Pawshake beoordelingen

Ervaringen van onze baasjes

starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Els, 01-12-2023
Nele is een heel fijne jongedame die vlot contact maakte en het vertrouwen van ons hondje won. Hoewel Pedro nog niet helemaal getraind is en dus nog niet altijd luistert, wist zij hem goed aan te pakken en met veel aanmoedigingen zijn aandacht en vast te houden. Wij vertrouwen haar Pedro graag nog v ...
Lees meer over Nele Henkens
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Jo, 01-12-2023
Zowel wij als onze honden waren super tevreden 😊
Lees meer over Hondenuitlaatdienst Natasja uit Gent
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Kenny, 01-12-2023
We hebben een leuke kennismaking en babbel gehad waarbij we eerst samen met de hond zijn gaan wandelen. Chalina is betrokken, heeft veel aandacht voor de hond, denkt mee naar oplossingen en is aangenaam om mee samen te werken. Leuk is ook dat ze beschikbaar is op momenten waarop de meeste mensen (zo ...
Lees meer over Dieren knuffelaar 🐱🐶🐰🐹🐮🐷🐴🦮🐈🐓
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Romina, 30-11-2023
Ik kan me geen betere hondenoppas inbeelden dan Gladys. De liefde is groot en dat is bij mijn hond alleen maar wederzijds. Daarnaast nog veel ervaring, goede communicatie en ik weet dat Odette in goede handen is.
Lees meer over Snackfeeder & professional cuddler
starstarstarstarstar
Logeren
Sam, 30-11-2023
Ze is heel goed met onze diertjes geweest! Ook een vlotte communicatie naar ons toe. Heel tevreden en we gaan haar zeker opnieuw contacteren!
Lees meer over Grootste dierenliefhebber zorgt heel graag voor jouw dieren!
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Shana, 30-11-2023
Super goede hondensitter!
Lees meer over Enthousiaste dierenverzorger en uitlater
starstarstarstarstar
Logeren
Peggy, 29-11-2023
Zeer goede opvang, onze pup Aïko is helemaal nog niet geleerd : dit gezin heeft er veel voor over gehad om hem te nemen en prima te verzorgen !
Lees meer over Lieve oppas in huiselijk gezin
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Nicky, 29-11-2023
Elvis was heel blij met Ellen, ondanks het slechte weer zijn ze toch lekker een toertje gaan doen! Ze mag zeker nog eens terugkomen.
Lees meer over Hondenfan Berchem
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Marja, 29-11-2023
Stipt, vriendelijk en goed in omgang met de hond
Lees meer over Hondenoppas met een hart voor hondjes!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Michelle, 28-11-2023
Zeer goede en betrouwbare dieren oppas! Goede communicatie en alles was perfect bij thuiskomst, de diertjes waren goed verzorgd.
Lees meer over Pawsitive vibes only 🐶😸
starstarstarstarstar
Dagopvang
Astrid, 28-11-2023
Lana voelde zich snel thuis bij Stephanie. We hebben geregeld foto's en filmpjes gekregen gedurende de dag om ons op de hoogte te houden. Er was altijd een vlotte communicatie. Wij komen nog terug!
Lees meer over Elke dag is een goede dag, met honden om je heen🐶🐾
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Sabine, 27-11-2023
Chloë is een vriendelijke jongedame die haar afspraken stipt nakomt, lief is voor onze poezen en een leuke update doet!
Lees meer over Ik kijk er naar uit om nieuwe dierenvrienden te maken 🐾
starstarstarstarstar
Logeren
Sara, 27-11-2023
Tessa was absolutely wonderful with our French bulldog. She was very communicative, kind and clearly knows a lot about dogs and loves them so much. Our boy was so happy and well taken care of and we will definitely be leaving him again with Tessa in the future! Very lucky to have found her.
Lees meer over Ready for some snugs
starstarstarstarstar
Logeren
Stef, 27-11-2023
Lieve en vriendelijke oppas.
Lees meer over Opvangparadise
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Sven, 27-11-2023
Zeer betrouwbare en correcte dame. Ik ga ze zeker nog meer vragen voor met onze hond buiten te gaan!
