Ons familie album

Ons team is verspreid over heel de wereld. We werken allemaal binnen de lokale communities waar Pawshake actief is. Wat we met elkaar delen is de liefde voor dieren en de passie om een positieve impact in de wereld te maken.

Tanguy

CEO & Co-founder

In 2013 richtte Tanguy samen met zijn compagnon Dries Coucke Pawshake op. Met meer dan 20 jaar aan ervaring in het bouwen en opschalen van online platforms is Tanguy erg gedreven om met een goed team mooie dingen te bereiken. Het is zijn missie om met het internet een positieve impact te maken, door mensen bij elkaar te brengen. Hij is dankbaar dat hij dit kan doen met zijn passie voor dieren - hij groeide op met honden, konijnen en kanaries. In z'n vrije tijd houdt Tanguy van wandelen in de natuur en kamperen met z'n gezin.

Sabrina

Head of Customer Experience

Sabrina komt oorspronkelijk uit Duitsland en woont nu in België. Sabrina was de allereerste medewerker van Pawshake! Vraag haar iets over hondengedrag en - welzijn op eigen risico, tenzij je alle wetenschappelijke details wilt weten.. Ze is veel bezig met (zelf)verbetering en leest graag mooie verhalen, dus in haar vrije tijd vind je haar vaak met een boek - soms leest ze zelfs haar honden Corey en Dana voor!

Mirjam

Head of Trust and Safety, Community Manager Finland

Mirjam omringt zich graag met dieren. Ze leest graag of duikt in een uitdagende puzzel in haar knusse huis in Finland. Dankzij haar twee katten en honden komt ze in elk geval een paar keer per dag in de buitenlucht :-) Verder is Mirjam erg betrokken bij dierenrechten, klimaatverandering en de LGTBIQ community. Ze vindt het belangrijk om een positieve impact te maken bij alles wat ze doet, zowel in haar werk als in haar privéleven.

Niel

Head of Product & Engineering

Niel heeft een grote passie voor nieuwe technologie - en om deze toe te passen in producten die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Als hij niet voor Pawshake aan het werk is, is hij waarschijnlijk druk met een tech gerelateerde hobby of hij is op stap met vrienden om leuke nieuwe plekken te ontdekken. Bij Pawshake kan hij zijn liefde voor digitale producten en huisdieren met elkaar combineren.

Paulien

Community manager

Paulien is community manager en is verantwoordelijk voor de marketing & communicatie in Nederland. Ze woont in Den Haag, vlakbij het strand waar ze regelmatig naartoe gaat met haar hond Nadia - een klein vuilnisbakkie uit Spanje. Paulien heeft ook een kat, Flip, een schattig en speels katertje. Haar hond en kat kunnen goed met elkaar overweg. Paulien houdt verder van wandelen, veggie food en lekker stoten uitdelen op de boksschool.

Maggie

Community manager

Margherita, ook wel bekend als Maggie in het internationale team van Pawshake, is onze Community Manager van Italië. Ze is geboren in het noordelijke platteland, en woont tegenwoordig in Milaan. Hier heeft ze ook Communication & Cultural Heritage gestudeerd. Als Maggie vrij is werkt ze aan kunstzinnige projecten onder toeziend oog van haar twee katten: Mochi en Mini.

Jessica

Community Manager

Jess werkt als Community Manager voor Pawshake Austalië. Ze is het trotse baasje van een schattige rescuekat genaamd Benjamin - Jess is een warm pleitbezorger van het adopteren van dieren en vindt het belangrijk dat zwerf- en asieldieren een tweede kans krijgen. Jess werkt bij Pawshake sinds het prille begin en ze vindt het geweldig om het platform te zien groeien en bloeien waar zoveel baasjes en oppassers in Australië blij van worden.

Johanne

Community manager

Johanne is geboren en getogen in het Franse deel van Canada, in Québec. Ze is inmiddels verhuisd naar het platteland zodat ze de vrijheid heeft om honden op te kunnen vangen. Ze is op het punt in haar leven gekomen waar de kinderen uit huis zijn en ze naar rustig kan genieten van een glas wijn om 5 uur, met de honden om haar heen, en de wereld rond kan reizen.

Ward

Developer

Ward woont in België waar hij een apartement deelt met zijn kat Jack. Samen verwelkomen ze regelmatig Pawshake-gasten, en dan het liefste grote, vriendelijke honden zoals Gusje de Berner Sennenhond. Ward gaat graag naar optredens van zijn favoriete bands en reist daarvoor heel het land af. Ook houdt hij van fotograferen en heeft hij een passie voor developing. Bij Pashake kan hij elke dag zijn liefde voor dieren en technologie combineren.

Lionel

iOS Developer

Lionel woont in België, samen met zijn vrouw en 2 ratjes (ja, echt, ratjes!) Hij is erg geïnteresseerd in het iOS 'ecosysteem' en heeft een passie voor het ontwikkelen van mooie en efficiënte apps. In z'n vrije tijd houdt Lionel van reizen om mooie natuur en cultuur te ontdekken en uiteraard om lokale biertjes te proeven.

