Pawshake logo

Ervaren huisoppas gezocht?

Pawshake on trustpilot
Download in de App StoreDownload op Google Play
De oppas overnacht bij jou thuis

Huisoppas

Een betrouwbare huisoppas

Blijft je huisdier het liefst in z'n eigen vertouwde omgeving? Als je plotseling weg moet voor werk of als je op vakantie gaat, dan kan een woningoppasser bij je thuis verblijven en je huisdier gezelschap houden.

Leun achterover en relax! Met een huisoppas van Pawshake weet je zeker dat je huisdier én je woning in goede handen zijn. Geen kooien, geen kennels: dat is waar je op kunt vertrouwen met een huisoppas van Pawshake!

Wat doet een huisoppas?

Een veilige, flexibele oplossing voor de verzorging van je huisdier.

Een huisoppas verzorgt je huisdier gewoon bij jou thuis. De huisoppas verblijft in je huis en zorgt voor je huisdier terwijl er ook een oogje in het zeil wordt gehouden op je huis.
Een huisoppas is de perfecte oplossing voor honden en katten die niet graag verplaatst worden naar een onbekende plek: dit zijn vaak puppy's, (oudere) katten of honden en andere dieren die speciale aandacht nodig hebben. Een huisoppas is een goede keuze voor dieren die last hebben van verlatingsangst of die zich meer op hun gemak voelen bij de vertrouwde geluiden en geurtjes van hun eigen omgeving: in tegenstelling tot de drukte van een onbekende kennel of een pension. Het is ook een ideale oplossing voor huisdieren als vissen, kleine (knaag)dieren en boerderijdieren die niet zo makkelijk verplaatst kunnen worden. Zeker als je meerdere huisdieren hebt kan het erg duur en ingewikkeld worden om al die dieren ergens anders onder te brengen: een huisoppas kan dan uitkomst bieden.
Een huisoppas zorgt niet alleen goed voor je huisdier, ook kun je gerust zijn dat je huis veilig en bewoond blijft terwijl je afwezig bent. Extra kleine diensten zoals de post verzamelen, planten water geven en vuilnis wegbrengen kunnen allemaal verzorgd worden door de huisoppas. Je woning blijft een stuk veiliger als een Pawshake oppas het bewoonbaar houdt: als lichten branden en de gordijnen open- en dichtgaan enzovoorts.

De Pawshake belofte

Je huis en huisdier beiden in veilige handen.

Huisoppas diensten

Je huisdier kan gewoon lekker thuisblijven met een liefdevolle huisoppas van Pawshake. Aaien en knuffelen altijd inbegrepen!

Gratis kennismakingsgesprek

Leer je huisoppas goed kennen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zijn jullie er klaar voor? Boek dan makkelijk en snel je huisoppas via Pawshake. Dan maak je automatisch gebruik van de premium huisdierenverzekering, 24/7 klantendienst en de tevredenheidsgarantie.

Veilig en betaalbaar

Jij kunt helemaal zelf bepalen wie je precies uitkiest om voor je huis en je huisdier te zorgen. Onze oppassers bepalen hun eigen prijzen. Je zult zien dat dit een heel redelijke en vaak betaalbaarder optie is dan een kennel of pension.

Méér dan dierenverzorging

Je toegewijde huisoppas zal je viervoeter ruimschoots aandacht, knuffels, speeltijd en beweging geven. Maar ook diensten zoals de planten water geven of je post verzamelen zijn inbegrepen. Je huis zal gedurende jouw afwezigheid gewoon veilig en bewoond blijven.

Wil je niet langer wachtenHeb je geen tijd te verliezen?

Jouw huisoppas uit je eigen buurt is binnen een paar klikken gevonden. Ga naar de Pawshake website of app, voer je straat of postcode in en blader door de huisoppassers die klaar staan om je uit de brand te helpen.

5-sterren huisoppas beoordelingen

Lees authentieke beoordelingen van andere tevreden baasjes

starstarstarstarstar
Huisoppas
Tom, 20-02-2020
Super oppas voor de beestje! Je ziet en voelt dat ze een super dierenvriend is. Snelle en duidelijke communicatie & zeer correct in het nakomen van gemaakte afspraken! Zeker een aanrader & wij zullen er nog beroep op doen
Lees meer over Julie
starstarstarstarstar
Huisoppas
Lieven, 23-12-2019
We zijn zeer tevreden over het verblijf van onze jonge hondjes bij Valeriya. Ze namen Valeriya direct in vertrouwen! En aan de foto's en videofilmpjes te zien die Valeriya ons bijna dagelijks doorstuurde was duidelijk te zien dat ze het naar hun zin hadden. Heel erg bedankt en voor herhaling vatbaar ...
Lees meer over Lera Houdt Van Alle Dieren

Maak je voor het eerst gebruik van een huisoppas?

