Aurore

Opvang in huiselijke sfeer bij Aurore

Blankenberge
22 keer opgeslagen als favoriet
2 terugkerende gasten
Woont samen met 1 hond en 2 katten
Woont samen met Kruising Maro
Antwoordt meestal binnen enkele uren
28weken geleden
Laatst actief
<2h
Reactiesnelheid
Dagopvang
Dagopvang
Overdag, bij de oppas thuis
10 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Aurore is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Over Aurore

Hallokes!

Wij zijn een gezin van 37 en 34 jaar met een dochter van 7 jaar en een aantal keer per week krijgen wij ook ons metekindje op bezoek. Zij is 3 jaar.

Vooral ik hou me 95% bezig met de opvang van de honden. Wat begon als een bijverdienste is nu 1 jaar later mijn ultieme droomjob geworden. Ik ben daarop de stap gaan zetten om zelfstandige te worden en heb ik een erkenning aangevraagd voor de opvang van honden in huiselijke sfeer bij de minister van dierenwelzijn. Ook ben ik bezig met een opleiding tot hondentrimster en wil ik deze beide combineren bij mij thuis.

Wij zijn echte dierenvrienden. We hebben zelf een 4-jarige lieve reu die we uit het buitenland hebben geadopteerd. Onze reu is wel onzeker en soms wat angstig van karakter, dit komt omdat hij zijn eerste 10 levensmaanden op straat heeft geleefd op een vuilnisstort. 

Bij ons heeft hij de tijd en ruimte gekregen om zich open te bloeien. Ondanks dat hij nog onzeker is, is het een zeer lieve, aanhakelijke en rustige hond. Hij is super dol op wandelen. Hij is zeer sociaal naar andere honden toe maar het kan wel eens voorkomen dat het niet klikt, daarom dat we ook met een kennismakingsmoment werken. Sinds begin december is Floortje erbij gekomen, een dwergkeesje. Naast onze honden hebben we nog 3 poezenkindjes van 10, 11 en  jaar (geadopteerd wegens afstand). Allemaal ook zeer aanhankelijk en rustig.

Bij ons zijn de meeste hondjes welkom. Onze dieren passen zich snel aan met onbekende dieren maar wel op voorwaarde dat de opvanghondjes zelf ook om kunnen gaan met andere dieren (katten en honden). Zodra de dieren bij ons logeren geven we hun alle tijd en ruimte. De ene is sneller op zijn gemak, maar we pushen ze niet.

Onze dieren zijn allen gecastreerd/gesteriliseerd. 

Wij verwachten van de opvanghondjes dat ze een tijdje alleen kunnen zijn.  Mijn man werkt als internationaal chauffeur, ikzelf ben sinds kort terug thuis en heb besloten van mijn passie mijn beroep te maken. Ik ben de nodige opleidingen aan het volgen om een klein hondenpension te starten in huiselijke sfeer (dus geen kennel, geen hokken, enz.) Vandaar dat we vragen aan de mensen die opvang zoeken dat uw huisdier ook flexibel is met betrekking tot andere dieren en kinderen. We kunnen wel bepaalde ruimtes afsluiten om de nodige rust te geven aan uw huisdier. Vanaf 2023 start ik een opleiding trimmen. De bedoeling is dus dat ik vanaf 2024 mijn eigen kleine trimsalon aan huis heb in combinatie met het kleine hondenpension, huisbezoeken en uitlaatservice voor uw dieren.

Het is dus niet zo dat ze van 's morgens tot 's avonds alleen zijn, maar ze moeten wel een paar uurtjes alleen kunnen blijven. De dieren verblijven binnenshuis en beneden met of zonder bench, daar beslist u zelf voor.

Als het weer het toe laat ga ik 1 keer per week naar het strand met een losloopriem, ze worden in geen enkel geval losgelaten . De dagelijkse  wandelingen gebeuren 2 tot 3 keer per dag telkens van 20-30 minuten. Met onderlinge toestemming neem ik de honden ook naar de losloopweide waar ze dan lekker kunnen rennen.

Deze zomer heeft de tuindeur continue open gestaan dag en nacht (prachtig weer) en hadden de honden de tuin ter beschikking. Ze kunnen nergens uit de tuin ontsnappen. Er staan op meerdere plaatsen vers water ter beschikking zowel binnen als buiten, schaduwplekken buiten, vooral bij extreem warm weer blijven de honden thuis om oververhitting te voorkomen en verbrande kussentjes. Ook worden de nodige maatregelen genomen voor afkoeling.

De honden krijgen 2 keer per dag eten, indien gewenst 3 keer. Ze krijgen dan elk hun eigen rustige moment om te eten en worden apart gezet. U brengt zelf uw eigen eten mee, eventueel een mand/kussen en speeltjes. Een bench hebben wij hier ter beschikking indien gewenst. Dus hoeft u deze niet mee te nemen.

