Hoe werkt Pawshake?

Pawshake brengt huisdierenbaasjes in contact met lokale oppassers. Een persoonlijke dierenoppas is een goed alternatief voor een kennel of pension. Elke oppas kan zich specifiek richten op de behoefte van jouw huisdier zodat je zeker weet dat je huisdier de zorg en aandacht krijgt die hij nodig heeft.

1. Kies de gewenste dienst, voer je locatie en en selecteer de datums die je nodig hebt. Check ook de beoordelingen vanm andere baasjes, de locatie, en prijzen op het profiel van de oppas. Kies 2 tot 3 oppassers die je graag zou willen benaderen. Om zeker te zijn van een goede match tussen jouw huisdier en de oppas raden we aan om een paar oppassers te benaderen.

2. Je kunt een oppas vrijblijvend benaderen met de 'contact' knop. Dit is gratis en je zit nergens aan vast. Gebruik de 'reserveer nu' knop alleen als je de oppas al ontmoet hebt en de reservering hebt doorgesproken. Als je een bericht stuurt aan een oppas, kies dan alvast de betreffende datums en vertel de oppas over je huisdier. Deel alvast bijzonderheden over je huisdier zodat de oppas weet wat jouw dier nodig heeft tijdens de reservering.

3. Oppassers moeten je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden. Zodra jullie contact hebben met elkaar kun je een kennismakingsgesprek regelen. Je ontmoet de oppas dan in het echt zodat jullie kunnen bepalen of er een klik is en een goede match tussen de oppas en jouw huisdier.

4. Als het kennismakingsgesprek goed is verlopen en ook je huisdier is blij met de oppas, dan kun je reserveren met de 'reserveer nu' knop in jullie berichtenwisseling. Om de veiligheid van de betaling te waarborgen bewaart Pawshake het betaalde bedrag totdat de reserveringsperiode is afgelopen.

Door te reserveren via Pawshake profiteer je van een veilig betaalproces, De Pawshake Garantie, dekking van dierenartskosten, oppasgarantie en toegang tot de klantendienst. Een goede oppas vraagt nóóit om direct met contant geld te betalen.

5. Zodra je oppas de reservering bevestigt ben je klaar! Heb je toch nog vragen of wil je een reservering wijzigen of annuleren? Neem contact op met onze Klantendienst we helpen je graag.

  1. Homepagina
  2. »
  3. Hoe werkt Pawshake?