Zo werkt het:

Als je nog nooit een huisoppas hebt geboekt: geen zorgen. We begeleiden je bij je zoektocht zodat alles goed en zonder problemen verloopt. Volg deze eenvoudige stappen:

Makkelijk zoeken

Voer je straat of postcode in, kies een periode en selecteer de dienst 'huisoppas'. Blader door de profielen van de huisoppassers en lees zorgvuldig hun beschrijving. Bekijk goed welke ervaring ze hebben, wat ze precies te bieden hebben en lees ook de beoordelingen van andere baasjes. Als je één of meer oppassers hebt gevonden die je aanspreken, stuur ze dan een berichtje waarin je kort iets vertelt over je huisdier en je alvast aangeeft waar je precies naar op zoek bent

Kennismakingsgesprek

Als de huisoppas van je keuze beschikbaar is en interesse heeft, organiseer dan vóórdat je reserveert een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laat je huisdier(en) kennismaken met de huisoppas, stel de oppas volop vragen en geef alvast een rondleiding door je huis. Vergeet niet om te laten zien waar alles staat zoals diervoeding en toebehoren, schoonmaakmiddelen en andere relvante zaken.

Reserveer je huisoppas

Heb je een goed gevoel overgehouden aan het kennismakingsgesprek? Ga naar de Pawshake website of app en maak een reservering. Door te reserveren via Pawshake ben je automatisch beschermd met de Premium Huisdierenverzekering en heb je recht op de Tevredenheidsgarantie. Als je reserveert verwerken we je betaling alvast, maar de oppas wordt pas uitbetaald ná de reserveringsperiode.

Vind een huisoppas op populaire locaties in jouw omgeving

Huisoppassen bij jou in de buurt

De Pawshake belofte

Jij en jouw huisdier zijn door ons gedekt

Inclusief premium-verzekering

Premium-verzekering geeft jou gemoedsrust omdat het jouw huisdier dekt in het geval van ziekte of verwonding en jouw tegen claims van derden beschermt. Betaal veilig online via ons platform zodat de verzekering automatisch wordt geactiveerd. Je bent bij Pawshake in veilige handen.

Gescreende oppassers in jouw buurt.

Alle oppassers worden stuk voor stuk gescreend door een speciaal team binnen Pawshake: Minder dan 20% van de aanmeldingen worden goedgekeurd. Alle oppassers hebben een uitgebreid profiel met persoonlijke informatie en eventuele recensies die je kunt lezen alvorens hun diensten te reserveren.

Een gerust gevoel

Onze toegewijde oppassers zullen jouw kat, hond, konijn, vogel of cavia liefdevol verzorgen. Geniet van de dagelijkse updates en foto's van jouw huisdier die je dagelijks via de oppas ontvangt gedurende de oppasperiode. Onze vriendelijke klantendienst is online om jouw van dienst te zijn.

Oppas Tevredenheidsgarantie

Mocht de oppas onverhoopt toch niet voor jouw huisdier kunnen zorgen, dan doen we er alles aan om een vervanger te vinden. Dit komt zelden voor maar wij zijn er om je te helpen mocht dit toch gebeuren.

Hoe werkt het?

Pawshake is eenvoudig!

1. Gratis kennismakingsgesprek:

1. Gratis kennismakingsgesprek:

Stuur een berichtje naar een liefdevolle oppas en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprekje.
2. Reserveer online

2. Reserveer online

Reserveer veilig jouw oppas online om gedekt te zijn door onze premium verzekering en toegang te hebben tot onze online klantendienst.
3. Ontspan

3. Ontspan

Jouw huisdier is in veilige handen. De oppas zal jou geregeld op de hoogte houden met berichtjes en foto's gedurende de oppasperiode.

De Pawshake App - altijd een dierenoppas dichtbij.

Download de gratis Pawshake app vandaag en vind je ideale hondenoppas of kattenoppas

Download in de App StoreDownload op Google Play
  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas