huisoppas

Een dierenoppas verblijft bij jou thuis en zorgt voor je huisdieren terwijl jij weg bent.

  • Huisdieren vinden het fijn om in hun eigen omgeving te blijven
  • Ook voor je huis, tuin en post wordt gezorgd
  • Een gerust gevoel omdat je huis in goede handen is
  • Inclusief verzekering en 24/7 ondersteuning

House sitting

Een dierenoppas aan huis van Pawshake verblijft bij jou thuis en zorgt voor je huisdier(en) terwijl je weg bent.

Waarom een huisoppas?

Er zijn vele mogelijke redenen om een huisoppas in te schakelen. Het kan bijvoorbeeld dat je iemand nodig hebt om voor je huisdieren te zorgen terwijl jij op reis bent: of het nu een zakenreis is, een lang weekend bij familie of een relaxte vakantie. Ook kan het zijn dat je een dierenoppas nodig hebt omdat je in het ziekenhuis ligt of om een andere reden even niet thuis kan zijn.

Wat de reden ook is, je kunt rekenen op je Pawshake dieren- en huisoppas!

Hoe meer zielen hoe meer vreugd: Een huisoppasser inschakelen is een goede oplossing voor baasjes die meerdere huisdieren hebben. Want het is onpraktisch om al je dieren op verschillende plekken onder te brengen, en als je ze thuislaat is één of twee huisbezoekjes per dag eigenlijk te weinig. Ook is een oppas aan huis ideaal voor huisdieren die niet makkelijk in een andere omgeving te plaatsen zijn, omdat ze dat stress of angst oplevert. Een huisoppas is kortom goed voor dieren die niet genoeg hebben aan af en toe een bezoekje: maar die het liefst een groot deel van de dag gezelschap hebben.

Hoe werkt dat, een huisoppas?

Gratis kennismakingsgesprek: De eerste stap is: zoek een beschikbare oppas bij jou in de buurt. Je kunt elkaar vervolgens een bericht sturen en een kennismakingsgesprek regelen. Tijdens zo'n gesprek kun je elkaar leren kennen en kijken of jullie een goede match zijn.

Betaal via Pawshake: Klikt het? Dan kun je veilig reserveren en betalen via Pawshake.

Tips voor oppas aan huis:

  • Naast het verzorgen van huisdieren, kun je ook taken als de planten water geven, de post verzamelen, en andere kleine klusjes vragen aan de oppas.
  • Zorg dat je duidelijke afspraken maakt over wat je precies verwacht van de oppas en welke regels er in jouw huis gelden.

Weet hoe het met je huisdieren en je huis gaat: Terwijl je weg bent, ontvang je foto-updates via de Pawshake website of app. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en precies weet hoe het er thuis aan toe gaat.

Waarom een Huisoppas via Pawshake?

Betrouwbaar, geverifieerd en verzekerd: Bij Pawshake vind je betrouwbare en geverifieerd dierenoppassers in je buurt. Je huisdieren zijn gedekt door onze verzekering tijdens het verblijf.

Geen slecht geweten: Een echte huisoppas kan een fantastisch alternatief zijn in plaats van je buurvrouw of schoonmoeder te vragen om langs te komen. Veel baasjes vinden het gênant om telkens opnieuw vrienden en familieleden te vragen om op hun dieren te passen - een Pawshake-oppas helpt je graag!

De Pawshake belofte

  • Dierenoppas in je buurt
  • Volledig verzekerd
  • Een gerust gevoel

De mensen van Pawshake staan klaar om je te helpen

Neem contact op