Pawshake logo

Huisoppas Turnhout

De oppas overnacht bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

35 EUR
/nacht
Inloggen om Lorien als favoriet te markeren.

Lorien

18 km - Vorselaar

Lorien

12
3 terugkerende gasten
27 EUR
/nacht
Inloggen om Veronica als favoriet te markeren.

Veronica

19 km - Mol

Your dog will feel at home with us and our dog Monzi :)

Nieuwe oppas
Laatst actief: 8 dagen geleden
42 EUR
/nacht
Inloggen om Gudrun als favoriet te markeren.

Gudrun

17 km - Malle

't Vrolijk Pootje

18
8 terugkerende gasten
45 EUR
/nacht
Inloggen om Helga als favoriet te markeren.

Helga

18 km - Sint-lenaarts

Helga Van Duffel

1
Laatst gereserveerd: 11 dagen geleden
30 EUR
/nacht
Inloggen om Ellen als favoriet te markeren.

Ellen

2 km - Turnhout

Snugglemeiser

3
1 terugkerende gast
30 EUR
/nacht
Inloggen om Nehal als favoriet te markeren.

Nehal

1 km - Leuven

Sitter 4 Paws

1
Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
45 EUR
/nacht
Inloggen om Yana als favoriet te markeren.

Yana

0 km - Turnhout

Yana 4 paws

2
Laatst actief: 7 dagen geleden
1

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in Turnhout terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals Turnhout.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in Turnhout en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in Turnhout. Meer dan 123 huisdiereigenaars in Turnhout hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. Turnhout