Pawshake logo

Pawshake beoordelingen

Ervaringen van onze baasjes

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Lies, 02-04-2020
Elize is een super oppas. Makkelijk om mee af te spreken, heel vriendelijk en betrouwbaar. Onze kat was de rust zelve toen we terug thuis kwamen. Aan iedereen aan te raden!
Lees meer over Elize Van Der Wart -student
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Alisson, 28-03-2020
Marieke is fantastisch met onze hond. Deze is een beetje verlegen en niet direct van iedereen fan maar bij Marieke is ze helemaal haar zelf! Marieke is heel flexibel, komt afspraken altijd na, betrouwbaar en houd je veel op de hoogte met filmpjes en foto’s. Ik ben enorm content van Marieke als onze ...
Lees meer over Marieke
starstarstarstarstar
Logeren
Rick, 27-03-2020
Svetlana is een zéér goede hondenoppas. Zappa was blij om mij terug te zien , maar wou niet bij haar weg en keerde steeds terug naar haar. HIj was dus blijkbaar héél tevreden en ik dus ook! Rick
Lees meer over Vrolijke Vakantie Voor Uw Hondje
starstarstarstarstar
Huisoppas
Tracey, 23-03-2020
Kan goed met de hondjes overweg . Je kon er aan zien dat ze een super weekend gehad hebben met Caro !
Lees meer over Pawpatrol
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Ann, 22-03-2020
Heel tevreden ! Dankjewel, Ina.
Lees meer over Flynn&i
starstarstarstarstar
Logeren
Frank, 22-03-2020
Wij zijn vaste klanten geworden van Sara en Jan! Vanaf het eerste moment zagen we dat deze mensen fantastisch om kunnen met honden, ze lieten Mila rustig wat rondsnuffelen en op haar gemak worden, vooraleer ze haar benaderden. We wisten meteen dat het goed zat. We hebben doorheen ons verblijf in het ...
Lees meer over Hondenoppas Eilandje
starstarstarstarstar
Logeren
Ann-Carol, 18-03-2020
Myriam is een hele lieve en toffe madam die heel goed heeft gezorgd voor ons Jacky. Ook haar hond Macho was ook heel lief met Jacky. Ze hebben samen de tijd van hun leven gehad in die paar dagen. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Kregen ook veel grappige foto’s en filmpjes door.
Lees meer over Speelkameraadje
starstarstarstarstar
Logeren
Josée, 17-03-2020
Lauren is een superoppas. Jack voelde zich dadelijk goed, heeft met Lauren leuke uitstapjes en wandelingen gemaakt en is goed verzorgd. Ook de leuke foto's en berichtjes geven een superleuk gevoel. Lauren is een oppas om U tegen te zeggen. Volgende maal gaat Jack zeker terug bij haar.
Lees meer over Dierenparadijs
starstarstarstarstar
Logeren
Carl, 16-03-2020
Toen we een klein reisje gepland hadden en we niet bij onze gebruikelijke oppas terecht konden, heeft Charlotte ons prima uit de nood geholpen. Na een korte kennismaking met onze Jack Russel Barry, zag zij het zitten om op hem te passen. En hoewel onze Barry een super lieve en guitige hond is, hee ...
Lees meer over Charlotte Timmermans
starstarstarstarstar
Logeren
Aurelie, 16-03-2020
Onze hond komt vast en zeker terug!
Lees meer over Hondenopvang Met Ervaring
starstarstarstarstar
Logeren
Luc, 14-03-2020
de hondjes zijn zeer goed opgevangen en dagelijkse updates en foto s hoe het gesteld was ... zeer goede communicatie ... zijn zeer tevreden over de samenwerking met deze oppas . voor herhaling vatbaar
Lees meer over Never Alone
starstarstarstarstar
Logeren
Nora, 11-03-2020
Jan en zijn vriendin kunnen heel goed om met honden en zijn super vriendelijk. Ze hebben zelf een super lieve hond Sjors waar Jules (onze hond) gelukkig zeer goed mee overeenkwam. We kregen ook af en toe een leuke foto via whatsapp wat ik wel erg apprecieerde. Een echte aanrader!
Lees meer over Dogs On Holiday
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Michiel, 10-03-2020
Ik ben echt super blij met Alonso! Ik heb een forse Dobermann die echt wat extra beweging nodig heeft, Alonso was zeker niet te moeilijkste om wat langer met hem te lopen en een balletje te werpen. Vanwege een gebroken been kan ik helaas niet de tijd doorbrengen met de Dobermann maar gelukkig vangt ...
Lees meer over Dog Lovin' Mexican
starstarstarstarstar
Logeren
Fran, 10-03-2020
Top oppas, werkelijk het paradijs voor onze hond. We kregen iedere dag meerdere foto’ waarop we konden zien hoe onze hond aan het spelen en genieten was! Ook trimsalon is een aanrader, onze hond is nog nooit zo fluffy en zacht geweest!
