Pawshake logo

Pawshake beoordelingen

Ervaringen van onze baasjes

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Suzy, 20-05-2022
aanrader. mijn kat werd heel goed verzorgd. elke dag ontving ik foto's en een verslagje.
Lees meer over Grootste Dierenvriend
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Sandra, 20-05-2022
Goede communicatie en geweldig met mijn hond die angstig en reactief is. Rustig en kalm en laat de hond op zijn eigen tempo met haar kennis maken. Iris is een aanrader.
Lees meer over Mijn Knuffelbeertjes
starstarstarstarstar
Logeren
Liana, 19-05-2022
Superblij met de opvang van Valentijn. Gustje werd er met open armen ontvangen, verzorgd en verwend als een Keizer. Hilde en Serge zijn echte dierenliefhebbers en Gust genoot zichtbaar van de aandacht en zijn vriendjes. Wij komen zeker terug.
Lees meer over B&b voor kleine hondjes
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Karine, 19-05-2022
Correct kattenoppas
Lees meer over Enthousiaste Petsitter
starstarstarstarstar
Logeren
Hubert, 19-05-2022
Heel fijn om te zien hoe onze hond Emma zich goed voelt bij Lena. Bij aankomst was het zeer goed te zien dat Emma Lena herkende en goede herinneringen had aan haar vorig verblijf. Ook fijn voor ons, zeer geruststellend !
Lees meer over Ik ben een grote beestenliefhebber. Ik ben nu zelff aan het sparen voor een hond en een kat. Maar eerst wil ik andere mensen helpen met de opvang van hun huisdieren!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Hans, 18-05-2022
Julie heeft een groot hart voor dieren en dat merk je direct. Onze redelijk schuwe poezen wist ze direct op hun gemak te stellen. Ze heeft de eerste dag van bij ons thuis uit gewerkt zodat de poezen goed konden wennen. Een absolute aanrader ! Wij gaan er zeker opnieuw beroep op doen.
Lees meer over Animal lover ♥️ happy to take care of your beloved pet!
starstarstarstarstar
Logeren
Nadia, 18-05-2022
Nadya is een super petsitter. Mijn hondje, met panische verlatingsangst, voelde zich onmiddellijk thuis. Als jouw viervoeter blij is, dan is het een super geslaagde opvangst. Nadya is ook heel flexibel qua uren voor opvang. Thank you very very much Nadya.
Lees meer over Animal Lover
starstarstarstarstar
Dagopvang
Stef, 18-05-2022
Cooper heeft zich uitstekend geamuseerd !
Lees meer over Your favourite dogmom
starstarstarstarstar
Logeren
Evy, 18-05-2022
Het was de eerste keer dat Cas ging logeren. Isch verwelkomde ons heel hartelijk en gemoedelijk. Stelde mij en Cas dadelijk op ons gemak. Cas heeft een superleuke tijd gehad. Hij komt zeker nog een keertje terug.
Lees meer over Woefkeshotel!
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Wim, 18-05-2022
correct in alles en vooral respecteerde afspraken
Lees meer over Wimwoef
starstarstarstarstar
Logeren
Karen , 18-05-2022
Ons cockertje Layla is een schat met een bang hartje. Ze wil niet altijd wandelen met mensen die ze niet kent, maar dankzij de goede zorgen van Hannah was dit samen met haar geen probleem. Layla heeft zelfs heerlijk gespeeld met Philemon, Hannahs hondje. Wanneer we in de toekomst nog eens weg moeten ...
Lees meer over Hondenopvang in het groen
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Bianca, 17-05-2022
Second time that Charlotte helped me, great service:)
Lees meer over I Wish I Was Living The Dog Life :dog:
starstarstarstarstar
Logeren
Karin, 17-05-2022
Zeer vriendelijk onthaal zowel voor ons als voor Oli ,waardoor we Oli met een gerust hart achterlieten ! Bedankt Lynn
Lees meer over Pawesome Paradise
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Dorien, 17-05-2022
Eva heeft super op onze diertjes gelet. ze heeft overduidelijk een hart voor dieren!
Lees meer over Animal-whisperer
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Tania , 17-05-2022
Tania heeft me laten weten dat ze zeer tevreden was over Alysia. Vriendelijk en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt. Tania.
Lees meer over Een <3 voor dieren
starstarstarstarstar
Logeren
Matthias, 16-05-2022
