Pawshake logo

Dierenoppas Schaarbeek

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

13 EUR
/dag
Inloggen om Nele als favoriet te markeren.

Nele

2 km - Brussel

Animal Lover In Brussels

28
13 terugkerende gasten
13 EUR
/dag
Inloggen om Verónica als favoriet te markeren.

Verónica

3 km - Brussels

Your Best Friend’s Whisperer

3
Laatst gereserveerd: gisteren
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
10 EUR
/dag
Inloggen om Sam als favoriet te markeren.

Sam

4 km - Ixelles

Sweetheart For Pets

5
Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
13 EUR
/dag
Inloggen om Alexandra als favoriet te markeren.

Alexandra

1 km - Bruxelles

In Love With Cats)

Nieuwe oppas
Laatst gereserveerd: gisteren
12 EUR
/dag
Inloggen om Alvina als favoriet te markeren.

Alvina

3 km - Woluwe saint lambert

Garde Vos Animaux Avec Amour (français, Español, English)

230
77 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Danubia als favoriet te markeren.

Danubia

2 km - Bruxelles

Lovely Pet Sitter

Laatst gereserveerd: 6 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
10 EUR
/dag
Inloggen om Juliette als favoriet te markeren.

Juliette

4 km - Ixelles

Petsitter, On Ixelles

75
31 terugkerende gasten
11 EUR
/dag
Inloggen om Dounia als favoriet te markeren.

Dounia

3 km - Bruxelles

Dounia L'amie Des Animaux !

141
1 terugkerende gast
10 EUR
/dag
Inloggen om Kwen als favoriet te markeren.

Kwen

3 km - Bruxelles

Barks For Bruxelles!

7
1 terugkerende gast
10 EUR
/dag
Inloggen om Cassandre als favoriet te markeren.

Cassandre

4 km - Bruxelles

Moment Détente

10
2 terugkerende gasten
1
2
3
4
5
next page

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Schaarbeek beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Schaarbeek of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Schaarbeek. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Schaarbeek beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Schaarbeek goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Schaarbeek. Meer dan 3719 huisdiereigenaar in Schaarbeek hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Schaarbeek