Lees meer over Laurine's Pet Care
starstarstarstarstar
Logeren
Marie, 09-03-2020
Huiselijke opvang in warm gezin. Super!
Lees meer over Yrela
starstarstarstarstar
Dagopvang
Gwen, 09-03-2020
Super lieve oppas! Heel blij voor Mariette dat Nini elke week op haar kan passen.
Lees meer over Nini's ****en-hotel
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Brianna, 09-03-2020
Carolina took amazing care of my two elderly cats, one which needs medicine everyday. She sent photos each day, and they seemed very happy when I returned! Great communication and very friendly. Would recommend.
Lees meer over Dierenvriend
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Judith, 08-03-2020
Ik had onmiddellijk het gevoel dat ik de zorg voor mijn poes gerust aan Zita kon overlaten, ben dan ook heel gerust op weekend vertrokken...en alles was perfect in orde !
Lees meer over Animalsitting
starstarstarstarstar
Dagopvang
Linda, 07-03-2020
Oskar en ik werden bij de eerste kennismaking super vriendelijk ontvangen. Ik had direct een goed gevoel en wist dat ik met een gerust hart Oskar kon achterlaten bij Falke. De opvang zelf is ook goed verlopen. Ben zeer tevreden want Oskar is een teckel, en daarbij ook nog een eigenwijze (verwende ...
Lees meer over Hondenoppas
starstarstarstarstar
Logeren
Karlien, 05-03-2020
5-sterren oppas voor onze Balou! Onze hond heeft zich geweldig geamuseerd! We kregen dagelijke updates met foto’s en filmpjes toegestuurd. Zeker een aanrader!
Lees meer over Mimi’s Dierenopvang
starstarstarstarstar
Logeren
Nadine, 04-03-2020
Heel goede oppas. Ons 13 jarig Cairn terrier teefje is heel goed opgevangen. Zij doet het al wat rustiger aan, maar is heel sociaal en is door Femke en Anthony met heel veel zorg opgevangen. Leuk was de spontane update met toffe foto's! Een aanrader ook voor kleinere hondjes.
Lees meer over Bij Femke En Anthony
starstarstarstarstar
Logeren
Sandra, 03-03-2020
Onze Nitro heeft een superleuk verblijf gehad bij Tineke en Nelles en we waren superblij met de mooie foto’s die we doorgestuurd kregen!! Bedankt Tineke!!
Lees meer over Hondenoppas
starstarstarstarstar
Logeren
Thomas, 02-03-2020
Top oppas!! Zara was zeer gelukkig !
Lees meer over Dutragiu
starstarstarstarstar
Logeren
Katrien, 01-03-2020
M'n golden retriever Billy beleefde een leuke tijd met de hond van de oppassers en de oppassers zelf. Alles verliep prima. Voor herhaling vatbaar!
Lees meer over Luxueus Hondenhotel In Wortegem
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Gerd, 01-03-2020
Een tevreden aiko bij thuiskomst dankzij de goede zorgen van Eveline. Ook het huis was netjes . Regelmatig foto’s gekregen van aiko. Prima petsitter!
Lees meer over Evelyne D'hollander
starstarstarstarstar
Dagopvang
catherine, 01-03-2020
Beste Tom en Bieke, ik wil jullie nogmaals ontzettend hard bedanken voor onze prachtige ontvangst. Jullie zijn bijzondere toffe mensen, jullie hond is zo lief en teder met Maya geweest, en ben zo verrast geweest van het prachtige natuur, vijver , grote hondenweien dat jullie vlak rond jullie hebben ...
Lees meer over Tom
starstarstarstarstar
Logeren
Leen, 29-02-2020
Zeer vriendelijke ontvangst. Ik heb mijn hond gerust en volledig met vertrouwen nagelaten. Zeer tevreden.
Lees meer over Dogs@holiday
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Janine, 28-02-2020
Greet was wonderful with my dogs and very patient was one pulls on the leash. They loved their walk and are looking forward to seeing her soon!!
Lees meer over Speel En Snuffel Paradijs
starstarstarstarstar
Logeren
Inge, 28-02-2020
Maurits is een zéér vriendelijke man en hij zorgde zéér goed voor onze hond. Uitstekende service! Een echte aanradar!!
Lees meer over Mariaburgse Hondenoppas En Uitlaatdienst
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Christine, 26-02-2020
Super goede oppas voor de hondjes. Heel betrouwbaar. Alles verliep naar wens. Blij haar te leren kennen. Je kan met een gerust hart op reis gaan omdat je weet dat je je hondjes in goede handen achter laat 👍😃
Lees meer over Anastassia
1
2
3
4
5
...
42
next page
  1. Homepagina
  2. »
  3. Pawshake beoordelingen