Pawshake logo

Pawshake beoordelingen

Ervaringen van onze baasjes

Hondenopvang
Jolien, 22-09-2019
Magali heeft supergoed voor onze hond gezorgd. Ze was dol op haar en de liefde was zeker wederzijds. Heel veel leuke foto’s en video’s gekregen zodat we de avonturen van onze hond bij Magali konden volgen.
Lees meer over Magali
Huisbezoeken
Gaby, 22-09-2019
Toffe kerel, weet goed met dieren om te gaan. Voor herhaling vatbaar.
Lees meer over Vooruit, Op Reis Jullie!
Huisoppas
Cécile, 22-09-2019
Tine is een fantastische dogsitter. Ze doet het met veel zorg en liefde 🐾💚
Lees meer over Tine
Huisbezoeken
Stijn, 21-09-2019
Lisa heeft gedurende drie dagen goed gezorgd voor mijn twee kittens (4-5 maanden oud) en elke dag een fotootje geplaatst.
Lees meer over Cats & Dogs Heaven !
Huisbezoeken
Anja, 21-09-2019
Annemie is een zalige madam. Ze heeft een heel groot hart en zorgt enorm goed voor je huisdier. Ze volgt de afspraken die je samen maakt correct op en is echt geïntresseerd in het verzorgen van je dier. Ze stuurt elke dag een berichtje of filmpje als je dat wenst en dat maakt dat je met een gerust h ...
Lees meer over Annemie Catlover En Kleine Honden
Hondenoppas
Hilde, 21-09-2019
Zeer tevreden met de opvang van mijn hondje Hazel.
Lees meer over Inge's Beestenbende
Huisbezoeken
Sara, 20-09-2019
Super oppas met een hart voor dieren en die onmiddellijk een band schept met je huisdier. Je voelt je er onmiddellijk vertrouwd mee.
Lees meer over Dominique
Hondenuitlaatservice
Steven, 19-09-2019
David is een super oppas die heel goed met de hond om kan gaan en komt heel nauwgezet de afspraken na. Daarenboven stuurt hij tijdens het uitlaten van de hond mooie foto’s door.
Lees meer over Dd-photography
Hondenoppas
Fanni, 19-09-2019
Heel positive ervaring. Cinnamon was eerste keer bij oppas en ik had een heel gelukkige hond terug! Echte aanrader!
Lees meer over Dierenoppas
Hondenuitlaatservice
Fien, 18-09-2019
De communicatie was vlot en duidelijk. We kregen een relaxte blije hond terug. Dankjewel Steven!
Lees meer over Avontuurlijke Hond- Dagtochten !
Huisbezoeken
Kristel, 17-09-2019
Wij zijn met een gerust hart op reis vertrokken en hadden alle vertrouwen in Sofie. Af en toe gaf ze ons een update en bij het minste twijfel contacteerde ze ons. (Net voor ons vakantie zijn er 2 poezen gestorven aan de ziekte FIP, dus er was extra aandacht nodig voor de andere 4 poezen) Ze was op ...
Lees meer over Sofie
Huisbezoeken
Marianne, 17-09-2019
Een zéér aangename persoonlijkheid die zéér correct en 100% betrouwbaar is. Alle afspraken worden keurig nageleefd en je voelt ook dat ze met hart en ziel voor je dieren zorgt. Haar ervaring van enerzijds haar vrijwilligerswerk in het asiel en anderzijds haar job als dierenarts-assistente zijn een ...
Lees meer over Dierenverzorger Larissa
Hondenoppas
Heleen, 17-09-2019
Zeer goeie oppas! Zowel moeder als dochter zijn wég van honden! Onze hond komt zeker nog terug! Een echte aanrader!
Lees meer over Lauren en ann carlier
Hondenoppas
sandie, 17-09-2019
Had snel opvang nodig voor mijn hondje Loewie. Stephanie en Sam stonden direct klaar. Ook de kindjes waren superlief vr Loewie. Echte dierenvrienden!!
Lees meer over Sam En Stéphanie
Hondenopvang
Bert, 17-09-2019
Superlieve
Lees meer over Jessica
Huisbezoeken
Elizabeth, 16-09-2019
Lynn was a great sitter with both my cats. I was very happy with her care. I got regular updates and photos. I would totally recommend her and would definitely use her services in the future.
Lees meer over Lynn De Dierenvriend
Hondenoppas
Berghmans, 16-09-2019