Lees meer over Enthousiaste hondenliefhebber!
starstarstarstarstar
Dagopvang
Veerle, 27-11-2023
We zijn super tevreden met de opvang van onze Jack Russel bij Johan en zijn gezin ( inclusief zijn lieve honden Andy en Storm) Zeker voor herhaling vatbaar !👍👍👍
Lees meer over Vakantie plekje voor jouw hond
starstarstarstarstar
Logeren
Evi, 27-11-2023
Zo blij dat we met onze 4-maanden oude puppy bij Wendy en haar gezin terechtkonden! Na lang zoeken naar een "huiselijke" opvang voor onze puppy kwam ik toevallig op Pawshake terecht en kwam ik Wendy haar profiel tegen. Kort daarna hebben we een kennismaking ingepland. Het was fijn om te zien dat er ...
Lees meer over Second Home
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Miek, 25-11-2023
Superlieve, enthousiaste hondenuitlaatster. Wandelt vlot met onze reactieve hond 👍🏻
Lees meer over Tieltse dierenvriend
starstarstarstarstar
Dagopvang
Elise, 25-11-2023
Wij (puppy Oscar en baasje) zijn heel tevreden over de thuisopvang bij Maxime! Oscar is heel goed verzorgd geweest en heeft een heel leuke tijd gehad, hij wou bijna niet meer mee naar huis 😅. De communicatie verliep ook heel vlot en ik kreeg regelmatig updates hoe het met hem ging, wat heel leuk wa ...
Lees meer over Koppel dat houdt van dogsitten! (Graag eens (mini) Aussies)
starstarstarstarstar
Dagopvang
Meryem, 25-11-2023
Maggelien is rustig en professioneel. Pipa is alvast helemaal gek van haar! Steeds duidelijke communicatie omtrent afspraken maken. Wij zijn fan!
Lees meer over Enthousiaste dierenvriend(en)! 🐶🐾
starstarstarstarstar
Dagopvang
annemie, 23-11-2023
Ik ben heel tevreden van de opvang voor mijn hond Isa, bij Felien & Lode en hun jonge hond Loeba. Isa is niets tekort gekomen, ruime tuin, een speelvriendje, en Isa was heel welkom !! Als ik Isa kwam uithalen, was ze rustig, en voldaan!! Meer moet dat niet zijn!
Lees meer over Loebadoodle zkt vriendjes 🐾🐶
starstarstarstarstar
Dagopvang
Sema, 21-11-2023
Super lieve mensen! Onze puppy voelde zich duidelijk helemaal op zijn gemak bij hen.
Lees meer over Reliable&Caring dog sitters: your furry friend’s 2nd home
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Sylvie, 21-11-2023
Alles is correct verlopen. Leen is een lieve dame met een hart voor dieren.
Lees meer over Poezenmadam
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Simon, 21-11-2023
Maakt ruim voldoende tijd vrij voor oppas van de huisdieren, inclusief spelen. Alles zeer goed uitgevoerd, een echte aanrader!
Lees meer over Paw-some PetCare: jouw betrouwbare huisdierenoppas!
starstarstarstarstar
Logeren
Claudine, 21-11-2023
Zeer tevreden, huiselijke sfeer. Voor herhaling vatbaar .
Lees meer over Dierenvriend
starstarstarstarstar
Logeren
Ingrid, 21-11-2023
Top dogsitter!
Lees meer over We passen met veel liefde op jouw hondje!
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
claire, 20-11-2023
Sibylle is heel aangenaam in communicatie, heel flexibel en het allerbelangrijkste zeer begaan met honden. Ze houdt je goed op de hoogte en neemt de moeite om je foto's en filmpjes door te sturen zodat het baasje ook op op gemak is. Ik kan haar zeker aanraden !
Lees meer over Jouw dier is mijn zorg!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Katarina, 20-11-2023
Everything was perfect, and my cat was very happy :)
Lees meer over Friendly catsitter in Ixelles
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
sylvie, 20-11-2023
Supergoeie oppas/ uitlaat! Ze geeft Flash veel liefde en Flash is helemaal happy als hij haar ziet. Altijd stipt op tijd, door regen en wind. Chapeau! Ze heeft echt een gouden hart voor dieren! (En ‘t is een toffe madam!)
Lees meer over Lynn's oppasservice
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Evelien, 19-11-2023
Melissa is een top-oppas. Communicatie is uitstekend, ze reageert heel snel. Ze is een heel lieve vrouw die enorm goed voor Lana heeft gezorgd, alles gedaan heeft zoals gevraagd, de updates waren ook fijn. Kortom, echt een aanrader!
Lees meer over Veel knuffels te geef
1
2
3
4
5
...
75
next page
  1. Homepagina
  2. »
  3. Pawshake beoordelingen