Pawshake beoordelingen

Ervaringen van onze baasjes

starstarstarstarstar
Logeren
Furkan, 24-07-2024
Ze was heel vriendelijk en kan overweg met alle hondenrassen. Eindelijk iemand gevonden die onze hond met een gerust hart kan achterlaten. Zeer veel verstand van honden. Ze doet dit werk met haar hart. Ik raad het echt aan.
Lees meer over Lieve, professionele oppas
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
ellen, 24-07-2024
Samuel was van begin tot eind super communicatief, vriendelijk en ook zeer attent voor Millie. Hij nam de tijd haar eerst te leren kennen, zodat ze zich comfortabel en op haar gemak voelde. Dat stelde ons meteen gerust dat ze in goede handen was. Tijdens de wandelingen hield Samuel ons op de hoogte ...
Lees meer over Toegewijde dierenvriend!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Ilse, 24-07-2024
Elke heeft super goed voor onze 3 hondjes gezorgd, alle afspraken werden mooi gerespecteerd. Dagelijks kregen we een korte update, soms met een video en of foto, wat het voor ons echt geruststellend maakte. Elke is een echte aanrader.
Lees meer over Oppas Elke
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Geert, 23-07-2024
👍
Lees meer over 🐶-wandelbuddy Molenstede
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Laura, 23-07-2024
Lees meer over Liefdevolle dierenoppas
starstarstarstarstar
Logeren
Cheyenne, 23-07-2024
Taco is terug van zijn 2e logeerpartijtje bij Ruben en wij zijn weer heel content. We kregen veel filmpjes waarop hij zich amuseert. Ze zijn zelfs naar een hondenwei gegaan met water op de warme dagen. We hebben hem wel eens in bad gestoken na al dat geplons maar dat vinden wij helemaal niet erg, al ...
Lees meer over Waar je beste vriend zich thuis voelt
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Ann, 23-07-2024
Ralph was duidelijk aangetrokken tot Saskia tijdens het kenningsmakingsgesprek. Ralph werd heel goed verzorgd. Dankjewel Saskia!
Lees meer over Met passie voor jouw viervoeter
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Isabelle, 23-07-2024
Mira heeft heel goed gezorgd voor onze poezen durende 17 dagen! Hartelijk dank.
Lees meer over Vriendschap met een dier is magisch! ✨🐾
starstarstarstarstar
Logeren
Jana, 22-07-2024
Hannes is heel vriendelijk en spontaan; hij stuurde ook telkens updates met fotos over hoe het ging met onze hond :) Hondje zag er tevreden en verzorgd uit toen hij teruggebracht werd! Wij contacteren hem zeker in de toekomst, een echte aanrader!
Lees meer over HaJo 's beesten in den Biest!
starstarstarstarstar
Logeren
Sophie, 22-07-2024
Zowel de hond als wij waren direct op ons gemak bij de kennismaking. Jorina en haar gezin zijn enorm lief voor de honden en doen echt leuke activiteiten met hen. Ook de communicatie verliep heel erg vlot.
Lees meer over animals… the best friend you will ever have 🐾🐾
starstarstarstarstar
Huisoppas
Carlos, 22-07-2024
Tessa is the best! I’d 100% recommend her. She has taken excellent care of our doggie and 2 cats.
Lees meer over Ready for some snugs
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Kazuyuki, 22-07-2024
This is the second time that I have requested a sitter for her. Her work was perfect. I will request her to pet-sit again on my next vacation, if her schedule allows.
Lees meer over Tweevoeters op stap met jouw viervoeter
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Marleen, 22-07-2024
Super tevreden over Hannelore. Zij laat elke keer iets weten als ze de dieren verzorgd heeft hoe het met hen gaat. Dat apprecieer ik enorm want dit geeft een geruststelling dat alles vlot verloopt. Alles was tip top gedaan.
Lees meer over Enthousiaste dierenoppas
starstarstarstarstar
Huisoppas
Dwen, 22-07-2024
Wij zijn héél tevreden van Jolien haar kalme en zorgzame aanpak. Ze deinsde er niet voor terug om - na een geslaagde kennismaking - op te passen op onze Landseerpuber van 60 kg en zijn klein poezenzusje. Ze stelt ook de juiste vragen, wat haar toewijding beaamt. Een toffe madam met een hart voor die ...
