Pawshake logo

Pawshake beoordelingen

Ervaringen van onze baasjes

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Giulia, 02-12-2021
Jennifer is really the perfect cat sitter. She loves animals and she spent quality time with my cat! Always sending a lot of pictures and videos to update me about my pet. I trust her completely!!
Lees meer over Enthousiaste Dog & Catsitter
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Soetkin, 01-12-2021
De hond keert altijd lekker moe en voldaan terug, super !
Lees meer over Dierenpret Met Colette
starstarstarstarstar
Logeren
Douglas, 30-11-2021
Hannah took really good care of my french bulldog George. She was very attentive, took him for some nice walks and always keep me updated with messages/pictures. I would definitely leave him with her again and recommend her service!
Lees meer over Hannah - Brussels Canal Zone
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Diane, 30-11-2021
Piwy en Pluto waren dol enthousiast dat ze getrakteerd werden op een bos wandeling. Super leuk was het om foto's en filmpjes te krijgen van onze gangsters 😉
Lees meer over Honden Uitlaatservice
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Emelien, 29-11-2021
Billie heeft genoten van de aandacht en wandeling! We werden op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes, zeker voor herhaling vatbaar!
Lees meer over Ori's Place
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Amber, 29-11-2021
Zeer tevreden. Lieve, zachtaardige jongen met een hart voor dieren. Stupt en betrouwbaar. Wij gaan thiebout zeker nog bij ons thuis vragen!
Lees meer over Dierenknuffels In Uitverkoop
starstarstarstarstar
Logeren
Marget, 29-11-2021
Onze hond, Bailey, heeft een hele leuke tijd gehad met veel goede zorgen van de oppas en leuke speeltijd met hun hond Cody. Heel fijn om tussendoor ook berichtjes te ontvangen hoe het hem bevalt. Dankjewel Sara, je doet dat 🔝👍👍👍👍
Lees meer over Bella Luna Stables
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Dagmar, 29-11-2021
De eerste keer samenwerken met Mats is heel goed meegevallen. Vlotte, snelle communicatie en heel flexibel. Voor herhaling vatbaar.
Lees meer over Tiny Friends Farm
starstarstarstarstar
Logeren
Elke, 28-11-2021
Zeer gastvrij opvanggezin voor ons hondje…. Lio werd enorm in de watten gelegd. Daarnaast heeft hij er een super hondenvriendje bij ‘Claxon’. Aanraders voor je hondje
Lees meer over Welkom Bij Claxon!
starstarstarstarstar
Logeren
Brent, 28-11-2021
Voor Beau was het de eerste keer dat ze opgevangen werd door Hugo en Rita. Ze heeft een hele leuke tijd gehad met veel lange wandelingen. Ze is heel goed verzorgt geweest en heeft veel liefde gekregen. Ze is voldaan terug thuis gekomen. Elke dag werd er een update gestuurd over haar wat ze die dag ...
Lees meer over Rigo S Happy Doggy
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Soraia, 28-11-2021
Hanne heeft goed voor onze katjes gezorgd. Ze waren blij toen we terug kwamen en we zullen haar de volgende keer zeker opnieuw vragen om op te passen!
Lees meer over Hanne
starstarstarstarstar
Logeren
Phyllis, 28-11-2021
Wij waren heel tevreden van Caroline en konden met een gerust hart ons hondje bij haar achterlaten!
Lees meer over Dogmommy caroline
starstarstarstarstar
Logeren
Nathalie, 28-11-2021
Onze honden voelden zich helemaal thuis bij Jill en vonden het superleuk met haar hondje Lotte ( een echt schatje). Ze werden daar zeer goed verwend en worden behandeld als haar eigen honden. Wij gaan onze honden zeker nog bij Jill laten logeren. Bedankt om zo goed voor hen te zorgen!
Lees meer over Hondenopvang Bij Jill En Lotte
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Ginny, 27-11-2021
Paulien heeft al een paar wandelingen met mijn hond gedaan. Ze is op tijd, lief en verzorgt mijn hond heel goed. Ik ben heel tevreden!
Lees meer over Oppas Paulien
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Nicola, 26-11-2021
Onze viervoeter is er helemaal weg van
Lees meer over Familiehotel Woefies & Co
starstarstarstarstar
Dagopvang
Antonetta, 25-11-2021
