Pawshake logo

Vind een betrouwbare hondenoppas bij jou in de buurt

Download in de App StoreDownload op Google Play
Een dogsitter komt thuis je hond verzorgen

Oppassen op honden

Liefdevolle hondenoppassers voor jouw liefste viervoeter

Ga je op vakantie, werk je lange dagen of heb je gewoon wat hulp nodig bij de verzorging van je hond? Vind vandaag nog de perfecte dogsitter bij Pawshake

Bij Pawshake vind je duizenden betrouwbare en geverifieerde dogsitters die persoonlijke en kleinschalige verzorging voor je huisdier aanbieden. Bij Pawshake begrijpen we dat jouw viervoeter de beste kwaliteit opvang verdient: onze hondenoppassers hebben veel ervaring en zijn simpelweg enorme dierenliefhebbers! Dat betekent dat jij lekker kunt ontspannen in de zekerheid dat je hond de beste aandacht en verzorging krijgt.

Wat is de beste hondenoppasdienst voor mijn hond?

Oppassers die bij jouw hond en budget passen.

Bij Pawshake vindt je honden oppasdiensten voor elk uniek huisdier.

Sommige honden vinden het niet leuk om te reizen of in een vreemde omgeving te verblijven, en worden liever in hun eigen huis verzorgd door een hondenoppas. Met een hondenoppas aan huis hoeft je ook niet bang te zijn voor kennelziektes die in drukke pensions vaak voorkomen.
Er zijn honden die graag met andere honden spelen, maar sommige honden zijn liever rustig alleen met de hondenoppas. Je kunt zelf kiezen of je hond bij andere dieren in de buurt verblijft of juist alleen.
Als je speciale puppy-opvang nodig hebt of juist verzorging voor je oudere hond, een hondenoppas kan bij jou thuis komen voor gespecialiseerde hondenzorg aan huis.
Of je kunt ervoor kiezen dat je hond uit logeren gaat in een warme, huiselijke omgeving bij de oppas thuis: bijvoorbeeld als je moet klussen of verhuizen.
Jouw maatje voor het leven hoeft zich nooit meer eenzaam te voelen!

Waarom is Pawshake de betere optie?

Speciaal ontworpen voor gelukkige honden en baasjes

Gratis kennismakingsgesprek

Leer je hondenoppas kennen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek - dan weet je zeker of je de juiste persoon voor jouw hond hebt gevonden! Reserveer veilig en makkelijk via Pawshake en profiteer van de premium verzekering, 24/7 klantendienst en de tevredenheidsgarantie.

Persoonlijk en betaalbaar

Elke hond en pup is uniek en bijzonder. Bij Pawshake kies je de perfecte hondenoppas die precies past bij de behoeften van jouw hond. En goede, persoonlijke hondenzorg hoeft niet duur te zijn: De prijzen bij Pawshake zijn heel redelijk en worden bepaald door de hondenoppassers zelf.

Moet je overwerken?

Het is heel eenvoudig om gewoon vanaf kantoor een hondenoppas te vinden en een kennismakingsgesprek te regelen. Log in via de website of app, voer je straat of postcode in en blader door de profielen van hondenoppassers bij jou in de buurt.

5-sterren hondenoppas beoordelingen

Lees authentieke beoordelingen van andere tevreden hondenbezitters

Huisbezoeken
Soo Mee, 24-07-2017
Nele heeft 3 dagen voor onze kat gezorgd (2 dagen 1 bezoek en 1 dag 2 bezoeken). We hadden gevraagd aan Nele om onze kat eten te geven, water te verversen, kattenbak schoon te maken en even met haar te spelen. Daarnaast kreeg onze kat ook medicatie. Nele heeft erg goed voor onze kat gezorgd, en bove ...
Lees meer over Cats Favorite
Huisbezoeken
Elsie, 03-08-2019
Dag Kara, Sorry voor onze late bedanking, mede namens de honden. We hebben nu pas Nikki terug gezien en in feite is zij de enige van ons die jou echt gezien heeft en nadien de honden ook terug heeft gezien. Zij was blij met de stiptheid waarmee je beide keren de overdracht gedaan hebt en zij vond d ...
Lees meer over Dierenverdienenhet
Huisbezoeken
Anneleen, 24-04-2016
Toen ik terug kwam uit vakantie, zag ik aan het gedrag van Noortje (mijn kat die erg bang is van vreemde mensen) dat de bezoekjes door Kristien haar goed hebben gedaan. Ze leek op haar gemak en was precies socialer geworden. Ik apprecieer het feit dat Kristien haar taak als kattenoppas serieus en pr ...
Lees meer over Pet Sitter & Dog Walker Brussels - Domestipet
Huisbezoeken
Kris, 17-08-2017
Karin heeft mij super goed geholpen. Ik zat met een soort noodgeval waardoor ik dringend hulp nodig had om op mijn 2 mini pinchertjes te letten terwijl we een derde hondje moesten afhalen. Mijn 2 pinchertjes zijn heel lief maar niet altijd even gemakkelijk. Ten eerste naar vreemde mensen toe (ééntje ...
Lees meer over Your amazing & responsible petsitters

De Pawshake belofte

Jouw hond is in veilige handen

Betrouwbare, gescreende en verzekerde hondenoppassers

De hondenoppassers van Pawshake zijn betrouwbare en gescreende mensen uit je eigen buurt. Je kunt nu achterover leunen omdat je verzekerd bent dat je hond beschermd is door onze Premium Huisdierenverzekering gedurende de reserveringsperiode.

