels, buldog's,…)🦮🐕‍🦺🐕

We gaan echt voor het gezinsleven, en doen dit puur uit liefde en passie voor dieren.

Dit wil zeggen dat we slechts één gastopvang (of meerdere uit het zelfde gezin) per periode aanvaarden. Onze gast krijgt dus alle aandacht en verzorging. We hoeven onze aandacht niet te verdelen over meerdere huisdieren uit verschillende gezinnen.

We gaan voor echte kwaliteit van opvangen en verzorgen en vertroetelen onze gasten zoals het onze eigen huisdieren zijn, en zoals ze het thuis gewoon zijn.

We bieden een opvang aan in een huiselijke sfeer en omringd met heel veel liefde en zorgzaamheid.

We combineren onze oppas beide met een fulltime job en zijn dus geen oppas waarbij een huisdier 24 op 7 onder toezicht staat (zoals in een kennel of pension).

Gezien we een verschillende job uitoefenen en dit zich in verschillende tijdsvakken (ploegen) situeert, is dit perfect te combineren met elkaar en komen onze gasten geen aandacht tekort.

Onze gast(en) is maximum drie à vier uur alleen als wij gaan werken en krijgen alle liefde die een huisdier verdiend.

Als een gast bij ons komt logeren wordt deze opgenomen in ons gezin. Hij/zij mag vrij binnen en buiten, wij hebben een middelgrote, volledig omheinde, tuin om in te kunnen ravotten.

Uiteraard gaan we ook wandelen🥾 in de landelijke omgeving en op verkening, uitstapjes naar zee 🏖of een mooi natuurgebied🌳 sluiten we zeker niet uit als dit mogelijk is met het huisdier.

Om de aanpassing voor onze gasten zo min mogelijk te maken en het verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, vragen wij zoveel mogelijk standaard benodigdheden mee te brengen van het huisdier zelf. (voeder en waterbakje of kom, slaapmat of kussen, bench, knuffels, speeltjes, dekentjes, iets met de geur van thuis of baasje.)⚽️🧸En eventuele medicatie.

Gezien een huisdier deze elementen zal herkennen van thuis zal er minder stress optreden bij het huisdier en het verblijf bij ons ook aangenamer maken.

Wij proberen zoveel mogelijk de gewoontes van thuis over te nemen, en toe te passen tijdens het verblijf van een gast bij ons, deze worden besproken in een kennismakingsgesprek. (tijdschema voor voeding🌭, wandelen, slapen💤, snoepjes🍬,…)

Het is vanzelfsprekend dat een huisdier zich niet moet aanpassen aan de situatie, maar wij ons zoveel mogelijk proberen aanpassen aan de gewoontes van onze gast(en). (gewoontes, opvoeding, bevelen,…)

Een huisdier is een deel van je familie, en daarom is het belangrijk dat ook wanneer je er tijdelijk niet bent (reis/vakantie, feest, omstandigheden,…) iemand de nodige zorg en liefde blijft geven aan je huisdier. We raden alle baasjes aan te kiezen voor persoonlijke zorg voor hun huisdier tijdens hun afwezigheid en niet te kiezen voor gemeenschappelijke opvang zoals in hondenhotels, kennels,.. waar meerdere huisdieren samen in elkaars omgeving verblijven. Helaas zien wij uit ervaring dat niet kan zorgen voor trauma's bij huisdieren waardoor er gedragsproblemen ontwikkeld kunnen worden bij uw huisdier.

Sommige huisdieren zijn erg gehecht aan hun omgeving of baasje, zoals oudere huisdieren of net de jongere huisdieren die nog maar pas of net bij het baasje zijn. Maar ook voor huisdieren die niet goed overweg kunnen met andere, hier kunnen wij de ideale oplossing zijn. Het is mogelijk voor een Try-Outdag of weekend in te plannen al voor er een langer verblijf zal plaatsvinden, zo doende uw huisdier gewend raakt aan een de andere omgeving en ons.

Op die manier kan het baasje zijn/haar lieveling met een gerust hart achterlaten voor langere periode.

Gezien we slechts een huisdier(of meerdere uit het zelfde gezin) opvangen per periode is onze agenda al snel vol.

Wij geven geen voorkeursbehandelingen of voordelen ongeacht welk ras of eventueel aantal eerdere verblijven van het huisdier, wie eerst reserveert / aanvraagt voor een bepaalde periode zal de eerste keuze hebben het verblijf vast te leggen als dit in onze agenda nog beschikbaar is.

Plan het verblijf tijdig in en contacteer ons zo vroeg mogelijk, zodoende de eventuele voorbereiding op een tijdig en geschikte momenten voor beide partijen kan plaatsvinden. (kennismaking , Try-Out,…)

We nemen GEEN last-minute reserveringen aan omdat we altijd een kennismaking plaats laten vinden voor het verblijf van onze nieuwe gasten zodat alle partijen (oppas, gast en baasje) zich goed voelen bij de opvang.

