Pawshake logo

Pawshake beoordelingen

Ervaringen van onze baasjes

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Nora, 24-06-2021
Super tevreden! Juun heeft heel goed voor onze kat Pip gezorgd tijdens onze vakantie. Ze stuurde dagelijks leuke foto's door en heeft ons huis super proper achtergelaten. Juun is ook erg goed met katten, Pip had haar van in het begin al heel graag. Bedankt Juun!
Lees meer over Huisbezoeken, Uitlaatservice En Knaagdierenopvang!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Hélène, 23-06-2021
Very happy with Debbie's catsitting, everything went smoothly and my cats liked her a lot :)
Lees meer over Deborah
starstarstarstarstar
Logeren
Pratikshya, 22-06-2021
My little dog had a pleasant stay with Kobe. Overall good communication and everything went perfectly fine as it should be.We didn’t have to worry about him because we received many photo’s during the stay,so we knew he was having good time with him. I’ll definitely be contacting him again for sure. ...
Lees meer over Dogs & dogs - hondenvriend
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Krenar, 19-06-2021
Lotte took Yeni at relatively short notice and it took me a minute to realise the doggo will be having a great time. Both Lotte and her boyfriend are true animal lovers and I look forward to booking her again.
Lees meer over Lottelovesanimals
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Laurine, 18-06-2021
Ik zou graag 6 sterren geven voor Eline als het zou kunnen! Tijdens de hittegolf van de afgelopen dagen heeft ze niet alleen zeer goed gezorgd voor onze kat, maar ook heeft ze ervoor gezorgd dat alle planten het hebben overleefd. Super bedankt!
Lees meer over Het Beste Voor Elk Dier - Eline
starstarstarstarstar
Logeren
Evelyn, 17-06-2021
Amber en haar vriend zijn een lief, tof, jong koppel met een hart voor dieren. Onze hond was er meteen op haar gemak. We organiseerden een eerste proefnachtje waarbij alles prima is verlopen. In de zomer gaat ze er een hele week logeren, wij laten haar met een gerust hart achter bij deze mensen!
Lees meer over Dierenliefhebber
starstarstarstarstar
Dagopvang
Carla, 16-06-2021
Luka is heel enthousiast, stipt en super in de omgang met onze hondjes. Je ziet gewoon dat ze heel graag huisdieren ziet. Fijne jongedame 👍
Lees meer over Luka
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Suzy, 14-06-2021
Kim is een top oppas ze heeft alles heel netjes achtergelaten en heeft ons dagelijks een berichtje gestuurd om ons te laten weten hoe het met de katjes ging. Super!
Lees meer over Verantwoordelijke oppas voor uw dier
starstarstarstarstar
Dagopvang
Saima, 12-06-2021
Mijn hondje Nuña heeft een hele fijne dag gehad bij Ann-Sophie en Pim thuis. Nogmaals super bedankt! 😊
Lees meer over Pim & Ann-sophie's Petparadise
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Farah, 11-06-2021
Zeer lief met onze 2 grote herders. Ze waren vanaf de eerste kennismaking gek op haar. We boeken haar zeker opnieuw
Lees meer over Sara
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Katrien, 02-06-2021
Heel fijne ervaring met Weronika als oppas voor mijn kat Rye. Iemand met een waar hart voor dieren!
Lees meer over Weronika's Dierenhulp
starstarstarstarstar
Logeren
Mireille, 01-06-2021
Een hart voor dieren en super goede zorgen voor onze hond! Dikke dank u, Shari!
Lees meer over Shari - Cesar Millan-believer
starstarstarstarstar
Dagopvang
Elizabet, 31-05-2021
Evy heeft heel goed voor mijn jonge vizsla gezorgd! Hij heeft zich goed uitgeleefd op wandeling en fijn gespeeld met andere hondjes op de hondenweide. Ik kreeg ook een supermooie foto en een update toegestuurd. Een aanrader!
Lees meer over For Pet's Sake
starstarstarstarstar
Dagopvang
Neil, 30-05-2021
Laura did a great job with my 3 dogs, they were at ease and comfortable within no time. Laura is very calm, confident and reassuring, and it shows. They will be seeing Laura soon again !
Lees meer over Who Let The Dog Out
starstarstarstarstar
Dagopvang