With Laura you feel like winning the lottery. Too good to be true. Pssst don’t tell anyone!
Lees meer over Happy Dogwalker!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Ann, 25-11-2021
We zijn opnieuw heel tevreden van Els. Igor heeft het heel erg naar zijn zin met haar. Zeer hartelijk welkom op een volgende keer, hartelijke groetjes, Ann, Patrick en Igor.
Lees meer over Els, Wandelliefhebber+ Knuffelbeer
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Sofie, 25-11-2021
Anita antwoordde steeds snel; kwam langs voor een fijn kennismakingsgesprek. De katten waren onmiddellijk op hun gemak. Het is een geruststelling te weten dat de katten in goede handen zijn! Ook tijdens stuurde ze ons af en toe een leuke foto. Supertevreden! Bedankt!
Lees meer over Anita En Anaïs Passen Op Uw Dieren
starstarstarstarstar
Dagopvang
Paola, 24-11-2021
Marie was extremely thoughtful and she took great care of Dom! I'm sure he had a wonderful time with her and Matteo! Would definitely book again :) Thank you so much, Marie!
Lees meer over Marie & Matteos Cozy Place
starstarstarstarstar
Logeren
Daniël, 24-11-2021
Geert en Katlijn hebben onze hond gedurende vier dagen een vijfsterrenverblijf gegeven. Beide zijn echte dierenliefhebbers, dat is heel zeker. Wij weten waar we vanaf heden terecht kunnen voor de opvang van onze hond als we er even tussenuit trekken en we onze hond niet kunnen meenemen.
Lees meer over Dierenvrienden Katlijn & Geert
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Inge, 24-11-2021
Eva stuurde elke dag een update met foto of video zodat ik gerust kon zijn en toen ik thuiskwam, was alles perfect in orde (eten en kattenbak). Ik zag ook dat ze met onze kat gespeeld had. Al van bij de kennismaking had ik een goed gevoel bij haar. Ik ga haar zeker nog vragen als het nodig is!
Lees meer over Eva's Petcare
starstarstarstarstar
Logeren
Carine, 23-11-2021
Fidèle kwam er als blije hond aan en is er als blije hond weggegaan ! Baasje ook blij 😀
Lees meer over De C Hoeve
starstarstarstarstar
Logeren
Danny, 23-11-2021
Supper ervaring, zeker een aanrader
Lees meer over Nicky’s Honden En Katten Daycare
starstarstarstarstar
Logeren
Thomas, 23-11-2021
Onze corgi Ficus logeerde bij Kristien en haar roedel van vrijdag tot en met maandag. Bij het binnenkomen was het al meteen een hartelijke kennismaking, zowel voor ons als de honden. We voelden dan ook meteen dat we met Kristien als dogsitter een uitstekende keuze hadden gemaakt. En dat werd de verd ...
Lees meer over Dogmom
starstarstarstarstar
Huisoppas
Nico & Danie, 23-11-2021
Jerry was helemaal in zijn nopjes en er werd goed voor gezorgd door Lorien. 👍👍👍
Lees meer over Lorien
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Machteld, 21-11-2021
Reeds voor de tweede keer met Christina samengewerkt voor onze twee katten. Wij kunnen met een gerust gemoed op vakantie en de katten zijn in heel goede handen. We krijgen ook foto's en geregeld een kort verslag toegestuurd. Voor ons is zij een gedroomde kattenoppas.
Lees meer over Dieren homeopaat christina
starstarstarstarstar
Logeren
Jelle, 20-11-2021
Wij deden beroep op Muriel omdat we een huiselijke hondenoppas zochten. Onze hond genoot van liefdevolle opvang, lange wandelingen, spelen in de tuin, uitdagende spelletjes, vele knuffels, ... kortom een aanrader voor een kort of langer verblijf. Muriel en haar vriend zijn zeer vriendelijk en hield ...
Lees meer over Auntie Zoo
starstarstarstarstar
Huisoppas
pieter, 20-11-2021
Zo vlot om af te spreken. En echt lief voor haar diertjes. 💯💯💯💯
Lees meer over Diertjesspeelplein
starstarstarstarstar
Logeren
Tacha, 19-11-2021
alles super goed verlopen. super oppas!
Lees meer over Lisje’s House
starstarstarstarstar
Logeren
Filip, 19-11-2021
Steffy was een fantastische oppas voor onze Golden Noah. Ze stuurt regelmatig updates en Noah was er in goed gezelschap. Hij had het er erg naar z’n zin en we gaan Steffy zeker opnieuw boeken als het in de toekomst nodig is.
Lees meer over Steffy & Lloyd's Hondenhotel
1
2
3
4
5
...
52
next page
  1. Homepagina
  2. »
  3. Pawshake beoordelingen