Anne-Marie & Heikki

Dag-en nachtopvang voor jouw hond in landelijke omgeving

Lokeren
51 keer opgeslagen als favoriet
9 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 5 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
Woont samen met 2 honden en 2 katten
Woont samen met Rhodesian Ridgeback Banthu
4 uur geleden
Laatst actief
Dagopvang
Overdag, bij de oppas thuis
30 EUR voor elk extra dier
30 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Over Anne-Marie & Heikki

Dag dierenvriend,

1 Wie zijn we?

Wat fijn dat je op onze pagina bent beland. We zijn een koppel veertigers die zelf baasjes zijn van 2 honden en 2 katten. Wij, dat is Heikki en Anne-Marie.

Al enkele jaren vangen we af en toe eens een hond op om vrienden uit de nood te helpen. Omdat onze professionele situatie het toelaat, willen we ons huis en onze tuin nu ook openzetten voor andere honden.

Heikki werkt in ploegen en is steeds meerdere dagen per week thuis. Anne-Marie werkt alle dagen thuis.

We stellen jullie ook graag onze beide honden voor. Banthu is een (om medische reden) chemisch gecastreerde Rhodesian Ridgeback van 11 jaar die de laatste tijd vooral geniet van rustig in zijn mand liggen luieren. Hij is een ongelooflijk lieve, gehoorzame en conflictvermijdende hond. Hij wordt dagelijks wel eens tot spel verleid door Khazaar en dan lijkt hij terug een jong veulen.

Khazaar is een gecastreerde Franse Bulldog van 6 jaar. Hij is speels, vrij dominant en kan je als geen ander verleiden. Hij speelt erg graag met andere honden en nadat hij verteld heeft dat hij de baas is, kan voor hem de pret niet meer op.

Naast onze twee honden, leven er ook nog twee katten bij ons. Pommeau zal zich op momenten dat er opvanghonden aanwezig zijn eerder terugtrekken. Het is een erg lieve en aanhankelijke kat die houdt van rust en er zeker van wil zijn dat ze tijdens haar dutjes niet opgeschrikt zal worden door een natte tong op haar snoet. Muscat is een temperamentvolle kat die haar mannetje staat tussen al het hondengeweld. Ze laat zich graag zien en toont nog liever dat ze alle touwtjes in handen heeft.

2 Wat bieden we?

We kiezen ervoor om veel aanwezig te zijn bij de honden die we bij ons thuis opvangen, wat niet wegneemt dat ze af en toe wel één à twee uur alleen moeten kunnen zijn.

Jullie hond kan bij ons overdag zowel in de tuin (1100m2) als in huis terecht. 's Nachts slapen de honden bij ons in huis (living) in hun mand of op hun kussen. Om de veiligheid te garanderen kiezen we er al eens voor om op te bouwen via een bench. Dat doen we in overleg met jou.

Onze tuin is omheind. Grotendeels met een dichtgegroeide haag van 2 meter hoog en daarin een draad van 50cm hoog. Een ander gedeelte van de tuin is afgezet op één meter hoog. Hou daar rekening mee bij het reserveren! Is jouw hond een Houdini, dan zal een andere opvang waarschijnlijk een beter idee zijn.

We maken dagelijks een wandeling van een 45min - 1u. Wil je graag dat jouw hond meer of langer wandelt, dan is dat uiteraard bespreekbaar. We wonen in een landelijke omgeving, wat betekent dat we binnen de 5' tussen de velden zitten.

We zorgen er ook voor dat zowel onze honden als de opvanghonden voldoende rust kunnen ervaren doorheen de dag.

We vangen gewoonlijk 1 hond per keer op, maar ben je een baasje met 2 honden, dan kan er tijdens een kennismakingsmoment besproken worden om ze beiden op te vangen als het klikt met onze eigen honden.Op de wisseldagen op tijdens vakantieperiodes kan het voorvallen dat er voor beperkte tijd toch 2 honden aanwezig zijn.

Kies je er liever voor om jouw huisdieren thuis te laten terwijl je er niet bent? Geen nood, als het past met onze agenda's kunnen we ook bij jou thuis komen logeren en op jullie huisdieren letten. Dit bieden we enkel aan als je in Lokeren of in een buurgemeente woont.
Anne-Marie heeft ervaring met paarden, dus ook het verzorgen van jouw paarden, pony's ezels,... en het uitmesten van stallen of weide kan besproken worden.

Heeft jouw hond nood aan een wandeling? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Contacteer ons gerust zodat we kunnen bekijken of er mogelijkheden zijn.
Voor een wandeling van 30' rekenen we 15€ aan, voor een wandeling van een uur 21€. Langere wandelingen zijn uiteraard ook mogelijk. 

3 Wat verwachten we?

We kiezen voor het opvangen van honden die het gewoon zijn om met andere honden en katten om te gaan en dus gesocialiseerd zijn, alle nodige vaccins (alsook kennelhoest) kregen, behandeld zijn tegen teken en vlooien en ook even (1à2 uren) alleen kunnen thuis blijven. Honden met verlatingsangst die als ze alleen gelaten worden (overdag of 's nachts) veelvuldig janken, blaffen of dingen kapot bijten kunnen we helaas niet opvangen. Dat is niet combineerbaar met het werk van Anne-Marie.