Lees meer over Paw-five!
starstarstarstarstar
Logeren
Christine, 22-07-2024
Blue heeft er echt van genoten. Ze is heel graag bij Nina.. ❤️ Nina heeft een hart voor dieren. 🤗
Lees meer over Enthousiaste dierenvriendin
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Kevin, 22-07-2024
Joë is geweldig. Ze communiceert zeer snel en duidelijk, stuurt (veel) foto's en updates van de bezoeken en gaat met veel liefde om met je huisdier (en je huis). Dikke aanrader!
Lees meer over Dierenliefhebber sinds geboorte
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Arian, 22-07-2024
Tina is kind and friendly . She gave us chance to go on holiday with peace of mind , and took perfect care of our Bunny and Cat . Thank you Tina
Lees meer over Dierenoppas :)
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Jana, 22-07-2024
Super vriendelijk en zeer goede communicatie met een dagelijkse update en foto/video. Zeker een aanrader!
Lees meer over Passie voor dieren
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Emmily, 22-07-2024
Heel positieve ervaring! Cindy is begaan met uw huisdier en is heel zorgzaam. Zij wordt mijn vaste oppas! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees meer over Ik zorg graag voor jouw viervoeter!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Michaël, 22-07-2024
Ellen heeft erg goed voor onze kat gezorgd en daarnaast ook andere kleine klusjes uitgevoerd. Zo konden we genieten van een zorgeloze vakantie.
Lees meer over Zorgzame huisdiergezelschap :-)
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Joël, 22-07-2024
Merci beaucoup à Hilde de s'etre occupé de notre petit chat et encore merci pour les photos en passant.
Lees meer over Oppas aan huis, of oppas bij mij thuis
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Bieke, 22-07-2024
Onze honden zijn verliefd op Felien. Ze is super lief, correct en weet perfect met de honden om te gaan.
Lees meer over Dierenartsassistente met een ❤ voor dieren
starstarstarstarstar
Logeren
Magali, 22-07-2024
We booked a second time with Nadya for our dog. We cannot be happier with such a sweet, caring and fun dogsitter. Pony had an absolute blast and probably forgot about us for a couple of days. Communication is just perfect with lots of stories, pictures and videos. We will always ask Nadya first if w ...
Lees meer over Animal Lover
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Lauren, 22-07-2024
Joke heeft super goed gezorgd voor onze honden.
Lees meer over Gepassioneerde natuurliefhebber
starstarstarstarstar
Logeren
Carolina, 22-07-2024
Heel blij met de communicatie als mijn hond bij Lynn was. Ze stuurde berichtjes en foto’s en ik voelde me rustig dat hij in goede handen was!
Lees meer over Op logement bij Lynn en Wilson 🐾
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Delphine, 22-07-2024
Amber's ervaring met katten is duidelijk en we zijn erg blij met hoe ze een week lang voor onze katten heeft gezorgd. We waardeerden ook haar goede communicatie, het feit dat ze ons nieuws gaf (foto's en films van de katten) en haar vriendelijkheid.
Lees meer over ik ben een echte dierenliefhebber
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Gwen, 21-07-2024
Stiene is een vriendelijk meisje met een hart voor dieren. Ruby was meteen op haar gemak bij haar. Ze kwam de afspraken ook perfect na.
Lees meer over Enthousiaste oppas
starstarstarstarstar
Dagopvang
Fran, 21-07-2024
Domenique was de perfecte sitter voor onze hond Bailey! Zeker een aanrader 🥰
Lees meer over Flexibele dierenoppas
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Monique, 21-07-2024
Een superlieve en betrouwbare oppas ,met een gerust gevoel op reis ,onze poes zag er goed uit bij terugkomst ,toppie 👍
Lees meer over Gezelschap van jullie lieve dieren
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Mario, 21-07-2024
Perfecte oppas voor onze hond Luna! Komt alle afspraken na, en is zeer vriendelijk.
Lees meer over student met een groot hart voor dieren :)
1
2
3
4
5
...
84
next page
  1. Homepagina
  2. Pawshake beoordelingen