1. Dierenoppas
  2. Turnhout

Dierenoppas, Turnhout

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. Alain

0.7 km
vanaf
€ 18
/dag

#1 Dierenliefhebber

Laatst gereserveerd: 7 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
A

1. Alain

#1 Dierenliefhebber0.7 km
Laatst gereserveerd: 7 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
vanaf
€ 18
/dag
S

2. Shannah

1.8 km
vanaf
€ 20
/dag
26 beoordelingen
6
terugkerende gasten

Holiday @ Kensha

Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: gisteren
S

2. Shannah

Holiday @ Kensha1.8 km
(26 beoordelingen)
6 terugkerende gasten
Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: gisteren
"This is second time we asked Shannah for help. We have two cats. One is an older cat and does not believe people that much, but Shannah and her family made a great job and Geri allowed them to be around her😊! Amazing and profesional service. We will definitely contact Shannah again! Thank you!!"
RBeoordeling door Romana
vanaf
€ 20
/dag
K

3. Kara

4.6 km
vanaf
€ 13
/dag
1 beoordeling

Dierenverdienenhet

Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: vandaag
K

3. Kara

Dierenverdienenhet4.6 km
(1 beoordeling)
Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: vandaag
"Dag Kara, Sorry voor onze late bedanking, mede namens de honden. We hebben nu pas Nikki terug gezien en in feite is zij de enige van ons die jou echt gezien heeft en nadien de honden ook terug heeft gezien. Zij was blij met de stiptheid waarmee je beide keren de overdracht gedaan hebt en zij vond de honden ook in "goeden" doen terug. En dan zijn wij dus ook tevreden. Als we nog eens zonder hondenoppas zitten, dan vragen we jou zeker terug. Bedankt, ook namens Tex en Kwispel. Er zijn van die algemene vragen van pawshake waarop wij geen antwoord kunnen geven, zo bvb de foto's en de gelijkenis met onze dieren omdat dit nu niet voor ons van toepassing was. Daar hebben we dus niets ingevuld. Hopelijk beoordeelt pawshake dat niet als negatief, want dat is niet onze bedoeling. Evenmin weten we hoe je met onze honden omgaat, we hebben dat niet kunnen zien. Toen je kennis kwam maken was Tex normaal, dus neem ik aan dat hij je manier van omgang aanvaardde en dat is heel wat, want hij is kritisch en kieskeurig."
EBeoordeling door Elsie
vanaf
€ 13
/dag
S

4. Sara

1.9 km - Turnhout
vanaf
€ 20
/dag
Nieuwe oppas

We zorgen goed voor jullie hond

Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: vandaag
S

4. Sara

Nieuwe oppas
We zorgen goed voor jullie hond1.9 km - Turnhout
Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: vandaag
vanaf
€ 20
/dag
Y

5. Yani

0.9 km
vanaf
€ 24
/dag

Ik, een student, zal op je huisdier en/of huis passen

Woont samen met 1 hond
Woont samen met Chihuahua Julleke
Y

5. Yani

Ik, een student, zal op je huisdier en/of huis passen0.9 km
Woont samen met 1 hond
Woont samen met Chihuahua Julleke
vanaf
€ 24
/dag
J

6. Joke

2.7 km
vanaf
€ 10
/dag
1 beoordeling
1
terugkerende gast

liefdevolle wandelaar en hondenoppasser

Woont samen met 1 kat
Antwoordt meestal binnen een dag
J

6. Joke

liefdevolle wandelaar en hondenoppasser2.7 km
(1 beoordeling)
1 terugkerende gast
Woont samen met 1 kat
Antwoordt meestal binnen een dag
vanaf
€ 10
/dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Turnhout beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Turnhout of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Turnhout. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Turnhout beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Turnhout goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Turnhout. Meer dan 817 huisdiereigenaar in Turnhout hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.