Onze hondjes Lowie en Ella zijn zeer warm ontvangen geweest door Eva en haar gezinnetje. Ze zijn terechtgekomen in een liefdevol vijfsterrenhotel! In het begin hadden we een beetje schrik voor Ella, omdat zij een zeer onzeker hondje is, zeker tav andere hondjes. Eva heeft samen met Max enorm veel t ...
Lees meer over Oppas (dag-en nacht) bij een gezin met een b&b gericht op honden, in huiselijke sfeer.
starstarstarstarstar
Logeren
Bartosz, 12-05-2022
It was our second time with Michiel and Clarissa. Everything was perfect! Thank you so much for such a good care!!! :)
Lees meer over Jong, dierenliefhebbend koppel in Gent
starstarstarstarstar
Logeren
Jarka, 11-05-2022
Eveline was perfect! Would 100% recommend.
Lees meer over Brussels Dog Project
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Daisy, 09-05-2022
Super blij,Jefke heeft er van genoten Bedankt om op ons Jefke te passen En tot binnen kort
Lees meer over Diergeneeskundestudent
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Koen, 09-05-2022
Zowel in de online communicatie als bij het huisbezoek hadden we een goed gevoel bij Rachelle. Uit kleine dingen konden we snel opmaken dat ze ervaring had met honden. Alle afspraken zijn mooi nagekomen en we werden op de hoogte gehouden van wat ze met Duke heeft gedaan. Aanrader!
Lees meer over Enthousiaste hondenliefhebber
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Fiona, 09-05-2022
Het vertrouwen dat de meeste bezoekers hier pas na 10 bezoeken krijgen van onze argwanende kat, kreeg Jolien al na 10 minuten. Van kennismaking tot afronding alles top!
Lees meer over Gepassioneerde dierenverzorgster! 
starstarstarstarstar
Huisoppas
Tim, 08-05-2022
Eline kwam bij ons thuis en onze 2 beagles waren direct op hun gemak. We konden hen dan ook met een gerust hart bij haar laten. Ze straat rust uit naar onze honden wat voor onze angstig Loewie echt top was. Eline is voor onze honden de perfecte oppas.
Lees meer over Het Beste Voor Elk Dier - Eline
starstarstarstarstar
Dagopvang
Liesbet, 08-05-2022
Hugo is met de honden een hele dag gaan wandelen, veel foto's ontvangen wat erg leuk is. Ze waren echt op hun gemak bij hen!!
Lees meer over Rigo S Happy Doggy
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Laura , 07-05-2022
Naomi heeft 3 weken bij ons komen wandelen met onze hond. Onze hond is nogal gevoelig aan stress dus ik hoopte dat dit ging meevallen. Niets is minder waar, wij hebben op geen enkel moment gemerkt dat onze hond stress had als we thuis kwamen. Naomi heeft begrip voor alle kleine extraatjes die erbij ...
Lees meer over Liefde te over voor jouw viervoeter
starstarstarstarstar
Logeren
lisa, 06-05-2022
Hanne kan duidelijk heel goed met dieren overweg. Ze benaderde Otis net op de manier die werkt voor hem (met rust en geduld). Het was een plezier om Hanne met Otis te zien omgaan, ik vertrok dan ook met een gerust hart een weekje op reis. Door de week stuurde Hanne filmpjes/foto's met updates waaro ...
Lees meer over Gezellige, huiselijke opvang in landelijk Landegem
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Greet, 06-05-2022
Ils is een vriendelijke oppas die begaan is met mijn hond. Ik raad haar zeker aan.
Lees meer over Ils Kimps
starstarstarstarstar
Logeren
Patrick, 05-05-2022
Magot is a very kind and nice person. She took really good care of my dog, I could feel the love and attention for animals.
Lees meer over Margot
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Karin, 04-05-2022
Heel tevreden,onze kat Toulouse van 19 jaar zag er heel relaxed en tevreden uit als wij terug kwamen van 14 dagen vakantie. Zal zeker nog beroep op Anneleen of Pawshake doen.
Lees meer over Anneleen
starstarstarstarstar
Logeren
Bernard, 03-05-2022
Alles wat een goede opvang moet zijn . Huiselijk warm en diervriendelijk. Een tweede thuis. Een aanrader!!
Lees meer over lynsey"s stable familiale opvang onder 24/24 toezicht zoals mijn eigen hondjes hier vertoeven
starstarstarstarstar
Logeren
Fientje&Bart, 03-05-2022
Onze 2 honden zijn er een paar dagen gebleven, we kregen iedere dag een update door fotootjes of filmpjes. Zeer flexibel in tijden om de hondjes te brengen of op te halen. Supertevreden!
Lees meer over Pet Sitter Sandy
1
2
3
4
5
...
55
next page
  1. Homepagina
  2. »
  3. Pawshake beoordelingen