Pawshake logo

Hondenopvang gezocht bij jou in de buurt?

Pawshake on trustpilot
Download in de App StoreDownload op Google Play
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas

Hondenopvang

Liefdevolle dagopvang voor je hond als je moet werken

Ben je druk met werk en heb je hulp nodig met de verzorging van je hond? Bij Pawshake vind je de perfecte oppas die thuis dagopvang aanbiedt.

Bij Pawshake begrijpen we dat jouw hond de beste verzorging verdient. Onze oppassers hebben veel ervaring met honden en kunnen thuis hun hulp aanbieden als je het even te druk hebt voor je hond.

Wat is hondenopvang overdag?

Warme en persoonlijke verzorging bij de oppas thuis.

Niet alle honden vinden het fijn om een een drukke hondencrèche of hondenpension te verblijven. Veel honden verblijven liever in een veilige, rustige en huiselijke omgeving. Kleinschalige hondenopvang is dan een beter alternatief.
Onze oppassers werken anders dan een traditionele hondenkennel of hondencrèche - je kiest namelijk zelf de beste oppas voor jouw hond uit, die vervolgens één-op'-één aandacht aan je hond kan geven. Heeft je hond moeite met andere honden? Boek dagopvang voor je hond bij een oppas die maar één reservering per keer aanneemt. Of als je hond dat juist leuk vindt, kan je hij nieuwe vriendjes maken tijdens de dagopvang - meestal verblijven er maximaal 2 tot 3 honden tegelijk bij een oppas.

Waarom is dagopvang honden goed voor jouw dier?

Honden zijn sociale dieren die graag in gezelschap leven: honden kunnen over het algemeen niet goed alleen zijn. Honden die langere tijd alleen zijn ontwikkelen symptomen van stress en verlatingsangst. Gelukkig kun je dit eenvoudig voorkomen door kleinschalige hondenopvang te reserveren via Pawshake. Je oppas zorgt dat je hond overdag voldoende aandacht, knuffels en beweging krijgt!

5-sterren beoordelingen voor dagopvang hond

Lees authentieke beoordelingen van andere tevreden hondenbezitters

starstarstarstarstar
Dagopvang
Sylke, 14-02-2020
Dit was mijn allereerste ervaring met Pawshake en petsitters in het algemeen, dus was wel wat nerveus, zeker omdat het over dagopvang voor een kleine puppy ging (12 weken oud), Momo. Maar zodra ik met Cristina kennismaakte voelde het goed en was ik volledig op mijn gemak. Ze heeft duidelijk een zeer ...
Lees meer over Een Tweede Thuis Voor Je Viervoeter
starstarstarstarstar
Dagopvang
Charlotte, 01-12-2019
Kimberly was een super dogsitter. Veel begrip voor onze drukke puppy, met veel liefde een dag voor haar gezorgd, duidelijke en open communicatie. Ik was heel gerust om Soda bij haar te laten en we doen zeker nog eens beroep op haar. 10/10 aanrader
Lees meer over Dagje Uit

De Pawshake belofte

Jouw hond is in veilige handen

Betrouwbare, gescreende en verzekerde honden dagopvang.

Onze oppassers zijn betrouwbare, ervaren en gescreende hondenliefhebbers uit je eigen buurt. Naast de dagelijkse verzorgingvan je hond kunnen veel Pawshake oppassers ook extra diensten verlenen zoals timmen of medicatie toedienen. Laat je hond met een gerust hart achter bij de oppas: je hond is tijdens de reserveringsperiode beschermd met onze Pawshake Garantie.

Makkelijk Zoeken

Voer je straat of postcode in de zoekbox op de Pawshake homepage of app, en selecteer de dienst 'hondenopvang'. Je kunt vervolgens bladeren door de profielen van oppassers die persoonlijke dagopvang voor honden aanbieden. Gebruik de zoekfilters en selecteer een periode om zeker te weten dat je een oppas vindt die perfect bij jou en je hond past.

Dagopvang voor je hond zonder schuldgevoel

Een Pawshake oppas die je hond overdag opvangt is een goede optie voor als je vrienden of familieleden geen tijd hebben. Het is een soort persoonlijke hondencrèche Veel baasjes voelen zich bezwaard om de buren te vragen om de hond overdag op te vangen. Maar er staat gelukkig altijd een Pawshake oppas klaar die het juist leuk vindt om op je hond te passen! Pawshake oppassers zijn echte dierenvrienden die je met liefde uit de brand helpen met dagopvang voor je hond.

Vind hondenopvang in populaire locaties in jouw omgeving

Vind dagopvang voor je hond bij jou in de buurt

De Pawshake belofte

Jij en jouw huisdier zijn door ons gedekt

Inclusief premium-verzekering

Premium-verzekering geeft jou gemoedsrust omdat het jouw huisdier dekt in het geval van ziekte of verwonding en jouw tegen claims van derden beschermt. Betaal veilig online via ons platform zodat de verzekering automatisch wordt geactiveerd. Je bent bij Pawshake in veilige handen.

Gescreende oppassers in jouw buurt.

Alle oppassers worden stuk voor stuk gescreend door een speciaal team binnen Pawshake: Minder dan 20% van de aanmeldingen worden goedgekeurd. Alle oppassers hebben een uitgebreid profiel met persoonlijke informatie en eventuele recensies die je kunt lezen alvorens hun diensten te reserveren.