Steven

Developer

Steven woont in België, vlak bij de Nederlandse grens. Samen met zijn vrouw en twee dochters zorgen ze daar voor heel veel huisdieren zoals konijnen, honden, katten en pony's. Naast zijn liefde voor dieren en zijn gezin is Steven een gepassioneerd ontwikkelaar, hij ontwerpt software en werkt graag aan efficiënte en krachtige user experiences.

Valentin

Android developer

Valentin woont in België maar blijft liever niet te lang op één plek. Hij reist graag en soms kun je hem achter zijn laptop terugvinden ergens in Thailand op een strand. Bij Pawshake kan hij zijn passie voor technologie combineren met zijn liefde voor reizen. In zijn vrije tijd is Valentin graag bezig met vechtsporten en gamen.

Sam

Community manager

Sam woont in Perth, Australië en houdt al heel haar leven van dieren - vooral van katten! In haar vrije tijd loopt Sam graag marathons, ze houdt van wandelen, hiken, fietsen en ze combineert al deze hobby's het liefst met zoveel mogelijk reizen! Sam is erg dankbaar dat haar werk bij Pawshake haar de mogelijkheid geeft om haar droom te leven.

Sharon

Head of Marketing

Sharon komt oorspronkelijk uit Singapore, maar woont na vele omzwervingen over de wereld nu alweer een tijdje in Sydney, Australië. Ze is al heel haar leven gek op honden. Toen ze nog op de universiteit zat, nam ze elke dag 2 bussen en 2 trainen om vrijwilligerswerk te doen bij een dierenasiel. Ze vindt het leuk om samen met haar hond aan hondensport te doen. In haar vrije tijd gaat Sharon vaak hardlopen met haar hond of is ze bezig met creatieve projecten.

Martijn

Community manager

Martijn heeft een groot hart voor dieren, wat goed past bij zijn grote, Hollandse postuur. Hij vindt het enorm leuk om samen te werken met gelijkgestemde dierenliefhebbers bij de Pawshake Klantendienst. Tussen werk en wandelingen met de honden in, werkt Martijn ook graag aan eigen creatieve projecten (waaronder een kinderboek over een pelicaan). Maar hij geniet er ook van om gewoon lekker op de bank z'n favoriete tv-series te kijken of te gamen - het liefst vergezeld van een Pawshake gasthond natuurlijk.

Silke

Community manager

Silke is geboren en getogen in Duitsland, heeft gewerkt Hong Kong en daarna in Australië, waar ze nu ook woont. Ze werkte eerder voor een management consultancy bedrijf, maar heeft uiteindelijk besloten dat ze haar passie voor yoga, het buitenleven en natuurlijk dieren wil volgen. In haar vrije tijd is ze bezig met het ontwikkelen van plantaardige recepten, geeft ze yoga-les en gaat ze hiken met haar hond.

Margaux

Community manager

Ze groeide op in een klein dorp in de Franse Alpen, omringd door honden en katten. In Margaux's familie waren huisdieren net zo normaal als de aanblik van besneeuwde bergtoppen in de verte. Ze rondde haar masterstudie International Business af en werkte in verschillende Europese landen. Uiteindelijk besloot Margaux om zich te vestigen en Berlijn waar ze samen met haar man woont en waar ze nu ook Duits aan het leren is.

Celine

Community manager

In het zonnige Singapore staat Celine in haar buurt bekend als 'het meisje dat altijd omringd is door honden', wat eigenlijk een aardige manier is om te zeggen: 'crazy dog lady'. Celine studeert momenteel ook Psychologie en ze heeft om de week een totaal nieuw kapsel. Vrije weekenden besteedt ze regelmatig met een tripje Disneyland (zeg gerust hallo als je haar tegenkomt)

Ralf

Community manager

Ralf komt oorspronkelijk uit Duitsland, heeft gewoond en gewerkt in San Francisco en nu woont hij alweer een tijd in Engeland. Eerder heeft hij een café gehad, in de uitgeverswereld gewerkt en ook nog Zen beoefend. Nu is hij neergestreken bij Pawshake waar hij zijn liefde voor huisdieren lekker kan botvieren. Hij is het aanspreekpunt voor de oppassers en baasjes in de UK en Ierland. In z'n vrije tijd gaat Ralf graag zwemmen, relaxen of koken. Oh, en hij huilt bij romantische films :-)

Nadia

Happiness Manager

Nadia is graag dicht in de buurt van mensen - zéker wanneer ze wordt verwend door het Pawshake team. Ze woont graag vergaderingen bij, zolang ze maar op een lekkere snack kan kauwen onder het bureau. Als kantoorhond heeft Nadia de belangrijke taak om haar baasje en alle collega's gelukkig en fit te houden. Aangezien ze daar goed in slaagt krijgt ze daar veel knuffels en wandelingen voor terug!

Jack

Trust and Safety Expert

Jack is binnen Pawshake de expert Vertrouwen & Veiligheid. Hij is heel scherp in het observeren en lezen van mensen. In z'n vrije tijd ligt hij graag te chillen in het zonnetje of leest hij graag een goed boek in de vensterbank.
  1. Homepagina
  2. »
  3. Ons familie album