Niet gesteriliseerde teven zijn bij ons ook welkom. Hou er rekening mee dat we deze jammer genoeg niet kunnen opvangen als ze loops is of loops zal worden in de periode dat (of kort voor) ze bij ons zal verblijven . Hoe graag we ze ook willen opvangen, ervaring heeft geleerd dat dat in combinatie met 2 reuen voor niemand nog aangenaam is.

Pups jonger dan 6 maanden vragen een ander soort aandacht die we momenteel moeilijk combineerbaar zien met onze jobs. Om die reden vangen we enkel honden op vanaf de leeftijd van 6 maanden.

We plannen graag een kennismakingsmoment in zodat we kunnen bekijken of het met onze eigen honden goed lukt. De veiligheid van jouw en onze honden is voor ons absoluut prioritair. We vinden het belangrijk dat zowel jouw hond als de onze een fijne en ontspannen tijd kunnen hebben. Hou er daarom rekening mee dat we -als het kennismakingsmoment niet ontspannen verloopt- de opvang bij ons thuis niet laten doorgaan. Woont u in de buurt? Dan kunnen we bekijken of bij u thuis langskomen en met uw hond gaan wandelen een alternatief kan zijn.

Komt jouw hond in dagopvang: ophalen en brengen kan tussen 8u en 20u.

Komt jouw hond logeren : brengen kan vanaf 8u, ophalen voor 12u. Blijft jouw hond nog tot na 12u, dan rekenen we voor die dag ook een dagopvang aan.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie hond bij ons te verwelkomen en goed te verzorgen. We vragen de eigen voeding mee te brengen alsook het Internationaal paspoort/ vaccinatieboekje. 

4 Een woordje uitleg bij de kalender

We houden onze kalender zo goed mogelijk up to date. Hou er rekening mee dat er soms boekbare plaatsen open staan, maar we soms toch weigeren. Dit heeft oa te maken met welke hond er op dat moment al dan niet al bij ons logeert, net gelogeerd heeft of heel binnenkort komt logeren. De onderlinge interactie is altijd anders. De ene hond brengt voor onze honden soms iets meer stress mee dan de andere. In drukke periodes, kan het zijn dat we de vrije plekjes enkel invullen met honden die we kennen. Het welzijn van onze eigen honden is voor ons erg belangrijk. De keuze om een hond al dan niet op te vangen, is dan ook mee gebaseerd op ervoor zorgen dat zij voldoende tijd krijgen om te recuperen na drukke logeerpartijtjes zodat ze met plezier de volgende speelkameraard kunnen ontvangen.

Groetjes,

Heikki & Anne-Marie

Diensten van Anne-Marie & Heikki

Bij de oppas thuis

Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
30 EUR voor elk extra dier
30 EUR
/dag
Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
30 EUR voor elk extra dier
30 EUR
/nacht

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
10 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/wandeling
Huisoppas
De oppas overnacht bij jou thuis
60 EUR
/nacht

Anne-Marie & Heikki biedt ook

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags 7 dagenvóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Dagopvang voor honden en Hondenuitlaatservice hebbben altijd een flexibel annuleringsbeleid:

Volledige teruggave bij annulering vóór 12:00 uur 's middags de dag vóór de reservering start, 50% teruggave daarna..

Geen teruggave wanneer de boeking wordt geannuleerd on op of na de startdatum van de boeking.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Dagopvang
Guy, 2024-04-29

Heel tevreden over de opvang

Vriendelijk, zorgzaam en heel huiselijk waar iedere hond zich comfortabel voelt!

Topper

starstarstarstarstar
Logeren
Elke, 2024-01-12

Niets dan lovende woorden over Anne-Marie en Heikki. Voor onze hond is dit zijn tweede thuis!

1
2
3
4
5
...
10
next page

Beschikbaarheid

Anne-Marie & Heikki's huisdieren

Khazaar
Franse Bulldog
Banthu
Rhodesian Ridgeback
Muscat
Kat
Pommeau
Kat

Over Anne-Marie & Heikki's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-80 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren

Anne-Marie & Heikki's huis

Een grote buitenruimte
Heeft geen kinderen
Een volledig afgesloten tuin

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Frans & Nederlands
+20 jaren ervaring
Anne-Marie groeide als kind op met een hond in haar gezin en heeft in haar volwassen leeftijd altijd honden en katten gehad. 8 jaar lang had ze een eigen merrie, welke helaas in de zomer van 2020 heel onverwacht ingeslapen moest worden. Daarnaast behandelt Anne-Marie zoogdieren met angsten, stress en trauma's via EMDR. Ook Heikki heeft ondertussen meer dan 13 jaar ervaring in de omgang, training en verzorging van honden.

Statistieken

SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Anne-Marie & Heikki

Anne-Marie & Heikki

Dag-en nachtopvang voor jouw hond in landelijke omgeving

Lokeren
Dagopvang
Overdag, bij de oppas thuis
30 EUR voor elk extra dier
30 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen
Contacteer Anne-Marie & Heikki

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags 7 dagenvóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Dagopvang voor honden en Hondenuitlaatservice hebbben altijd een flexibel annuleringsbeleid:

Volledige teruggave bij annulering vóór 12:00 uur 's middags de dag vóór de reservering start, 50% teruggave daarna..

Geen teruggave wanneer de boeking wordt geannuleerd on op of na de startdatum van de boeking.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Anne-Marie & Heikki