Pawshake logo
Femke

Femke’s petcare with love

Rotselaar
2 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 14 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 14 dagen geleden
Laatst actief: vandaag
Woont samen met 3 katten
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Over Femke

Hallo,

Ik ben Femke, 34 jaar, pedagogiek gestudeerd en heb al mijn hele leven katten en andere dieren rondom mij. Ik werk momenteel in een ezelboerderij en woon samen met twee schatjes van adoptiekatjes, Thor en Mia, die bijna drie zijn. Ik vind katten enorm leuke dieren, je krijgt er zoveel liefde, vriendschap en leven in huis van terug dat ik me niet eens meer kan inbeelden om zonder hen te leven. Dieren zijn echt, puur en vol verwondering.. prachtig toch? Door het hebben van katten en mijn interesse erin ben ik goed ingelezen en ook de ‘kleinere’ zorgen zoals bv. Medicatie toedienen, toezien op wat er gegeten wordt en hoeveel, vachtverzorging, ziektes herkennen etc.. zijn me niet vreemd.

Vorig jaar heb ik hier via Pawshake een zeer goede ervaring opgedaan toen ik een weekje weg was en heb toen beslist dat ik graag ook oppas zou worden. Mijn dieren zijn mijn familieleden en ik snap dat het soms moeilijk kan zijn om ze langere tijd te moeten missen. Ook ben ik van de overtuiging dat dieren, en zeker katten, heb beste gedijen in hun eigen vertrouwde omgeving met dagelijks voldoende aandacht in plaats van in een of ander ‘hotel’ (waar ze zeker ook goede zorgen zullen krijgen). Dagelijks kan ik foto's en verslagjes opsturen naar de baasjes, want het is fijn af en toe iets te horen van uw viervoeter en geruststellend als je weet dat er goede zorg voor gedragen wordt. Ook ben ik bereid om bijvoorbeeld de brievenbus te lichten of planten water te geven, vogels en vissen te voeren, ...

De kennismaking met de dieren vind ik ook zeer belangrijk. Zo kan er belangrijke informatie uitgewisseld worden en kan ik met het karakter van de dieren kennismaken en eventuele medische info gedeeld worden, de gewoontes van de dieren leren kennen zodat ik daarop kan inspelen.

Ik ben een rustig en stipt persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Uw lieverds zijn bij mij in goede handen!

Ook ben ik beschikbaar om uw hond uit te laten. Ik wandel graag en heb in het verleden met plezier met honden gewandeld en mis vaak het fijne gezelschap tijdens mijn huidige wandelingen. Momenteel is het voor mij praktisch niet mogelijk een hond te nemen, daarom bied ik graag mijn diensten aan om uw hond uit te laten. Want, tegen een goede wandeling zeg ik geen nee, en liefst dan nog met een beestje mee 😉

U mag me steeds vrijblijvend contacteren en dan antwoord ik met veel plezier!

Veel groetjes!

Femke

Diensten van Femke

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
Uitlaatservice (30 min): de oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
19 EUR voor twee huisbezoeken per dag
10 EUR
/dag

Femke biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Huisbezoeken
Sophie, 2019-08-13

We zijn heel tevreden over de goede zorgen van Femke voor onze konijntjes! Femke heeft hen goed verzorgd. Ze heeft ons ook steeds goed op de hoogte gehouden. We vragen haar bij een volgende gelegenheid graag terug!

Huisbezoeken
Nele, 2019-07-27

Femke heeft 2 weken lang onze 2 katten opgepast, ze kwam elke dag 30 minuten langs om hen eten en drinken te geven, kattenbakken schoon te houden, en een beetje met hen te spelen. Wre hebben ook een papegaai, daar heeft ze ondertussen ook nog voor gezorgd, en de brievenbus regelmatig leeggemaakt. Ik vond het super, en mijn katten ongetwijfeld ook want Femke heeft echt haar best gedaan. Alles was bij thuiskomst prima in orde. Er was altijd meer dan voldoende eten en drinken, alles was netjes, en Femke schreef ook regelmatig een verslagje van hoe het ging met foto's van als de katten aan het spelen waren. Onze katten zitten normaal overdag buiten maar 's avonds en 's nachts zijn ze gewend om binnen te blijven, maar het is niet fijn voor hen als ze dag en nacht binnen moeten blijven als we met vakantie zijn. Toch heeft Femke het hen zo aangenaam mogelijk gemaakt. Het was echt fijn en geruststellend te weten dat er elke dag even iemand met en voor de katten bezig was. Mitzie en Grisou waren heel rustig en tevreden toen we thuis terug binnen kwamen. Dus een top-ervaring ! Zeker voor herhaling in de toekomst vatbaar, en voor iedereen aan te raden !!

Beschikbaarheid

december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
januari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Femke's huisdieren

Thor
Kat
Mia
Kat
Mia
Kat

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Nederlands & Engels & Frans & Duits
<1 jaren ervaring
Kan exotische dieren verzorgen

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
3 uur geleden
Laatst actief
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Femke

Femke

Femke’s petcare with love

Rotselaar
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!