Pawshake logo
Siggi

Dierenvakantieparadijsje

Kessel
14 keer opgeslagen als favoriet
6 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: 11 dagen geleden
Woont samen met 2 honden en 1 huisdier
Woont samen met Chihuahua Kwispel
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Hondenoppas
Overnachting, bij de oppas thuis
15 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Siggi

Hoi lieve Pawshake klantjes, aangezien ik mijn ondernemingsnummer heb en vanaf 1 november 2018 officiëel mijn beroep maak van mijn uit de hand gelopen hobby, ben ik genoodzaakt mijn prijzen hier een klein beetje te verhogen, aangezien ik anders meer kosten heb als wat er binnenkomt.

Ik blijf zo laag mogelijk, maar ik kan niet anders, de voordelen zijn wel dat ik officiëel en professioneel hondenoppasser ben, als alle papierwerk rond is, kan mijn erkenningsaanvraag ook worden verstuurd en kan ik door de overheid officiëel erkend worden als hondenopvang, wat toch een zeker veiligheidsgevoel geeft, aangezien ik dan regelmatig controles krijg.

Mijn contract met de dierenarts is ook al getekend, die komt sowieso per kwartaal alles hier controleren en kijken of mijn aanwezige dieren (en zeker die van mezelf) met alles in orde zijn en in goede gezondheid verkeren.

Van daaruit is het dus enorm van belang dat alle logeetjes hun vaccinatieboekjes meebrengen, waarop te zien is dat ze om de 3 maanden ontwormd zijn, en alle vaccins hebben toegediend gekregen, OOK die tegen kennelhoest, die is niet verplicht, maar WEL als je hond uit logeren gaat en veel in contact is met andere honden, ook op hondenscholen is die verplicht.

Aangezien behandeling tegen vlooien en teken niet kunnen gecontroleerd worden op voorhand, dient u uw hond hier deze behandeling toe te dienen, bij aanvang van het verblijf, indien dit niet gebeurd, zullen wij dit doen en de kosten doorrekenen.

Alvast bedankt voor uw begrip!

Hoihoi, Ik ben Siggi, 40 jaartjes jong ondertussen en, net als mijn dochter nu, opgegroeid tussen de dieren, ze zijn voor mij een manier van leven, hen verzorgen, zie ik dan ook niet als werken, ik geniet er enorm van en het geeft me massa's voldoening en werkt ontspannend.

Ons gezin bestaat uit mijn man, ik en ons 5 jarige dochtertje, dan zijn er nog een paardje, Wahedje, gezinshond Bob en sinds het eind van zomer 2018 ook een Chihuahua, Kwispel genaamd + een boeltje kippen die verse eitjes leveren aan huis, elke dag :-)

vermist we zelf dus redelijk wat dieren hebben en ons huisje ten midden van de natuur ligt, vlakbij de Kesselse Heide, zijn er mogelijkheden genoeg dus om heerlijk te wandelen met lieve, kwispelende viervoeters, overdag zijn we samen veel buiten bezig en wanneer ik naar binnen ga, volgen de hondjes me gewoon mee en kunnen ze een heerlijk plekje uitkiezen in huis.

Wij hebben geen behoefte aan op vakantie gaan, aangezien we hier alles hebben om gelukkig te zijn, dus willen we graag onze diensten aanbieden, om hondjes op te vangen en ook een leuke vakantie te bezorgen, terwijl de baasjes ook van hun verdiende rust genieten.

Honden uitlaten kan ook, ze zijn ook overdag welkom en kunnen hier ook logeren zo lang als nodig.

Voor poezen, paarden en alle andere dieren is er de mogelijkheid dat ik ze bij je thuis kom vertroetelen en verzorgen, 1 of 2 keer per dag, naargelang de wensen, alles is te bespreken, ik stel me flexibel op.

Bij mij is het de bedoeling dat het ook voor de dieren vakantie is, baasjes worden met liefde en plezier met berichtjes en foto's op de hoogte gehouden van het verloop van de vakantie van hun schatten, ik laat ze enkel alleen, wanneer ik even weg moet voor de dringendste zaken, zoals boodschappen bijvoorbeeld, ik zorg ervoor dat ze nooit langer dan 2 uur alleen zitten en dan zijn ze binnen, omdat ik ze graag onder mijn toezicht hou, sommige eigenaars brengen graag spulletjes mee, mandjes, of de bench, dit mag allemaal, zodat ze op hun eigen, vertrouwde plekje kunnen liggen tijdens mijn (eerder zeldzame) afwezigheid of om 's nachts te kunnen slapen op de manier die ze gewend zijn.

Zelf hebben we ook zowat alles ter beschikking, dus spullen meebrengen mag, maar is geen verplichting.

Wat ik wel graag heb dat meegebracht wordt, is het paspoort van je huisdier, zodat ik een bewijs kan voorleggen dat ze allemaal de nodige inentingen en ontworming tijdig hebben gekregen, bij controle, of wanneer ik toch eens een dierenarts nodig heb, dat die tevens over de noodzakelijke info beschikt.

Ik verzorg alle dieren op dezelfde manier als die van mezelf, ik kijk ook naar de persoonlijkheid van elk dier apart, zodat ze kunnen verzorgd en vertroeteld worden naar eigen behoefte.

Voor meer info mag er altijd contact opgenomen worden, iedereen is welkom om langs te komen, na afspraak (zodat ik zeker thuis ben en tijd kan vrijmaken) om te kijken waar uw viervoeter zou terechtkomen (ook de viervoeter is welkom om alvast even kennis te maken natuurlijk) en vragen staat vrij, ik beantwoord ze allemaal met veel plezier.

Verder heb ik ook een dierenarts vlakbij, die 24u op 24 en 7 op 7 beschikbaar is voor eventuele noodgevallen, vind ik zelf ook belangrijk voor mijn dieren.

Diensten van Siggi

Bij de oppas thuis

Hondenoppas
Hondenoppas en overnachting in het huis van de oppas
15 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/nacht
Hondenopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppasser.
10 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/dag

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
Uitlaatservice met een betrouwbare oppasser
10 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/wandeling
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
35 EUR voor twee huisbezoeken per dag
20 EUR
/dag

Siggi biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Hondenoppas
Sigrid, 2019-07-21

Beste opvang dat je je kan inbeelden. Ze is fantastisch voor alle dieren. Heeft zeer veel respect voor de dieren en hun baasjes. Communicatie is top. Zorg is top. Kan haar echt absoluut aanbevelen.

Hondenoppas
Lut, 2019-01-08

Dit was voor Quispel de eerste keer zonder baasjes. Dankszij Siggi heeft ze het geweldig gedaan. Quispel heeft een "handleiding"nodig om niet overstrest te geraken. Siggi respecteerde dit zeer goed. Dankjewel

Beschikbaarheid

augustus 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
september 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Siggi's huisdieren

Bob
kruising labrador/Beagle
Al Wahed El Nahir
Paard
Kwispel
Chihuahua

Over Siggi's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-20 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Siggi's huis

Een grote buitenruimte
Heeft kinderen jonger dan 10 jaar
24/7 toezicht
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Platteland & Bos

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Frans & Nederlands
+20 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken

Kan Toedienen

Orale medicatie
Eerste hulp voor huisdieren
Inspuiten medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
1weken geleden
Laatst actief
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Siggi

Siggi

Dierenvakantieparadijsje

Kessel
Hondenoppas
Overnachting, bij de oppas thuis
15 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst 24 uur per dag, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!