Pawshake logo

Hondenoppas gezocht bij jou in de buurt?

Pawshake on trustpilot
Download in de App StoreDownload op Google Play
Je hond logeert bij de oppas thuis

Hondenoppas

Liefdevolle hondenopvang voor jouw viervoeter

Een betrouwbare hondenoppas gezocht wanneer je op vakantie gaat? Je hond is in veilige handen en kan logeren bij een geverifieerde hondenoppas van Pawshake.

Pawshake heeft duizenden geverifieerde en toegewijde hondenoppassen die graag hun huis en hart openstellen voor jouw hond. Vermijd drukke hondenpensions en geef je hond een fijne vakantie in een gezellige huiselijke omgeving.

Nog nooit een hondenoppas geboekt?

Dit is hoe het werkt

Is hondenoppas iets voor jouw hond?

Huiselijke hondenoppas van Pawshake biedt je hond een persoonlijk logeeradres. Het werkt heel anders dan een traditionele kennel of een pension. Je hond verblijft gedurende de reserveringsperiode gewoon bij de oppas in huis en krijgt er evenveel liefde en aandacht als thuis.

Hondenoppas gezocht voor jouw hond?

Van groot tot klein: voor elke hond is er een plekje.

Puppy opvang

Puppy opvang is een goede keuze als jouw pup nog zindelijk moet worden en nog constant aandacht nodig heeft. Veel Pawshake oppassers hebben ervaring met jonge honden en bieden opvang aan in een puppy-proof huiselijke omgeving.

Huiselijke hondenoppas voor oudere honden

Net zoals puppy's kunnen ook oudere honden soms continue aandacht en verzorging nodig hebben, zowel overdag als 's nachts. Je kunt er gerust op zijn dat ook jouw oudere huisdier dezelfde zorg, liefde en het comfort zal krijgen als hij thuis is gewend.

Actieve honden

Actieve honden kunnen niet te lang alleen worden gelaten: Ze moeten hun energie kwijt en raken daarom verveeld of gestrest, met ongewenst (sloop)gedrag tot gevolg. Gelukkig kun je jouw actieve hond naar een hondenoppas brengen: een veilige plek bij een hondenoppas thuis waar je hond volop aandacht, beweging en uitdaging krijgt.

Huiselijke hondenoppas voor speciale wensen en behoeften

Heeft jouw hond een ziekte, allergie of aandoening waardoor hij speciale aandacht nodig heeft tijdens de reservatie? Bespreek dit dan vooraf met de oppas zodat je hond precies de zorg op maat krijgt die hij nodig heeft.

Angstige of gestreste honden

Is jouw hond een beetje verlegen? Kies dan een hondenoppas in huiselijke kring die zelf geen huisdieren heeft en ook geen andere reserveringen heeft staan. Zo krijgt jouw hond voldoende rust en stabiliteit. Ook honden die last hebben van verlatingsangst voelen zich vaak prettiger in een warme huiselijke omgeving dan op een drukke, onbekende plek zoals een hondenpension of kennel.

5-sterren hondenoppas beoordelingen

Lees authentieke beoordelingen van andere tevreden baasjes

starstarstarstarstar
Logeren
Marleen, 04-12-2019
Onze honden Lexie en Mitch , hebben het naar hun zin gehad bij Greet ! Ze is een super lieve vrouw met een hart voor dieren ! We laten ze echt met een gerust hart achter . We gaan zeker Greet nog eens vragen , als we een hondenoppas nodig hebben . Pluspunt is dat ze een afgesloten tuin heeft ! Mar ...
Lees meer over Greet
starstarstarstarstar
Logeren
Els, 25-05-2020
Lien is een supergoede hondenoppas! Mijn border collie is heel angstig. Lien stond open voor een geleidelijke opbouw in het contact. Nu is Fik al twee keer gaan overnachten zonder probleem. Medicatie wordt perfect gegeven. Op regelmatige tijdstippen krijg ik een fotootje toegestuurd. Ik ben heel er ...
Lees meer over Lien

De Pawshake belofte

Jouw hond is in veilige handen

Je huisdier is beschermd

Als je via Pawshake reserveert, is je huisdier automatisch gedekt door onze Premium Huisdierenverzekering, mocht je huisdier onverhoopt ziek worden of een ongeluk krijgen tijdens de reserveringsperiode.

Huisdierenzorg zonder schuldgevoel

Pawshake oppassers zijn vaak studenten diergeneeskunde, gepensioneerde stellen of jonge gezinnen die het heerlijk vinden om honden om zich heen te hebben. Als je het niet prettig vindt om familie of vrienden om hulp te vragen, schakel dan gewoon een enthousiaste Pawshake oppas in!

Extra diensten

Als je speciale opvangdiensten nodig hebt zoals puppy opvang of senioren hondenoppas aan huis, trimmen of medicatie, dan kun je een oppas zoeken die dit soort specifieke diensten voor je aanbiedt. Je hond krijg dezelfde liefdevolle opvang zoals hij thuis gewend is.

Blijf in contact

Mis jij je huisdier ook zo erg als je weg bent? Geen zorgen: je hondenoppas houdt je op de hoogte met berichten en foto's van je hond. Zo kun je precies de avonturen van jouw hond volgen tijdens de reservatie. Je kunt zelfs een videogesprek met je hond houden!