Een gerust gevoel

Onze toegewijde oppassers zullen jouw kat, hond, konijn, vogel of cavia liefdevol verzorgen. Geniet van de dagelijkse updates en foto's van jouw huisdier die je dagelijks via de oppas ontvangt gedurende de oppasperiode. Onze vriendelijke klantendienst is online om jouw van dienst te zijn.

Oppas Tevredenheidsgarantie

Mocht de oppas onverhoopt toch niet voor jouw huisdier kunnen zorgen, dan doen we er alles aan om een vervanger te vinden. Dit komt zelden voor maar wij zijn er om je te helpen mocht dit toch gebeuren.

Hoe werkt het?

Pawshake is eenvoudig!

1. Gratis kennismakingsgesprek:

1. Gratis kennismakingsgesprek:

Stuur een berichtje naar een liefdevolle oppas en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprekje.
2. Reserveer online

2. Reserveer online

Reserveer veilig jouw oppas online om gedekt te zijn door onze premium verzekering en toegang te hebben tot onze online klantendienst.
3. Ontspan

3. Ontspan

Jouw huisdier is in veilige handen. De oppas zal jou geregeld op de hoogte houden met berichtjes en foto's gedurende de oppasperiode.

Gebruik je Pawshake voor het eerst?

Zo werkt het:

In een paar simpele stappen weet je zeker dat jouw dierenoppas de juiste match is voor jouw hond!

Kies de juiste dierenoppas

Voer je straat of buurt in en blader door de profielen van oppassers in jouw buurt. Lees op het profiel van de oppas over de ervaring, kennis en motivatie om met dieren te werken en bekijk de beoordelingen van andere baasjes. Ziet de oppas er veelbelovend uit? Stuur dan een bericht met je wensen, relevante informatie over je huisdier en de data.

Kennismakingsgesprek

Organiseer altijd een kennismakingsgesprek met de oppas voordat je de reservering definitief maakt. Neem de tijd om elkaar te leren kennen; stel de oppas volop vragen, laat je hond rustig kennismaken met de oppas, ga samen wandelen en check het huis en de omgeving waarin je hond zal verblijven zorgvuldig.

Maak je reservering definitief

Was je kennismaking een succes? Dan kun je via Pawshake je reservering voor dagopvang hond definitief maken. Als je reserveert is je huisdier automatisch verzekerd tijdens de reserveringsperiode, heb je recht op de Pawshake tevredenheidsgarantie en kun je gebruikmaken van de klantendienst. De betaling wordt dan door ons verwerkt en de oppas wordt na de reserveringsperiode automatisch uitbetaald.

De Pawshake App - altijd een dierenoppas dichtbij.

Download de gratis Pawshake app vandaag en vind je ideale hondenoppas of kattenoppas

Download in de App StoreDownload op Google Play

Veelgestelde vragen over dagopvang voor honden

Je vragen over dagopvang voor honden beantwoord

Wat is dagopvang voor honden?

Dagopvang voor honden is verzorging gedurende dag voor jouw hond - bijvoorbeeld als je overdag moet werken of geen tijd hebt. Pawshake oppassers bieden dagopvang aan in hun eigen huis. Je kunt de oppas op voorhand gratis en vrijblijvend ontmoeten, zodat je ook kunt kijken waar je hond terecht komt. Je kunt ervoor kiezen om een oppas te reserveren bij wie je hond als enige verblijft, of je kunt juist een oppas kiezen waarbij je hond ook het gezelschap heeft van andere honden.

Is dagopvang voor honden een goede keuze voor mijn huisdier?

Honden zijn sociale dieren die gezelschap nodig hebben. De meeste honden zijn dan ook niet graag alleen. Honden die langdurig alleen worden gelaten kunnen stress, depressie en verlatingsangst ontwikkelen. Dit kan gelukkig voorkomen worden door hulp in te schakelen als je overdag weg moet. Met dagopvang voor honden van Pawshake houdt een oppas jouw hond overdag gezelschap- met echte aandacht, wandelingen en liefde!

Hoe kan ik een hondenoppas reserveren?

Als je deze oppas nog niet eerder hebt geboekt

  Once they have responded in positive, arrange for a meeting in person.
:
 1. Neem vrijblijvend contact op via de contactknop op het profiel van de oppas.
 2. Als de oppas positief reageert, regel dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 3. Was de ontmoeting een succes? Klik dan op 'reserveer nu' in je berichtenwisseling.

Kan ik de oppas ook direct of met contant geld betalen?

Nee, je kunt reserveren en betalen via de Pawshake website of app. Op die manier ben jij en de oppas beschermd in het geval van een annulering en heb je recht op hulp van de klantendienst.

Ook is bij elke reservering de Pawshake Garantie inbegrepen, wat onder andere betekent dat dierenartskosten die tijdens de reservering ontstaan worden vergoed door Pawhake. Bedankt voor je vertrouwen en bijdrage aan een sterke community van dierenvrienden!

Moet ik bij dagopvang voor honden nog iets meebrengen naar de oppas?

Onze oppassers vinden het belangrijk dat je hond zich zo comfortabel mogelijk voelt. Daarom is het belangrijk om je hond de dingen mee te geven die hij normaal gesproken ook gebruikt zoals

 • Voeding en snacks
  Tuig/halsband en lijn
Indien nodig, geef je hond zijn favoriete speelgoed of kleedje mee

Stond je antwoord er niet tussen?

Lees onze veelgestelde vragen

 1. Homepagina
 2. »
 3. Dagopvang