Makkelijk Zoeken

Voer je locatie in op Pawshake en kijk welke dogsitters er verzorging aan huis aanbieden. Gebruik de zoekfilters om je zoekopdracht te verfijnen en zo de perfecte match te vinden.

Hondenopvang zonder schuldgevoel

Een toegewijde hondenoppas is een perfecte oplossing als je vrienden of familieleden je even niet kunnen helpen. Pawshake hondenoppassers bieden met veel plezier hun verschillende diensten aan voor allerlei soorten honden, waaronder verzorging voor oudere honden en speciale puppy-opvang.

Extra diensten voor hondenverzorging

Veel Pawshake hondenoppassers kunnen speciale taken uitvoeren tijdens de oppasperiode zoals medicatie toedienen, puppy-opvang, trimmen of EHBO verlenen.

Blijf in contact

Wellicht mis je jouw hond heel erg als je weg bent. Maar je hondenoppas kan ervoor zorgen dat je goed op de hoogte blijft met berichtjes en dagelijke foto-update's van de avonturen van je hond met de hondenoppas!

Vind een hondenoppas aan huis op toplocaties in jouw omgeving

Hondenoppassers bij jou in de buurt

De Pawshake belofte

Jij en jouw huisdier zijn door ons gedekt

Inclusief premium-verzekering

Premium-verzekering geeft jou gemoedsrust omdat het jouw huisdier dekt in het geval van ziekte of verwonding en jouw tegen claims van derden beschermt. Betaal veilig online via ons platform zodat de verzekering automatisch wordt geactiveerd. Je bent bij Pawshake in veilige handen.

Gescreende oppassers in jouw buurt.

Alle oppassers worden stuk voor stuk gescreend door een speciaal team binnen Pawshake: Minder dan 20% van de aanmeldingen worden goedgekeurd. Alle oppassers hebben een uitgebreid profiel met persoonlijke informatie en eventuele recensies die je kunt lezen alvorens hun diensten te reserveren.

Een gerust gevoel

Onze toegewijde oppassers zullen jouw kat, hond, konijn, vogel of cavia liefdevol verzorgen. Geniet van de dagelijkse updates en foto's van jouw huisdier die je dagelijks via de oppas ontvangt gedurende de oppasperiode. Onze vriendelijke klantendienst is online om jouw van dienst te zijn.

Oppas Tevredenheidsgarantie

Mocht de oppas onverhoopt toch niet voor jouw huisdier kunnen zorgen, dan doen we er alles aan om een vervanger te vinden. Dit komt zelden voor maar wij zijn er om je te helpen mocht dit toch gebeuren.

Hoe werkt het?

Pawshake is eenvoudig!

1. Gratis kennismakingsgesprek:

Stuur een berichtje naar een liefdevolle oppas en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprekje.

2. Reserveer online

Reserveer veilig jouw oppas online om gedekt te zijn door onze premium verzekering en toegang te hebben tot onze online klantendienst.

3. Ontspan

Jouw huisdier is in veilige handen. De oppas zal jou geregeld op de hoogte houden met berichtjes en foto's gedurende de oppasperiode.

Gebruik je voor het eerst een hondenoppas aan huis?

Zo werkt het:

Het kan behoorlijk spannend zijn om je hond of puppy achter te laten als je weg moet vanwege werk of vakantie. In een paar simpele stappen weet je zeker dat jouw hondenoppas de juiste match is voor jouw hond!

Kies de juiste oppas

Lees het profiel van de hondenoppas zorgvuldig, zodat je alles weet over de ervaring en achtergrond van de oppas. Bekijk beoordelingen van andere baasjes en check de beschikbaarheid op de kalender. Ziet het profiel van de hondenoppas er veelbelovend uit? Stuur de oppas dan een bericht!

Kennismakingsgesprek

Organiseer een kennismakingsgesprek met de hondenoppas vóórdat je reserveert. Leer elkaar kennen: stel vragen, kijk rond in het huis van de oppas als je hond uit logeren gaat, vertel alles over je hond en beantwoord de vragen van de hondenoppas.

Maak je reservering definitief

Als je kennismakingsgesprek goed is verlopen, reserveer dan via Pawshake. Als je reserveert is je huisdier automatisch verzekerd tijdens de reserveringsperiode, heb je recht op de Pawshake tevredenheidsgarantie en kun je gebruikmaken van de klantendienst. Je betaling wordt door ons verwerkt, en we betalen de hondenoppas na de reserveringsperiode uit.

Alle oppasdiensten

Vind de oppasdienst de het beste aansluit bij jouw specifieke oppaseisen.

De Pawshake App - altijd een dierenoppas dichtbij.

Download de gratis Pawshake app vandaag en vind je ideale hondenoppas of kattenoppas

Download in de App StoreDownload op Google Play

Baasje

Dagopvang, oppas aan huis of gastgezin voor jouw huisdier nodig? Meld je aan op Pawshake en vind de perfecte oppas.
Meld je bij Pawshake aan als baasje

oppasser

Wil jij baasjes helpen wanneer zij weg zijn of het te druk met werk hebben? Wordt dan oppas op Pawshake; het is leuk, flexibel en gratis.
Meld je bij Pawshake aan als oppas
  1. Homepagina
  2. »
  3. Dogsitting