Pawshake logo
Nathalie

Nathalie

Lier
4 keer opgeslagen als favoriet
Laatst actief: vandaag
Woont samen met 2 honden en 1 kat
Woont samen met schnauzer Quick
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
97.14%
Respons
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
20 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Nathalie

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Nathalie, opgegroeid tussen honden en heb zelf altijd honden gehad. Sinds een vijftal jaar is daar een kat bijgekomen. Ik ben leerkracht, maar omdat ik het fijn vind om voor dieren te zorgen en ik weet hoe moeilijk het vaak is een goede oppas te vinden, wil ik graag honden opvangen van mensen die even weg zijn (op reis, hospitalisatie,...).

Waar komt/komen uw hond(en) terecht?

Ik woon in een doodlopende straat, in een vrijstaande woning met een grote tuin (zie foto). Ik heb slechts één "onmiddellijke" buur. Tussen mijn huis/tuin en de andere buren ligt ofwel een weide ofwel een bos. Naast mijn woning vertrekt een weggetje naar de Netedijk waar ik heerlijk met honden kan wandelen.

Mijn drie zonen (12 tot 17 jaar) vinden het heel tof honden op bezoek te krijgen. Ze geven hen graag aandacht in de vorm van spelen en knuffelen. Maar ze zijn oud genoeg om te weten welke honden dit wel/niet fijn vinden.

Verder lopen er twee honden rond: Quick is een schnauzerteefje van gemiddelde grootte van ongeveer tien jaar, Jil is ook een teefje, ze is een asielhond waar iets van een zwarte labrador inzit van ongeveer vier jaar. Beide honden leven regelmatig in een grotere roedel en zijn het gewoon om andere honden op bezoek te krijgen.

Tenslote is er ook nog Charel, een kater die ik een viertal jaar geleden adopteerde. Hij trekt zich niets aan van alle hondendrukte en leeft gewoon zijn eigen leventje.

Hoe ziet het hondenleventje er hier uit?

Tijdens de schoolweken ziet mijn werkschema er nogal onregelmatig uit. Buiten het weekend ben ik ongeveer halve dagen thuis. Tijdens de schoolvakanties ben ik meestal thuis.

Wanneer ik thuis ben, leven de honden volgens eigen zin: in de winter lekker binnen bij mij of als ze liever buiten spelen, kan dat ook. Zijn ze vuil, dan drogen ze eerst even in de berging alvorens binnen te komen. In de zomer staan de deuren vaak open en kunnen ze gaan en staan waar ze willen.

Wanneer ik niet thuis ben en 's nachts, mogen de honden buiten in onze grote tuin en kunnen ze via een luikje in een kleine berging of in het tuinhuis. Heeft uw hond graag zijn eigen kussen bij, dan kan dat. Daarvoor voorzien we dan een plekje in het tuinhuis. Heeft u liever niet dat uw hond buiten slaapt, dan mag hij/zij beneden, in de "hondenlogeerkamer" (zie foto's) en gang, slapen. Dit uiteraard enkel als de hond het gewoon is om in huis te leven en te slapen.

's Morgens maak ik een kleine wandeling (ongeveer 10 minuutjes) met de honden. Verder pas ik wandelingen aan aan uw hond. Is hij/zij heel actief, dan probeer ik dagelijks (tijdens schoolweken om de dag) een flinke wandeling van ongeveer een uur te maken. Is uw hond al wat ouder, of minder actief, dan pas ik de duur van de wandeling aan aan zijn/haar behoefte. Als uw hond graag speelt, dan gaan we ook wel eens naar een hondenweide in de buurt, waar hij/zij zich lekker kan uitleven met andere honden.

Welke honden zijn welkom?Ik zie alle honden graag: dik of dun, groot of klein, reu of teefje, maar omwille van praktische redenen hieronder toch enkele voorkeuren...

Onze poes Charel houdt erg van zijn leventje, dus poezenlievende honden hebben een pootje voor.

De tuin is omheind met schapendraad. Prima voor honden die niet de neiging hebben op avontuur te gaan, maar niet geschikt voor echte ontsnappers!

Als u kiest om uw hond of kat hier te laten, komt hij of zij in een levendige omgeving terecht. Diertjes die kinderen en andere honden niet appreciëren zullen hier niet gelukkig zijn...

Uw hond mag mee in huis wonen, dus ik verwacht wel dieren die dat gewoon zijn. Het is voor niemand fijn als ze hier de boel afbreken!

Uiteraard verwacht ik enkel dieren de volledig in orde zijn met hun vaccinaties. Boekje meebrengen a.u.b.

Tenslotte

Ik vraag om eigen voeding mee te geven en zal uw hond eten geven volgens dezelfde regelmaat als u thuis doet.

Indien er een gezondheidsprobleem moest zijn, zal ik u eerst proberen te contacteren om te overleggen. Kan ik u niet bereiken zal ik zelf beslissen naar mijn dierenarts gaan en eventuele voorgeschreven medicatie toedienen. Uiteraard verwacht ik dat u dit later terugbetaalt.

Ik vind het fijn als u eerst eens langs komt met uw hond om te kijken waar hij/zij terecht komt alvorens echt te reserveren, zo ziet u zelf hoe het hondenleven er hier aantoe gaat en kunnen onze honden al eens kennismaken. Stuur me gerust een berichtje om af te spreken!

Honden verwelkomen doe ik liefst niet na 17 u. Op die manier heb ik alle tijd om bij hen te zijn, al eens een wandeling te maken en kunnen ze rustig aan hun omgeving wennen.

Diensten van Nathalie

Bij de oppas thuis

Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
20 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Logeren
Erica, 2020-07-30

Onze Louis is door Nathalie en haar kinderen fantastisch opgevangen. Grote tuin, veel spelen, lange wandelingen en vertroeteld worden, want moet een hond meer hebben ? En als baasjes werden we dagelijks geïnformeerd door middel van foto’s en uitleg. Zeker onze vaste oppas !!!

starstarstarstarstar
Logeren
Inge, 2020-07-24

Super Oppas! Bob voelde zich helemaal thuis bij Nathalie & haar gezin!

1
2
next page

Beschikbaarheid

Nathalie's huisdieren

Jil
labrador x ? (uit asiel geadopteerd)
Quick
schnauzer
Charel
kat

Over Nathalie's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-80 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje

Nathalie's huis

Een grote buitenruimte
heeft kinderen boven de 10 jaar
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Frans & Nederlands
+5 jaren ervaring

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Asieldieren

Statistieken

<1h
Reactiesnelheid
97.14%
Respons
22 uur geleden
Laatst actief
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Nathalie

Nathalie

Nathalie

Lier
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
20 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Nathalie is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!