Pawshake logo
Katleen

Waggin' Tail

Laarne
5 keer opgeslagen als favoriet
9 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 12 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 1 hond, 2 katten en 4 huisdieren
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Hondenoppas
Overnachting, bij de oppas thuis
8 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Katleen

Tot eind september is onze agenda volledig volzet. Deze staat enkel nog open om reeds besproken reservaties te kunnen afronden. Vanaf oktober worden er omwille van familiale redenen tijdelijk geen reservaties meer aanvaard, behalve van hondjes die reeds bij ons hebben gelogeerd en alleen thuis kunnen blijven indien ik enkele uren weg moet. Huisbezoeken kan ik vanaf oktober tijdelijk niet meer aanvaarden.

  • ONZE THUIS
Ik ben een parttime student houtbewerking en meubelstoffering en een parttime van thuis uit werkende freelancer, en mama van een beginnende puber. Wij wonen in een halfopen bebouwing met een goed omheinde tuin van circa 120 m², de ideale plek voor dieren om te ravotten of zonnebaden. Wij delen onze thuis met 6 dieren: onze kippen Tandenborstel (de smalste), Franky (de opdringerigste van de bende) en Odette (de meest ronde van het trio), onze hond Hara en onze poezen Belinda en Paros. De kippen verblijven achteraan in onze tuin, onze hond heeft de benedenverdieping en de rest van de tuin aangeslagen en de 2 poezen zijn blij met hun bovenverdiepingen. Belinda is helaas blind en hierdoor geraakt ze zeer gestresseerd wanneer er nieuwe wezens in haar omgeving komen. Daardoor is het voor ons niet mogelijk om katten op te vangen. Onze hond en poezen zijn gesteriliseerd, krijgen jaarlijks alle verplichte inentingen en worden regelmatig ontwormd en ontvlooid. Graag is dit bij jouw dier(en) ook in orde. Wij verwachten ook dat jouw dier(en) zindelijk is en geen drang heeft om spullen te vernielen.

  • OPVANG (excl. katten)
Als dierenliefhebbers nemen wij graag de zorg voor je dier(en) even van jou over. Bij ons vormt uw dier een deel van ons warm gezin. Onze hond komt goed overeen met soortgenoten. Zij loopt vrij door het huis op de benedenverdieping en in de tuin. Uiteraard mag jouw hond dit ook. ‘s Avonds slaapt iedereen waar ‘ie wil. Ik kijk er uiteraard op toe dat iedereen een plekje vindt waar 'ie zich goed voelt alvorens ikzelf onder de wol kruip. Elk dier heeft zo zijn noden en wij proberen hier zo goed mogelijk aan tegemoet te komen. Dagelijks maken we minstens 1 wandeling van circa 20 min. en kan iedereen (indien het weer dit toelaat) gans de dag vrij in de tuin. Indien het buiten mooi weer is, maken we om de zoveel dagen ook een langere wandeling. Wij zorgen telkens maar voor de lieverds van één gezin tegelijk, tenzij anders overeengekomen. Bij een verblijf van meer dan 2 dagen vragen we om eerst eens langs te komen voor een kennismaking en jouw huisdier(en) enkele uurtjes bij ons te laten. Zo kunnen we nagaan of jouw huisdier(en) in ons gezin kan aarden en of wij de ideale opvang zijn voor jullie lieverd(s).

  • HUISBEZOEK
Wie een huisbezoek aanvraagt voor (een) hond(en) kan er op rekenen dat wij minstens 20 min. gaan wandelen met jouw lieverd(s), afhankelijk van de gewoontes, leeftijd en het weer. Ook maken we met plezier de brievenbus leeg en geven we de dorstige plantjes water. Heb je graag dat we eens stofzuigen de dag voor je naar huis komt? Geen enkel probleem, we weten zelf hoe fijn het is om in een haarvrije omgeving thuis te komen. Ook voor (een) kat(ten) zorgen wij graag. Zij kunnen dagelijks rekenen op veel geaai, een propere kattenbak, de nodige lekkere voeding en voldoende vers water. Ook het verzorgen en voederen van paarden is me niet vreemd. Als zesjarige stond ik al in de stallen en de liefde voor paarden is nooit verdwenen. Heb je nog andere dieren in huis? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Indien het dieren zijn waar ik nog nooit voor gezorgd heb, kom ik graag even langs om de juiste instructies mee te krijgen en eventuele vragen te kunnen stellen. Zo hoef ik jullie tijdens jullie afwezigheid niet lastig te vallen.