Vind een hondenoppas bij jou in de buurt

Hondenoppassers bij jou in de buurt

De Pawshake belofte

Jij en jouw huisdier zijn door ons gedekt

Inclusief premium-verzekering

Premium-verzekering geeft jou gemoedsrust omdat het jouw huisdier dekt in het geval van ziekte of verwonding en jouw tegen claims van derden beschermt. Betaal veilig online via ons platform zodat de verzekering automatisch wordt geactiveerd. Je bent bij Pawshake in veilige handen.

Gescreende oppassers in jouw buurt.

Alle oppassers worden stuk voor stuk gescreend door een speciaal team binnen Pawshake: Minder dan 20% van de aanmeldingen worden goedgekeurd. Alle oppassers hebben een uitgebreid profiel met persoonlijke informatie en eventuele recensies die je kunt lezen alvorens hun diensten te reserveren.

Een gerust gevoel

Onze toegewijde oppassers zullen jouw kat, hond, konijn, vogel of cavia liefdevol verzorgen. Geniet van de dagelijkse updates en foto's van jouw huisdier die je dagelijks via de oppas ontvangt gedurende de oppasperiode. Onze vriendelijke klantendienst is online om jouw van dienst te zijn.

Oppas Tevredenheidsgarantie

Mocht de oppas onverhoopt toch niet voor jouw huisdier kunnen zorgen, dan doen we er alles aan om een vervanger te vinden. Dit komt zelden voor maar wij zijn er om je te helpen mocht dit toch gebeuren.

Hoe werkt het?

Pawshake is eenvoudig!

1. Gratis kennismakingsgesprek:

1. Gratis kennismakingsgesprek:

Stuur een berichtje naar een liefdevolle oppas en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprekje.
2. Reserveer online

2. Reserveer online

Reserveer veilig jouw oppas online om gedekt te zijn door onze premium verzekering en toegang te hebben tot onze online klantendienst.
3. Ontspan

3. Ontspan

Jouw huisdier is in veilige handen. De oppas zal jou geregeld op de hoogte houden met berichtjes en foto's gedurende de oppasperiode.

De Pawshake App - altijd een dierenoppas dichtbij.

Download de gratis Pawshake app vandaag en vind je ideale hondenoppas of kattenoppas

Download in de App StoreDownload op Google Play

Veelgestelde vragen over logeren bij een hondenoppas

Je vragen over logeren bij een hondenoppas beantwoord

Wat houdt logeren bij een hondenoppas precies in?

Met een Pawshake hondenoppas logeert je hond in een persoonlijke, huiselijke omgeving. Daarmee is het echt anders dan een commerciële kennel of hondenpension waar het vaak druk is met andere honden en er vaak kennels worden gebruikt. Met een Pawshake oppas verblijft je hond gewoon thuis bij de oppas waar er alle aandacht en liefde voor je huisdier is. Je hond krijgt dezelfde verzorging als thuis.

Wie past er op mijn hond?

Het team Vertrouwen & Veiligheid van Pawshake beoordeelt elk oppasprofiel handmatig. Op die manier zorgen we ervoor dat alle oppassers aan de Pawshake standaard voldoen. We accepteren maar 20% van de aangemelde profielen: we laten enkel toegewijde oppassers toe die kennis en ervaring hebben als het gaat om de verzorging van dieren. Met elke reservering ben je bovendien beschermd met de Pawshake Garantie.

Voorafgaand aan elke eerste reservering bij een oppas is het wel noodzakelijk dat je eerst een kennismakingsgesprek met de oppas organiseert. Dan kun je de oppas ontmoeten en alle belangrijke zaken bespreken . Tijdens een kennismakingsesprek bepaal je of de oppas een goede match is voor jou en je huisdier.

Waar zal mijn hond verblijven?

Je hond zal bij de oppas thuis verblijven. Zorg dat je voorafgaand aan de reservering alles hebt besproken met de oppas: alle benodigdheden voor je hond, bijzonderheden, de routine van je hond, zijn gedrag en behoeftes etc. Hoe meer de oppas weet over je hond, hoe beter! Met alle informatie op zak kan je oppas jouw hond het beste verblijf bieden.

Hoe kies ik de beste oppas voor mijn hond?

Bekijk het profiel van de oppas en lees de beschrijving zorgvuldig. Er staat informatie op over de kennis en ervaring van de oppas maar ook over het huis, de omgeving en de dagelijkse routine van de oppas. Als het profiel goed bij jou en je hond past, vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Tijdens zo'n ontmoeting kun je rondkijken in het huis van de oppas, je huisdier kan vast wennen aan de oppas en je kunt volop vragen stellen. Het staat je vrij om verschillende oppassers te benaderen alvorens je een definitieve keuze maakt. Het gaat erom dat jij en je huisdier zich allebei prettig voelen bij de oppas.

Wat heeft mijn hond nodig als hij bij een oppas gaat logeren?

Onze oppassers willen dat je hond zich helemaal thuis voelt tijdens het logeren We raden daarom aan om alle spullen mee te geven waardoor jouw hond zich vertrouwd voelt. Neem zijn favoriete spulletjes mee en andere dingen die je oppas nodig zou kunnen hebben zoals:

  • