Pawshake logo

Pawshake beoordelingen

Ervaringen van onze baasjes

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Kathleen, 01-08-2021
Philippa is gewoon een geweldige catsitter: connecteert heel goed met de dieren, houdt je op de hoogte van de bezoeken, is betrouwbaar en een erg fijne meid … kan haar warm aanbevelen!
Lees meer over Alles Voor Jouw Katten En Honden
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Jascha, 31-07-2021
correcte behandeling , goede omgang met mens en dier. enig minpuntje was een gebrek aan spontane berichtjes of updates dat is altijd wel fijn als je daar niet zelf achter moet vragen maar voor de rest top!
Lees meer over Dierenliefde :heart:
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Pauline, 31-07-2021
Luna kwam een week lang 2 keer per dag langs om op onze kat Ollie passen. Ze hield ons goed op de hoogte van hoe alles ging bij ons thuis, en had heel veel geduld in het winnen van Ollie’s vertrouwen. De eerste dagen kwam hij niet veel te voorschijn, maar dat hield Luna niet tegen om te blijven prob ...
Lees meer over Hondsdol
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Luana, 31-07-2021
Johanna came through for us when we were in desperate need of a sitter. Communication was smooth and our needy cat made it through successfully the first week without us at home.
Lees meer over Enjoying Time Together
starstarstarstarstar
Logeren
Rubie, 31-07-2021
Hermes heeft een supergoed verblijf gehad bij Fieb en Oliver. Ze heeft echt genoten van haar logeerpartij!
Lees meer over Hondenoppas Fieb
starstarstarstarstar
Logeren
Ann, 31-07-2021
Een aangenaam ontvangst en kennismaking, Ze stuurde regelmatig foto’s waar je kon zien dat de hondjes het naar hun zin hadden. Ik kom zeker terug heel vriendelijke mensen en echte dieren liefhebbers .
Lees meer over Lucky Pets
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Jana, 31-07-2021
Super lieve meid, heeft goed voor onze kat gezorgd. Bleef ons op de hoogte houden terwijl we weg waren met o.a. een leuk filmpje! In augustus mag Jana terug voor Malo zorgen wanneer we wat langer weg zijn :D
Lees meer over Jana
starstarstarstarstar
Logeren
Adriana, 30-07-2021
Kirah took very good care of my doggy, she was very kind abs regularly sent pictures and videos , which was very nice . My doggy felt at home with her right away ! I will definitely book again !
Lees meer over “dogtel” your dog's best vacation!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Thyra, 30-07-2021
Zeer blij met de bezoeken van Lisa. Onze poesjes krijgen heel wat aandacht als ze langskomt. Alle afspraken worden goed nagevolgd en ze doet zelfs nog wat extra. Wij zijn erg tevreden.
Lees meer over Humali
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Claudia, 30-07-2021
Stephanie heeft heel goed voor onze katten gezorgd tijdens onze vakantie, wij (en zij) zijn enorm tevreden! Ze zorgde er ook voor dat alles picco bello in orde was toen we terugkwamen: de kattenbak was helemaal proper, alles proper afgewassen, de planten gezond en wel, de brievenbus leeggemaakt, enz ...
Lees meer over Het Vrolijke Pootje
starstarstarstarstar
Logeren
Kelly Jane, 30-07-2021
Ons Billietje voor de eerste keer op logé. Bij de eerste kennismaking was duidelijk dat Myriam en Quinnie grote dierenvrienden zijn. Ik heb hem hier met een gerust hart achtergelaten en veel foto's en filmpjes doorgestuurd gekregen. Hier wordt goed voor je hondje gezorgd. Een absolute aanrader om je ...
Lees meer over Micks Garden
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Sonja, 29-07-2021
Elke kan prima om met onze Laika, onze Duitse herder pup, ze weet hoe ze haar moet aanpakken. Laika is steeds enthousiast als ze haar ziet komen. Elke houd zich ook altijd aan haar woord ivm afspraken. We zijn zeer tevreden .
Lees meer over Dierenoppasser En Hondengedragstherapeute
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Liesbeth, 29-07-2021
Kyra was heel erg op haar gemak bij Cato. Dat zag ik aan de foto's die ze doorstuurde. Heel tof dat ik die kreeg. Alles was op voorhand duidelijk besproken en ik had direct een goed gevoel. Zeer tevreden.
Lees meer over Dierenliefde Te Geef!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Sybil, 29-07-2021
Bedankt Johan om voor onze kat Katinka te zorgen. Het was een hele geruststelling te weten dat je elke dag 2x kon langskomen. Bedankt voor de flexibiliteit en goede communicatie. Het deed deugd foto’s van haar te ontvangen. We vragen je zeker nog eens terug! :)
Lees meer over Throw Me A Bone
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Frédine, 29-07-2021
Lees meer over Enthousiaste Dierenoppas
starstarstarstarstar
Dagopvang
Andy, 29-07-2021
Nancy en haar echtgenoot zijn zeer vriendelijke mensen, wij hebben voordien ter plaatse een duidelijke communicatie en rondleiding ontvangen inzake de opvang van onze border collie. Nancy beschikt over een prachtlocatie voor hondenoppas. Een echte aanrader zowel voor een dagje hondenoppas alsook voo ...
Lees meer over Blije Pootjes
starstarstarstarstar
Dagopvang
silke, 28-07-2021
Alles is perfect verlopen! We komen zeker nog eens terug!
Lees meer over Dogcare ;)
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Priscilla, 28-07-2021
Wij zijn zeer tevreden van de samenwerking met Kaatje Super oppas
Lees meer over Love Pets
starstarstarstarstar
Logeren
Karin, 28-07-2021
Lowie, onze Engelse cocker heeft een fantastische tijd gehad bij Hannelore & Arno. Na de eerste kennismaking hadden we al een goed gevoel. Toen we Lowie brachten, zorgde ze ervoor dat het afscheid vlot verliep en nam Lowie dadelijk mee voor een leuke wandeling samen met Mick, haar hond. Elke dag stu ...
Lees meer over Hondenoppas Hannelore
starstarstarstarstar
Logeren
Pascale, 28-07-2021
Ons hondje verbleef 8 nachten bij Lauren thuis. Een echte aanrader. Goede communicatie dmv dagelijkse berichtjes. We hebben onze opvang zeker gevonden. Bedankt
Lees meer over Happy Paws
starstarstarstarstar
Logeren
Inge, 28-07-2021
Het was de eerste keer dat we onze hond moesten missen voor 14 dagen. Maar al direct bij de eerste kennismaking voelde we ons gerust, Caitlin is iemand met een hart voor dieren. Na die 14 dagen werd dit nog eens bevestigd, we kregen onze hond heel gelukkig terug. Regelmatig kregen we foto’s en filmp ...
Lees meer over Nergens Zoveel Plezier Als Hier!
starstarstarstarstar
Dagopvang
Koen, 28-07-2021
Gaëlle is zeer zorgzaam, lief en fantastisch voor Jaxx geweest. Combinaties met andere honden kan ze perfect. Kortom geweldig om Gaëlle te hebben om voor je hond te zorgen. Absolute aanrader!
Lees meer over Pups&bubbles
starstarstarstarstar
Logeren
Igor, 28-07-2021
Valeriia and Andrii are true cat lovers! Definitely recommended as the hosts for your kitty.
Lees meer over Cats Resort: As Good As Home
starstarstarstarstar
Huisoppas
philip, 27-07-2021
heel lief, enthousiast,zeer betrouwbaar,stuurt regelmatig een foto,berichtje,wat info door. aangenaam en vlot in de omgang. je merkt onmiddellijk dat Katoo van dieren houdt. een toppertje !!!!
Lees meer over Diertjesspeelplein
starstarstarstarstar
Logeren
An, 27-07-2021
Een heel warm gastgezin dat zorgzaam omgaat met de honden. Heel fijn om berichten te krijgen en ook later te mogen horen dat hij zelfs elke dag gekamd is 👌 Ook Gaston was op vakantie 🥳🥳
Lees meer over Logeren/opvang in ravels
starstarstarstarstar
Logeren
Marleen, 27-07-2021
Super opvang voor Yoshi. Een toppertje. Dank u wel Karen en haar gezin. Yoshi komt zeker terug.
Lees meer over Karen
starstarstarstarstar
Logeren
Joseph, 27-07-2021
Eva heeft heel goed gezorgd voor onze kleine Mirza. Alles verliep heel vlot en we kregen ook geregeld foto’s. Met haar 2 honden en kat is Eva een echte dierenliefhebber met ervaring. Hartelijk dank voor de goede zorgen!
Lees meer over Opvang Kleine Huisdieren
starstarstarstarstar
Huisoppas
Laurence, 27-07-2021
Sarah bleef bij ons 10dagen inslapen, zorgde voor de hond en de kat. Beiden zien er gelukkig en gezond uit, de planten zien er fantastisch uit én mijn huis is echt spik en span! Echt fantastisch zo thuis te komen!!
Lees meer over Sarahlovesanimals
starstarstarstarstar
Huisoppas
Jan, 27-07-2021
Elien is echt top. Niettegenstaande wij toch redelijk veel dieren hadden om op te passen, elk met hun eigen willetjes en goestinkjes, Elien heeft alles perfect opgelost, zeker een aanrader hoor, wij gaan in alle geval Elien nog contacteren want we zijn zeer tevreden.
Lees meer over Elien Dierenoppas
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Sam, 27-07-2021
Wat je vraagt zal ze zeker doen.zoals rolluiken laten zakken brievenbus ledigen katjes knuffelen en spelen en kattenbakken proper maken.kortom je kan er op vertrouwen.
Lees meer over Dierenvriend Carolien
1
2
3
4
5
...
46
next page
  1. Homepagina
  2. »
  3. Pawshake beoordelingen