hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice in jouw buurt?

Vind een hondenuitlater in jouw buurt

  • Dagelijkse wandelingen houden je hond gezond
  • Betrouwbare, gescreende en verzekerde hondenuitlaters
  • Precies wat jouw hond nodig heeft

Hondenwandeling

Hondenuitlaatservice betekent bij Pawshake dat een hondenoppas op een afgesproken tijdstip je hond op komt halen bij jou thuis, en de hond dan uitlaat terwijl jij weg bent.

Waarom een hondenuitlaatservice?

Drukke dagen – saaie dagen: Als je overdag buitenshuis werkt terwijl je hond thuisblijft, kan je hond misschien verveeld of eenzaam raken. Sommige honden - zeker puppy's of oudere honden - moeten bovendien hun behoefte kunnen doen gedurende de dag. Maar dat kan niet als er niemand is om ze uit te laten! Dit kan behoorlijk wat stress opleveren voor die arme beestjes. Een flinke wandeling en een toiletpauze maakt de dag een stuk aangenamer voor je hond..

Lichaamsbeweging is goed voor het algemene welzijn:Voor een gebalanceerde en gezonde levensstijl hebben honden dagelijks voldoende lichaamsbeweging nodig. Tijdens een wandeling kunnen ze volop hun zintuigen gebruiken, snuffelen en de wondere wereld ontdekken. Ze kunnen zelfs andere mensen en honden ontmoeten.

Als je een druk leven hebt, heb je misschien niet altijd de tijd om je viervoeter de lichaamsbeweging te geven die hij nodig heeft. Als je een hondenuitlater inschakelt, kun je aan het eind van de dag rustig thuiskomen en genieten van een heerlijke avond met je hond. Want hij heeft net als jij een spannende en leuke dag achter de rug! Laat hem nog een keertje uit of kruip samen gezellig op de bank.

Hoe werkt dat, een hondenuitlaatservice?

Gratis kennismaken De eerste stap is om een oppas te zoeken in je eigen buurt. Kies iemand die bij je wensen past en die beschikbaar is. Neem contact op en plan een gratis kennismakingsgesprek. Jullie kunnen dan elkaar leren kennen en, als de oppas zelf een hond heeft, kunnen jullie dieren ook vast aan elkaar wennen.

Betaal via Pawshake: Klikt het? Boek en betaal veilig via de Pawshake website of app.

Tips voor hondenuitlaatservice:

  • Als de hondenoppas je hond thuis ophaalt en weer thuisbrengt, vergeet niet een huissleutel mee te geven aan de oppas.
  • Laat weten waar de oppas de halsband, riem, poepzakjes enzovoorts kan vinden..
  • Geef je hondenoppas een overzicht van het gedrag van je hond en jullie regels (bijv: heo gedraagt jouw hond zich met andere honden, fietsers, in het verkeer etc) enheel belangrijk! – vertel welke commando's je bij je hond gebruikt.
  • Maak precise duidelijke afspraken over waar en hoe lang de hond moet worden uitgelaten, of de hond los kan lopen en waar, en of je tijdens de wandeling nog meer verwacht zoals training of spelen.

Blijf je hond volgen: Als je de avonturen van je hond wil volgen, kun je de oppas vragen om foto-updates via de Pawshake website of app.

Waarom een Hondenuitlaatservice via Pawshake?

Betrouwbaar, geverifieerd en verzekerd: Bij Pawshake vind je betrouwbare en geverifieerde oppassers in jouw buurt. Je huisdier is gedurende de hele oppasperiode verzekerd..

Je hoeft je niet schuldig te voelen: Een toegewijde dierenoppas is een goed alternatief voor een vriend of familielid dat op je huisdier past. Veel baasjes vinden het moeilijk om een bekende te vragen om op hun huisdier te passen. Een Pawshake-oppas helpt je graag uit de brand!

Aangepast aan de behoeften van jouw hond: Veel professionele uitlaatservices hebben een standaard route die ze met een grote groep honden tegelijk lopen. De meeste Pawshake-oppassers laten steeds maar één hond of enkele honden per keer uit.

Heeft je hond moeite met andere honden? Vraag speciaal naar een individuele wandeling.

Heb je een puppy of juist een oudere hond die extra aandacht nodig heeft tijdens de wandeling? Kies een oppas die met aandacht een wandeling kan maken, aangepast aan het energieniveau van je hond.

Is jouw hond heel energiek en heeft hij een pittige wandeling nodig? Ook dat kan bij Pawshake. Kies een hondenoppas die een uitgebreide wandeling kan maken waarbij je hond volop kan ravotten, rennen en spelen!

De Pawshake belofte

  • Dierenoppas in je buurt
  • Volledig verzekerd
  • Een gerust gevoel

De mensen van Pawshake staan klaar om je te helpen

Neem contact op