Het spreekt voor zich dat we niet enkel willen dat de huisdieren zich goed voelen tijdens hun verblijf maar ook de baasjes. Door een regelmatig foto of video update houden we de baasjes op de hoogte over onze avonturen tijdens zijn/haar afwezigheid. Als we de toestemming hebben zal het huisdier ook schitteren op onze Instagram pagina waar iedereen onze avonturen kan volgen (@the_dogg_house (instagramprofiel)

Vanaf 2024 nemen we enkel nog reservaties aan voor het logeren met een minimum van 5 nachten.

Reservaties voor kortere periodes dan 5 nachten zullen niet meer aanvaard worden vanaf 01-01-2024.

Het is van groot belang dat u als baasje de juiste en correcte informatie over het gedrag en gewoontes van uw huisdier naar ons als oppas eerlijk communiceert.

Tijdens het kennismakingsgesprek is hier gelegenheid voor. Tijdens de kennismaking observeren en testen wij het gedrag van onze toekomstige gast(en), alsnog is het van belang eerlijk en open te communiceren naar ons over eventuele vroegere incidenten, angsten en abnormale gedragsvertoningen van uw huisdier.

Tijdens het verblijf zijn wij als oppas en onze gast verzekert voor lichamelijke schade via de Pawshake verzekering die inbegrepen is.

Indien er materieële schade aangebracht door toedoen van onze gast tijdens het verblijf worden de kosten voor herstelling aangerekend aan de baasjes. Materiele schade valt niet onder de pawshake verzekering, wij raden al onze klanten aan hiervoor een familiale verzekering af te sluiten waar eventueel beroep kan op gedaan worden voor tussenkomst Inden er materiële schade ontstaat door toedoen van onze gast/uw huisdier. Indien deze verzekering niet afgesloten is door de baasjes zullen deze zelf de kosten dragen en vergoeden aan ons (oppas).

Heb je vragen of interesse kom je graag eens langs voor een korte kennismaking? Neem dan gerust contact met ons op!📞💬

TheDoggHouse@outlook.be

Diensten van Tom en Bram

Bij de oppas thuis

Logeren
Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
14 EUR voor elk extra dier
28 EUR
/nacht

Tom en Bram biedt ook

Hondentraining
Halen en brengen

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags 7 dagenvóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Logeren
Jolien, 2024-03-20

Mijn 2 italiaanse windhondjes Finn en Otis verbleven een week bij Tom en Bram.

Jammer genoeg liep de connectie met Finn zeer stroef, omwille van zijn angstig en schuwe karakter. Desondanks hebben Tom en Bram de reservering toch laten doorgaan en bleven ze hun best doen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken voor hem. Het belang van de hondjes hun mentaal welzijn staat zeker voorop. De moeilijkheden werden dan ook zeer snel, open en eerlijk gecommuniceerd.

Ondanks de uitdagingen met mijn eerste hondje, hebben ze zeker en vast ook goed gezorgd voor mijn tweede, zeer enthousiaste hondje. Hij moest 2 dagen voor het verblijf plots extra medicatie nemen. Dit verliep zonder problemen. De foto’s die ik kreeg lieten me meteen zien dat Otis er graag was.

Ondanks dat er momenteel geen reservering in de nabije toekomst kan plaatsvinden door mijn angstig hondje, ben ik zeer tevreden met hoe ze dit verblijf hebben aangepakt.

starstarstarstarstar
Logeren
jan, 2024-03-11

De overnachtingen voor mijn geliefde Yoda waren absoluut geweldig! Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Yoda zich hier thuis voelde. De zorg en aandacht die hij kreeg van Tom en Bram waren ongeëvenaard. Ze toonden oprechte genegenheid voor Yoda. De accommodaties waren schoon, comfortabel en veilig. Ik waardeer de regelmatige updates over Yoda's welzijn en activiteiten tijdens zijn verblijf. Dit was een stressvrije ervaring voor zowel mij als Yoda. Dank aan Tom en Bram voor hun toewijding aan de zorg van Yoda. Ik beveel deze opvang ten zeerste aan en zal zeker terugkeren voor toekomstige overnachtingen!

1
2
3
4
5
...
45
next page

Beschikbaarheid

Over Tom en Bram's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-80 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Tom en Bram's huis

Een normale buitenruimte
Heeft geen kinderen
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Stedelijk, Platteland & Bos

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+5 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Tom en Bram

Tom en Bram

The Dogg House, Liefde voor uw huisdier zoals thuis.

Haaltert
Logeren
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
14 EUR voor elk extra dier
28 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen
Contacteer Tom en Bram

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags 7 dagenvóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Tom en Bram