Pawshake logo

Huisoppas Blankenberge

De oppas overnacht bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
50 EUR
/nacht
Inloggen om Kiara als favoriet te markeren.

Kiara

9 km - Brugge

Oppas Met Passie En Dierenarts In Opleiding

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: vandaag
35 EUR
/nacht
Inloggen om Marlies als favoriet te markeren.

Marlies

12 km - Brugge

Marley’s Hondenparadijs

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: gisteren
22 EUR
/nacht
Inloggen om Ashley als favoriet te markeren.

Ashley

14 km - Brugge

Ashley's Catsitting

9
2 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Patrick als favoriet te markeren.

Patrick

18 km - Oostende

Skoebidoe

24
4 terugkerende gasten
35 EUR
/nacht
Inloggen om Anke als favoriet te markeren.

Anke

8 km - Knokke-heist

Anke

6
4 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
35 EUR
/nacht
Inloggen om Raïsa als favoriet te markeren.

Raïsa

19 km - Oostende

Enthousiaste Petsitter

13
4 terugkerende gasten
40 EUR
/nacht
Inloggen om Ella als favoriet te markeren.

Ella

19 km - Zedelgem

Student Diergeneeskunde

Nieuwe oppas
Laatst actief: 3 dagen geleden
1

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in Blankenberge terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals Blankenberge.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in Blankenberge en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in Blankenberge. Meer dan 81 huisdiereigenaars in Blankenberge hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.87/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. Blankenberge