  • WAT VERWACHTEN WIJ VAN ONZE LOGEETJES?
Om misverstanden en teleurstellingen te vermijden, wil ik dit toch even meegeven:

* Voor ons is het cruciaal dat jouw hond overeenkomt met soortgenoten. Bijten, blaffen, grommen, tot vervelens toe andere honden bespringen,... is uit den boze.

*Hevige blaffers kunnen wij helaas niet opvangen, want dit stoort onze buren.

*Ook is jouw viervoeter zindelijk. Een ongelukje in huis omwille van de stress vinden wij niet erg, maar dit mag geen gewoonte zijn. Achteraan onze tuin is er een gans terrein waar ze hun behoefte kunnen doen.

* Alle intentingen zijn in orde en jouw hond is recent ontvlooid en ontwormd

* Is jouw hond een fervente ik-spring-overal-op-en-tegen atleet? Dan kunnen wij hem helaas niet opvangen. Dit is niet leuk voor ons én het risico op schade is te groot.

* Potje breken = potje betalen. Wij zijn geen kennel en er liggen persoonlijke spullen in ons huis. Een hondendeken of -speeltje kan al eens sneuvelen, maar geknauw aan schoenen, de controller van de PS4 aanzien als speeltje, getrek aan kledij, gekrab aan stoelen,... vinden wij echt niet leuk. Om mijn dagprijs voor iedereen betaalbaar te houden, ben ik genoodzaakt gemaakte kosten door te rekenen aan de eigenaars van wie de hond iets kapot heeft gemaakt. Gelukkig komt dit maar zeer zelden voor!

  • WAT MEE TE BRENGEN?
Veranderen van omgeving is altijd een beetje stresserend voor een viervoeter. Daarom is het belangrijk toch enkele vertrouwde spullen mee te brengen. Heeft jouw hond een favoriet speeltje of dekentje? Steek het gerust in zijn valies! Ook een etensbak en zijn favoriete brokken mogen hier niet in ontbreken. Vergeet je ook zijn boekje niet?

Voor wie langer dan 7 dagen een petsitter nodig heeft of op regelmatige basis beroep wil doen op ons, is een korting mogelijk. Indien je kennis wil maken of vragen hebt, stuur me gerust een berichtje!

Groetjes,

Katleen & co.

Diensten van Katleen

Bij de oppas thuis

Hondenoppas
Hondenoppas en overnachting in het huis van de oppas
8 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/nacht
Hondenopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppasser.
6 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/dag

Bij jou thuis

Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
19 EUR voor twee huisbezoeken per dag
13 EUR
/dag

Katleen biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Hondenoppas
Stephanie, 2019-08-26

Onze Balou is zot en zalig verwend door Kathleen. Hij was echt gelukkig tijdens onze vakantie. De hebben hem gemist maar hij was in zeer goede handen. Wij komen zeker terug naar haar.

Huisbezoeken
Dennis, 2019-07-29

Wij hebben Katleen gevraagd om op onze hond te passen tijdens onze reis. Communicatie met Katleen liep zeer vlot en al snel spraken we eens af om elkaar en de hond te leren kennen. Toen onze reis voor de deur stond werd er opnieuw afgesproken om alles nog eens te overlopen en alles liep op wieltjes. Onze hond is goed verwend geweest en wij kregen af en toe eens een foto of filmpje tijdens onze reis, waardoor we wisten dat onze hond het goed stelde! Zeer tevreden over Katleen en zeker een aanrader!

Beschikbaarheid

september 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
oktober 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Katleen's huisdieren

Hara
Hond
Paros
Kat
Belinda
Kat
Franky
Boerderijdier
Odette
Boerderijdier
Schaduw
Boerderijdier
Pure chocomelk
Boerderijdier

Over Katleen's huis

Katleen's huis

Een normale buitenruimte
heeft kinderen boven de 10 jaar
24/7 toezicht
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+20 jaren ervaring
Kan exotische dieren verzorgen

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren

Statistieken

<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
1weken geleden
Laatst actief
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Katleen

Katleen

Waggin' Tail

Laarne
Hondenoppas
Overnachting, bij de oppas thuis
8 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.
BancontactVisaMastercardPayPalAmerican Express

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst 24 uur per dag, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!