Uit liefde voor dieren

Pawshake brengt sinds 2013 huisdierbezitters in contact met toegewijde oppassers. Ook jou helpen we graag aan een lieve dierenoppas bij jou in de buurt!

Onze Missie

Bij Pawshake vinden we het belangrijk om baasjes echt goede zorg te bieden voor hun huisdier. Het geluk en welzijn van de dieren zelf staat daarbij op één.
We maken het je graag makkelijk om een lieve oppas te vinden in je eigen buurt, en deze makkelijk online te reserveren. Of je nu iemand nodig hebt die je kat thuis komt bezoeken, je hond komt uitlaten of dat een logeeradres voor je huisdier nodig hebt: we hebben altijd een oppas voor je beschikbaar.
97%
5-sterren beoordelingen
+ 30.000
Betrouwbare en beoordeelde oppassers
+ 1.000.000
dagen gereserveerd
Wist je dat Pawshake slechts 15% van de aanmeldingen van oppassers accepteert? Alle nieuwe oppassers worden handmatig door ons beoordeeld en we laten alleen de beste profielen toe. Want jouw huisdier verdient alleen het beste!

Waarom Pawshake?

Pawshake is een online platform voor echte dierenvrienden. Als je een oppas boekt via Pawshake profiteer je van:

Oppassers die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd
lokale klantendienst
Veilig online betalen
Geverifieerde beoordelingen
Dagelijkse updates van je huisdier
Zeker van je reservering - de oppas wordt uitbetaald ná de reserveringsperiode
Onbeperkt knuffelen en volop aandacht voor jouw huisdier

De Pawshake Familie - Wie zijn dat?

Pawshake is het leukste dierenoppas-platform van België! En achter de schermen zijn we een hecht team van sociale ondernemers.

Allemaal hebben we dezelfde passie:

Dierenwelzijn en onze missie om een positieve impact te maken in de maatschappij.

Ons lokale team van de klantendienst bestaat uit betrokken baasjes en oppassers die zelf ook Pawshake dagelijks gebruiken. We vinden het belangrijk dat je wordt geholpen door iemand die net zoveel van dieren houdt als jij - iemand die ook huisdieren heeft en het platform door en door kent.

Onze Waarden

Vertrouwen en Veiligheid

Bij Pawshake ondersteunen we onze hechte community van dierenvrienden - een netwerk van mensen dat samenwerkt om het welzijn van dieren te verbeteren.
We begrijpen als geen ander dat je je huisdier niet zomaar bij iemand achterlaat. Daar is vertrouwen voor nodig. Veiligheid en vertrouwen zijn dan ook belangrijke peilers van Pawshake.
We beoordelen al onze oppassers en blijven deze continu controleren. We monitoren constant de kwaliteit van onze oppassers zodat baasjes altijd een goede en betrouwbare oppas kunnen vinden. Bij elke reservering is De Pawshake Garantie automatisch inbegrepen. Daarmee ben je beschermd tegen o.a. dierenartskosten - zo geven we baasjes en oppassers graag extra rust en zekerheid.

Community

Of je nu huisdierbezitter of dierenoppas bent: jij bent een belangrijk lid van onze community. Je kunt van ons op aan en we ondersteunen je graag bij elke reservering.
Ons doel is om de beste opvang voor je huisdier te bieden. Pawshake is een alternatief voor vrienden of buren en biedt een meer persoonlijke en kleinschalige aanpak dan een kennel of pension.
Als je nog niet bij Pawshake bent aangesloten: je bent welkom! Inschrijven bij Pawshake is gratis.

Sluit je bij ons aan.

Gemak

We bouwen aan een gebruiksvriendelijke website en app waarmee baasjes makkelijk in contact kunnen komen met oppassers in hun omgeving.
Betalingen gebeuren veilig en makkelijk online via ons platform. Baasjes en oppassers kunnen eenvoudig met elkaar berichten uitwisselen.
Onze oppassers kunnen hun diensten aanbieden en relaties opbouwen met baasjes. De oppassers doen wat zij het liefste doen: voor dieren zorgen - verder hoeven ze zich nergens druk om te maken. Wij zorgen dat de oppas betaald krijgt en regelen alles eromheen.
Baasjes kunnen eenvoudig zoeken naar beschikbare oppassers in de buurt. Door een Pawshake-oppas te reserveren kunnen baasjes zorgeloos op vakantie of van huis voor werk.

Hoe is dit allemaal ontstaan?

Pawshake is opgericht in 2013 door Dries en Tanguy uit België. Het begon allemaal toen de vader van Dries ziek werd en hij opvang zocht voor zijn vaders hond. Vrienden en familie konden helaas niet helpen, maar hij wist dat er toch hondenliefhebbers in de buurt moesten zijn die konden helpen!
Eerder had Dries al een website opgericht in België waarop adoptiehonden een nieuw huisje vinden. Zo wist hij dat er al een grote community bestond met een warm hard voor dieren.
Dus hij plaatste een oproep online en werd overspoeld door hartverwarmende reacties van mensen die graag wilde helpen met de hond. Toen is het idee van Pawshake geboren.
Dries en Tanguy zijn een online community gaan bouwen van dierenvrienden die elkaar uit de brand willen helpen. Met als doel om dierenvrienden bij elkaar te brengen - mensen die ze konden vertrouwen zoals familie of vrienden.
Pawshake wil bijdragen bij aan het welzijn van huisdieren en het geluk van baasjes en oppassers. En door dierenvrienden bij elkaar te brengen versterken we lokale netwerken en sociale interactie.
Sinds de oprichting heeft Pawshake honderdduizenden baasjes geholpen om een lieve oppas te vinden.

Sluit je bij ons aan.

  1. Homepagina
  2. Uit liefde voor dieren