Pawshake logo

Hondenopvang Leuven

Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas

Flexibele annuleringen voor hondendagopvang. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
20 EUR
/dag
Inloggen om Tove als favoriet te markeren.

Tove

2 km - Kessel-lo

Evi’s castle  

9
2 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
26 EUR
/dag
Inloggen om Laetitia als favoriet te markeren.

Laetitia

3 km - Herent

Vriendschappen

23
11 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/dag
Inloggen om Heleen als favoriet te markeren.

Heleen

2 km - Wilsele

Heleen Dierenoppas

18
10 terugkerende gasten
15 EUR
/dag
Inloggen om Lucie als favoriet te markeren.

Lucie

2 km - Leuven

Paws Team Lucie & Kira

2
Laatst gecontacteerd: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Sylvie als favoriet te markeren.

Sylvie

3 km - Heverlee

Allround Dogcare Sylvie

1
Laatst gecontacteerd: vandaag
30 EUR
/dag
Inloggen om Tine als favoriet te markeren.

Tine

1 km - Leuven

Dog Walker And Pet Sitter Dog, Cat And Bunny

8
3 terugkerende gasten
12 EUR
/dag
Inloggen om Ivy als favoriet te markeren.

Ivy

1 km - Leuven

Petsitter Sint-Truiden Area

20 EUR
/dag
Inloggen om MariaJo als favoriet te markeren.

MariaJo

2 km - Kessel-lo

Mj & Loki hosting female small dogs

Woont samen met 1 hond
1

Waarom dagopvang voor honden?

Voor elk huisdierenbaasje is het altijd moeilijk: naar je werk gaan en je huisdier thuis achterlaten. Weet je eigenlijk wel wat je huisdier doet? Zou hij zich alleen voelen? Bij Pawshake weten we dat elke hond stimulans, beweging en aandacht nodig heeft gedurende de dag. Daarom kun je heel makkelijk een hondenoppas boeken in de buurt van Leuven voor oppasdiensten voor jouw hond. Je kunt je hond overdag bij de oppas thuis brengen of spreek af met de oppas dat hij of zij je hond op komt halen als jij naar je werk gaat.

Dagopvang voor honden is een leuke en makkelijke manier om je hond toch de aandacht en beweging te geven die hij nodig heeft - als je zelf overdag weg moet. Zodat je 's avonds bij een moeie maar vrolijke en voldane hond thuiskomt! Een Pawshake hondenoppas aan huis is een perfecte oplossing voor jonge honden die nog heel veel aandacht nodig hebben, of honden die om een andere reden extra verzorging nodig hebben, zoals oude of juist hele actieve honden.

Onze persoonlijke oppassers zijn meer flexibel dan de gemiddelde grote, professionele hondencrèche. Onze oppassers bieden kleinschalige hondenopvang en veel van onze oppassers verzorgen maar één hond per keer. Dat betekent ook dat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan jouw schema en aan de individuele behoeften van jouw hond. Dus gun je viervoeter een leuke dag met een Pawshake oppas in Leuven, zodat je hond elke dag de liefde en aandacht krijgt die hij verdient. Tijdens de reservering ontvang je leuke foto-updates zodat je de avonturen van je hond kunt volgen.

Elke reservering voor dagopvang voor honden in inclusief De Pawshake Garantie: inclusief vergoeding van dierenartskosten en 24/7 klantendienst. We staan voor je klaar!

Baasjes boeken bij Pawshake hondenopvang in Leuven. Meer dan 1731 hondeneigenaars in Leuven hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Dagopvang
  4. »
  5. Leuven