Alles is perfect verlopen met onze twee chihuahua's. Ze gaan volgende vakantie terug naar Koen! Bedankt Koen voor de goede zorgen!
Lees meer over Honden Oppas Bij Mij Thuis (nl/fr/en)
Huisbezoeken
mieke, 16-09-2019
Wij zijn heel blij dat we Tamara gevonden hebben. We kunnen nu gerust op reis. Onze poes werd goed verzorgd. We kregen ook dagelijks een update. Bedankt Tamara, we contacteren je zeker nog eens.
Lees meer over Katten-, Konijnen- En Kippensitter
Huisoppas
Kim, 16-09-2019
Zeer correct, Christina volgt alle gemaakte afspraken. Fijne rustige omgang met de dieren. We kregen regelmatig updates en foto’s.
Lees meer over Dierenvriend
Hondenoppas
Jim, 16-09-2019
Onze Beagle voelde zich hier prima thuis. Ze hebben zelf een mopshondje dat heel makkelijk is naar andere honden. Een grote afgesloten tuin waar de honden kunnen spelen maakt het helemaal af. Bedankt Annabel voor de prima opvang!
Lees meer over Mops Hotel
Hondenoppas
Marie, 15-09-2019
Stephanie heeft 24 dagen op onze hond gepast. Dat is best lang, maar ze deed het geweldig. Al bij de eerste ontmoeting zocht onze hond toenadering tot haar. Wanneer we hem definitief kwamen afzetten was hij zodanig met haar bezig dat hij nog niet doorhad dat we vertrokken (wat natuurlijk super goed ...
Lees meer over Heartwarming sitter for your furry friends
Hondenoppas
Celestien, 14-09-2019
Zorgzaam en een groot hart voor dieren 😊
Lees meer over Rita's Roedel
Hondenoppas
Rodrigo, 14-09-2019
Personne très sympathique. Elle fait preuve de beaucoup de patience. Communique régulièrement l'état de votre animal.
Lees meer over I Let The Dogs Out!
Huisbezoeken
Aleksandra, 13-09-2019
Floris took a very good care of our two cats - both seemed very well when we came back and did not seem to hate us too much for leaving g them behind. Even the apartment looked great!
Lees meer over Canalresort For Citypets
Hondenuitlaatservice
Magalie, 13-09-2019
Laura is een zeer aangenaam meisje die met plezier een wandeling ging maken van een half uurtje met mijn hondje Billie. Zeer gemakkelijk als je een hele dag weg bent. Ik zal niet twijfelen indien ik een oppas nodig heb :-) Magalie
Lees meer over The Cuddly Godmother
Huisbezoeken
Isabel, 13-09-2019
Ze is een goede oppas voor mijn twee katten geweest en ze houdt zich ook altijd aan de afspraken. Reageert snel wanneer je haar een bericht stuurt. Weet hoe ze moet omgaan in het eerste contact met mijn katten.
Lees meer over Odette & Toulouse' Stekje
Hondenuitlaatservice
C, 12-09-2019
Heel sympathieke, welopgevoede jongedame waar ik met plezier mijn hond nog ga aan toevertrouwen.
Lees meer over Silke Laat Hondjes Uit
Hondenoppas
Ilse, 11-09-2019
Wat een perfecte opvang voor Rafale! Een ongelofelijk weekend met veel wandelingen,zwempartijtjes en de nodige rust,Noah en Rafale zijn friends forever nu,ook zalig dat we zoveel foto’s doorgestuurd kregen,afspraken verliepen ook heel soepel!binnen 3 weken weer terug!🐾❤
Lees meer over Lieselotte & Noah De Labrador ♡
Hondenoppas
Kirsten, 11-09-2019
Voor ons was het de eerste ervaring met een hondenoppas, en het was zeer positief. Het was leuk om Koda te zien spelen met Noa en Athina heeft overal zeer goed voor gezorgd. We weten waar naartoe als we nog eens een oppas nodig hebben!
Lees meer over Petsitting With Love By Athina
Hondenoppas
Bart, 10-09-2019
Kim haar gezin weet goed hoe ze met honden moet omgaan. Ik had de indruk dat mijn hond heeft genoten van zijn logement. Ik zal Kim zeker opnieuw contacteren in de toekomst.
Lees meer over Dog’s Paradise
  1. Homepagina
  2. »
  3. Pawshake beoordelingen