Steeds meer mensen zoeken voor hun viervoeter een opvang waar hun hond net als thuis een huiselijke sfeer hebben. Persoonlijk vind ik het voor de hond zelf veel fijner en komen ze veel sneller tot rust bij ons.
Zelfs hondeneigenaren die denken dat hun hond niet zal passen bij ons, zijn alsnog aangenaam verrast wanneer ze na een kennismakingsmoment waar ik de tijd voor neem toch positief naar huis vertrekken. Vooral onze hond Maro kan de kleine roedel aansturen en vaak een andere hond de nodige steun of terug op zijn plaats zetten indien nodig. Het is soms zelf even zoeken maar vooral 1 ding is zeer belangrijk en dat is vooral zelf rustig blijven en een rustige omgeving te creëren. Dit is een zeer belangrijke basis als je met dieren omgaat en de nodige tijd nemen om te acclimatiseren.

Ook ik leer elke dag bij met hondengedrag te herkennen en te observeren. Daarom zeg ik er ook bij het moet voor iedereen veilig en leuk blijven, ook de dieren.

Vanaf heden zullen de honden ook gecontroleerd worden op hun vaccinaties, uw hond moet voldoen aan de nodige vaccinaties:

  • de ziekte van Carré (hondenziekte)
  • parvovirose (Parco/ CPV)
  • hepatitis contagiosa canis (HCC/ leverziekte)
  • bordetellose
  • influenza (kennelhoest) bij honden
  • panleucopenie (typhus)
  • rhinotracheitis (coryza)
Er wordt een standaard routinecontrole uitgevoerd om de gezondheid van uw hond te controleren, zoals de conditie van de vacht, ogen, oren, pootjes, nageltjes, parasieten, enz. Onze dieren worden ontvlooid en ontwormd en regelmatig gecontroleerd op hun gezondheid.

Ik werk via een kennismakingsmoment zodat u,  ikzelf alsook de dieren de tijd kunnen nemen om kennis te maken samen met een kopje koffie, thee of iets anders. Zo heeft u een beter gevoel als u uw geliefde viervoeter bij ons komt brengen.

Wij hebben een eigen dierenarts die wij kunnen contacteren in geval van nood. Wij vragen ook een noodpersoon aan te geven indien er iets zou gebeuren zowel van jullie, als onze kant. 

Indien u een teef heeft die loops is op het moment van brengen of in onze opvang zit kan deze geweigerd worden als er op dat moment een ongecastreerde reu in de opvang verblijft. Daarom vragen wij om een noodpersoon aan te geven.

Wij vangen tot max. 3 honden in huis op. In de vakantieperioden kan het dus drukker zijn, maar het kan dus ook zijn dat uw hond de enigste in de opvang zit.

Honden die verlatingsangst hebben,  continue blaffen, slopen, huilen, agressief gedrag vertonen, fixatie op onze katten of andere honden kunnen wij helaas niet opvangen. Het moet voor iedereen fijn blijven, ook voor onze buren en andere dieren. Ook voor uw dier en de andere dieren moet het leuk en aangenaam blijven. 

In de toekomst zal er indien gewenst ook de mogelijkheid zijn om uw hond een trimbeurt te geven of enkel te wassen en drogen,nageltjes te knippen. Model knippen zal ook mogelijk zijn.

Indien er vragen zijn mag u altijd een bericht sturen.


Groetjes, Aurore

Diensten van Aurore

Bij de oppas thuis

Dagopvang
Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
10 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/dag
Logeren
Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
15 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/nacht

Aurore biedt ook

Trimmen
Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Logeren
Hervé, 2023-08-27

Heel vriendelijke dame, uiterst zorgzaam voor de dieren, echt top.

Een 100% voor alles.

starstarstarstarstar
Logeren
Jessie, 2023-07-26

Aurore was an incredible dog boarder, she put me at ease immediately and Harvey had the best time with her and her family. I would 100% trust Aurore again. Her personalized touches and sending photos and videos everyday meant so much to me while we were apart.

1
2
3
4
5
...
11
next page

Beschikbaarheid

Aurore's huisdieren

Maro
Kruising
Pucca
Kat
Saartje
Kat

Over Aurore's huis

Toegelaten huisdieren

Maat honden
0-20 kg
Hond leeftijden
3-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje
Katten
alle soorten
Fretten
Alle
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Aurore's huis

Een grote buitenruimte
Heeft kinderen jonger dan 10 jaar
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Stedelijk, Strand, Stadspark & Platteland

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Frans & Nederlands
<1 jaren ervaring

Statistieken

Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Aurore

Aurore

Opvang in huiselijke sfeer bij Aurore

Blankenberge
Dagopvang
Dagopvang
Overdag, bij de oppas thuis
10 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Aurore is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!