Pawshake logo
Ashley

Passie Voor Honden

Lichtervelde
2 keer opgeslagen als favoriet
1 terugkerende gast
Laatst actief: 6 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
Woont samen met Golden Retriever Toby
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
15 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Ashley

Ik ben Ashley, 23 jaar, heb een Golden Retriever van 4 maanden.

Ik heb al een hond gehad sinds ik een klein kindje was en hierdoor is mijn passie naar honden enkel maar nog gegroeid. Toen wij besloten om alleen te gaan wonen hebben we niet lang getwijfeld voor Toby welkom was in ons gezinnetje. Hij is als een kind voor ons.

Hij is zeer braaf met alle honden en is altijd klaar om te spelen. Momenteel kan hij nog niet alles omdat hij nog zo jong is. Wij gaan 2 keer per week naar de hondenschool zodat Toby alles vlot kan aanleren en goed luistert naar ons en andere mensen.

Wanneer hij speelt met andere honden zal hij altijd zijn speeltjes delen zodat het spel voor alle honden leuk is. Hij probeert toch wel de eerste te zijn bij het speeltje maar dat lukt hem niet altijd.

Mijn vriend die samen met mij voor de honden zou oppassen werkt minimum 2 dagen in de week thuis waardoor hij een hele dag kan zorgen voor hen.

De dagen die momenteel als niet beschikbaar staan is omdat we dan beiden zijn gaan werken. Uiteraard is er de mogelijkheid dat ze die dagen ook welkom zijn, als u bv iemand zoekt voor een langere periode.

Stuur hier gerust een berichtje voor.

Ik bied alle diensten aan.- Een wandeling duurt 45 minuten tot 1 uur.Ik zal op voorhand kijken waar er eventueel een hondenspeelweide is of aangename uitlaatgebieden waar jullie hond(en) zich kan amuseren- Huisbezoeken duren 1 à 2 uurTijdens de huisbezoeken zal ik spelen met de hond(en), eten geven wanneer nodig, alles wat ik met mijn eigen hond ook zou doen. Dit voor gelijk welke hond!

Als jullie trouwe viervoeter bij ons zou komen logeren zitten ze hier zeker goed. We hebben een zeer ruime tuin die volledig is afgesloten waar ze eigenlijk een hele dag los in kunnen spelen. Wanneer het te warm is, doen we de schuifdeur van het tuinhuis open zodat ze toch uit de warmte kunnen ontsnappen en in de koelte kunnen liggen.

Onze hond slaapt altijd binnen, de meeste nachten slaapt hij in onze slaapkamer waar er ook een mand is voorzien voor hem.Jullie hond(en) mag dus ook gewoon binnen slapen! Indien gewenst kan er ook gekozen worden om in een aparte ruimte te slapen/logeren, we hebben genoeg ruimte hiervoor.We hebben ook een kleine bench staan indien de hond dit zo gewoon is.Natuurlijk is er ook de optie dat de hond gewoon los in huis zit!

Grote of kleine honden maken niet uit voor ons, IEDERE hond is hier welkom en zal onze liefde krijgen.

Als jullie nog dingen over mij willen te weten komen mag je zeker eens een berichtje sturen. Ook een bezoek (bij jullie of bij mij thuis) vooraf is geen probleem! zo weten jullie ook waar jullie hond terecht komt of bij wie hij/zij terecht komt.

Ik kijk er al naar uit om voor jullie hond(en) te passen.

Liefs Ashley, Robin en een pootje van Toby

Diensten van Ashley

Bij de oppas thuis

Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
15 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
8 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/dag

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
6 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
10 EUR
/dag
Huisoppas
De oppas overnacht bij jou thuis
25 EUR
/nacht

Ashley biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Logeren
patricia, 2020-03-16

Twee tevreden hondjes terug, leuk om paar foto's te ontvangen.

starstarstarstarstar
Logeren
Eefje, 2020-02-24

Ashley en Robin hebben duidelijk een hart voor honden en hebben Jeanne supergoed opgevangen terwijl wij 2 dagen weg waren. Met Toby had ze er het ideale speelkameraadje bij!

Ze mocht zelfs mee gaan wandelen in het bos en wij kregen heel wat foto's doorgestuurd :) Zeker voor herhaling vatbaar.

1
2
next page

Beschikbaarheid

Ashley's huisdieren

Toby
Golden Retriever

Over Ashley's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-80 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje

Ashley's huis

Een grote buitenruimte
Heeft geen kinderen
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Frans & Nederlands
<1 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken

Ieder jaar passen wij op de honden (Loeka en Marley) van mijn zus wanneer zij op reis gaan. Ze komen dan een weekje logeren bij ons. We gaan dan iedere dag gaan wandelen met hen maar we doen dan ook altijd een uitstap met hen in het weekend, eens naar het bos of naar de zee. Zo hebben ze intussen ook een grote wandeling gehad.

In november 2019 hebben wij 5 weken op Maylo gepast, dit is de hond van mijn oudste zus. Hij is 5 weekjes bij ons komen wonen wanneer zij bezig waren met hun verbouwingen. Door de werkmannen bleef de deur soms eens openstaan en ging Maylo alleen op stap. Hierdoor is hij dan bij ons terecht gekomen. Iedere dag deden we een wandeling met hem zodat hij toch zijn beweging had.

Wanneer wij op honden passen, zorgen wij voor hen zoals het ons eigen huisdier is. We geven ze de liefde die ze verdienen want wij krijgen die liefde ook van hen.

Kan Toedienen

Orale medicatie

Statistieken

<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
6dagen geleden
Laatst actief
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Ashley

Ashley

Passie Voor Honden

Lichtervelde
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
15 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!