Giovanni, 29-05-2021
Jessy en Zina hebben fantastisch voor onze hond Hachi gezorgd. Hij was helemaal uitgeteld na zijn dagje bij hun. Het was duidelijk dat ze beiden kennis van zaken hadden en dit met veel passie deden. Wij komen zeker nog terug!
Lees meer over Jessy
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Babette, 27-05-2021
Wij konden met een gerust hart op reis gaan door Elke. Ze weet veel over de katten en konijnen en doet dit met een grote passie. Ze zorgt voor de dieren met veel plezier, stuurt ook regelmatig updates. Elke liet het huis zeer proper achter en zorgde ook voor al onze planten. Volgende keer doen wij w ...
Lees meer over Elke, Je Manusje Van Alles
starstarstarstarstar
Huisoppas
Sabrina, 27-05-2021
Wat een fantastische kennismaking, zowel voor mezelf als voor Brigitte. Dankjewel voor de goede zorgen!
Lees meer over Ilke En Ally
starstarstarstarstar
Dagopvang
Eline, 25-05-2021
Onze Pepper is op en top in goede handen geweest bij Rani en haar partner. Heel fijne filmpjes gekregen en ze was echt op haar gemak daar! Een dagje vol liefde. Wij waren heel dankbaar!
Lees meer over Dierenartsassistente Te Hulp!
starstarstarstarstar
Logeren
Kristof, 25-05-2021
Super tevreden! Onze hond Viktor is nogal vertroeteld geweest. Heel fijn ook de filmpjes en fotootjes die werden doorgestuurd. Als we nog eens weg gaan zullen we zeker van jullie diensten nog gebruik maken. Een zeer tevreden baasje en Viktor.
Lees meer over Chalisa Dogscation
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Pauliina, 22-05-2021
Super aangename vrouw die goed met honden kan omgaan!
Lees meer over Jana
starstarstarstarstar
Dagopvang
Liesbeth, 20-05-2021
Snelle, duidelijke communicatie en ons Minnie had een super goede eerste opvang-ervaring bij Saïs.
Lees meer over Active And Chill, Alles Wat Je Wil!
starstarstarstarstar
Dagopvang
Annick, 19-05-2021
Vriendelijk opvang naar mens en dier 👍
Lees meer over Jintse
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Elodie, 18-05-2021
merci Stéphanie pour t'être si bien occupée de Wilson :) super pour les photos et les petits messages !
Lees meer over Pawerwalks
starstarstarstarstar
Logeren
Mathieu, 16-05-2021
Super vriendelijke mensen die goed met dieren omgaan. Er was een snelle en duidelijke communicatie. De honden van Gitte zijn ook super sociaal en kunnen goed met andere honden om. Ze hebben heel goed op Olli gepast en ik zou zeker terugkomen. Bedankt!
Lees meer over Gitte
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Jimi, 16-05-2021
Alles was perfect zoals afgesproken! Top kattenoppas!
Lees meer over Cil, Vetnurse
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Ilke, 16-05-2021
Emma was de perfecte oppas voor onze kater Fidel. Ze communiceert vlot, is enthousiast, geïnteresseerd en kon zeer goed omgaan met onze schuwe kat. Bedankt en graag tot een volgende keer! :)
Lees meer over Ultieme dierenvriend!
starstarstarstarstar
Logeren
Andy, 15-05-2021
Dank je Chris voor de goede, huiselijke en lieve oppas van Rover. We waren, net als Rover super tevreden! Grtjs Heidi & Andy
Lees meer over Hondenopvang Vakantieparadijs
starstarstarstarstar
Logeren
Chloe, 11-05-2021
Mijn hondje zat er echt goed!!
Lees meer over Pet Sitter Sandy
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Ilse, 05-05-2021
Nadine is een toffe madam met een hart voor dieren! Ze neemt haar tijd voor een kennismaking en stelt alle nodige vragen om je vriend en zijn gewoonten zo goed mogelijk te leren kennen. Heel toffe spontane communicatie, zowel in persoon als via de Pawshake app krijg je een uitgebreid verslag en leuk ...
Lees meer over Je Huisdier Knuffelcontact
starstarstarstarstar
Dagopvang
Tatiana, 03-05-2021
Pucca and Hops were very well taken care of by Marie and Julie, communication was great and they sent us some pics throughout the day. The best judges were Pucca and Hops as they took a liking to both 😊
Lees meer over Chez Robs & Mj
1
2
3
4
5
...
44
next page
  1. Homepagina
  2. »
  3. Pawshake beoordelingen