Pawshake logo
Lise

Rabbitrun

Overijse
19 keer opgeslagen als favoriet
15 terugkerende gasten
Woont samen met 1 hond en 2 katten
10weken geleden
Laatst actief
<27h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
2.5 EUR voor elk extra dier
2.5 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Lise is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Over Lise

OPVANG VOOR KONIJNEN EN KLEINE KNAAGDIEREN/ AAN HUIS VOOR HONDEN, KATTEN, KONIJNEN, KNAAGDIEREN, KIPPEN,.../ OOK DIEREN MET MEDISCHE ZORG

Hallo iedereen,

Ik ben Lise, dierenliefhebber in hart en nieren. Mijn hele leven al heb ik dieren en ben ik dag in dag met ze bezig. Ik kan misschien best even uitleggen welke dieren ik zelf heb of gehad heb, al dan niet tijdelijk, zo weet u waarmee ik ervaring heb. Want hoewel ik nog

maar 23 ben heb ik toch al wel wat ervaring opgebouwd.

Onze eerste hond was een kruisingkje, maar een schat van een hond. Nu hebben we een Berner Sennen teefje, geadopteerd uit een asiel toen ze 8 maanden oud was. Ik had ook een kat, gevonden als 5 weken oud kitten en hij is uiteraard nooit meer weggegaan. Hij stierf op de leeftijd van 13 jaar. Sinds 2016 hebben we opnieuw een katje in huis. We vonden haar toen ze 8 weken oud was in het veld na een wandeling met onze hond. Ze was compleet onderkomen, maar intussen is ze genezen en uitgegroeid tot een lieve kattin. Verder hebben we ook nog een aquarium met goudvissen (sluierstaarten) en een algeneter gehad. We hebben ook al jaren kippen. Deze komen een beetje van overal. De eerste kochten we in de dierenwinkel, eentje bij een kleinveefokker, eentje die ik zelf van verwaarlozing gered heb en er terug bovenop geholpen heb, een afgedankte haan van de buren, eigen kuikentjes die ondertussen ook volwassen zijn en 2 afgedankte legkippen. Uiteraard zijn er ondertussen al enkele gestorven door ziekte of ouderdom. De afgedankte haan en één van onze eigen hanen heb ik herplaatst uit bestwil voor de dieren zelf.

Samen met het verwaarloosde kipje heb ik er ook 2 eenden meegenomen, deze heb ik verzorgd tot ze beter waren en daarna herplaatst.

Tot slot ben ik vooral veel met konijnen bezig. Ik heb er enkele van mezelf, allen geadopteerd of afgedankte dieren. Daarnaast ben ik ook vrijwilligster voor een konijnenopvang en heb ik ook steeds enkele opvangertjes.

Mijn omgeving: ik woon op het platteland, ben er geboren en getogen. Mijn eigen dieren (hond, kat) leven binnen en buiten (kippen, konijnen). Zij krijgen alles wat hun hartje begeert met oog op een goed welzijn.

Ik

heb Dierenzorg

(Bachelor Agro-en Biotechnologie) gestudeerd

en maakte dus van mijn passie mijn beroep.

Ondertussen werk ik in de Aveve waar (jammer genoeg) ook dieren verkocht worden. Tot slot ben ik vrijwilligster bij Jodipro vzw (konijnen),

De Kattenbrigade, SoS-Strays, Mirtos Animal Projects

en het asiel te Aarschot.

De dieren worden dagelijks meermaals in de watten gelegd en bij het houden van mijn eigen dieren kijk ik wat betreft hun noden naar hun natuurlijke behoeften en probeer daaraan zo goed mogelijk te voldoen.

Ik heb zelf dieren die van overal komen. De meesten hebben een verleden dat voor mij onbekend is. Sommige zijn door dat verleden voor altijd getekend. Hoewel sommigen van hen hierdoor schrik hebben van mensen en daardoor niet altijd gemakkelijk in de omgang, zijn ze hier altijd welkom. Ik behandel mijn dieren met het diepste respect, welk karakter ze ook hebben.

Ik leer nog elke dag bij en interesseer mij ook voor alles wat met dieren te maken heeft. Op die manier kan ik steeds beter voor mijn dieren zorgen en hun noden begrijpen.

Diensten van Lise

Bij de oppas thuis

Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
2.5 EUR voor elk extra dier
2.5 EUR
/nacht

Bij jou thuis

Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
19 EUR voor twee huisbezoeken per dag
13 EUR
/dag

Lise biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Heidi, 2020-09-21

Zeer tevreden!

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Heidi, 2020-09-21

Zeer tevreden!

1
2
3
4
5
...
14
next page

Beschikbaarheid

Lise's huisdieren

Laika
Hond
Jefke (+)
Kat
Mabel
Kat

Over Lise's huis

Toegelaten huisdieren

Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Lise's huis

Een boerderij
Een grote buitenruimte
Heeft geen kinderen
Noodtransport

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Frans & Nederlands
+10 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken

Opleiding: Bachelor Agro- en biotechnologie, afstudeerrichting Dierenzorg (KaHo Sint-Lieven Sint-Niklaas) Stages: -Dierenartsenpraktijk (dierenartsassistente) -Dierenasiel te Aarschot -FOD Dierenwelzijn Werk: bediende Aveve Vossem Vrijwilligerswerk: -Jodipro vzw (opvanggezin konijnen) -SoS-straathonden Turkije (tot eind 2013) -VVDB Aarschot (lid en wandelaar voor de honden) -De Kattenbrigade (adverteerder) -Mirtos Animal Projects (gastrijder & inzamelpunt) - SOS Strays (gastrijder & huisbezoeker) Andere opleidingen/bijscholing: -rijbewijs B -studieavonden KaHo Sint-Lieven: katten (2012), honden (2013) en paarden (2014) -studiedag FOD Dierenwelzijn ‘Wat is er aan de hond?’ (2013) -Europees symposium cel contractueel onderzoek (2013) -bijscholing Fyto - Aveve (11/2014) -bijscholing Dier - Aveve (06/2015) -Konijnencongres 2015 (09/2015) -Konijnencongres 2016 (09-2016) -Cursus Roofvogels - Natuurpunt (11-12/2016) Ervaringen: - Tijdens mijn middelbare schoolperiode ging ik iedere vakantie helpen bij mijn eigen dierenarts als assistent, op die manier deed ik al heel wat ervaring op. -Ik paste al eerder op konijntjes, vogels, hamsters en cavia's van mensen die op vakantie gingen en deed al verschillende huisbezoeken. Wordt vervolgd!

Kan Toedienen

Orale medicatie
Eerste hulp voor huisdieren
Inspuiten medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

Telefonisch interview
Geverifieerd
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Lise

Lise

Rabbitrun

Overijse
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
2.5 EUR voor elk extra dier
2.5 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Lise is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!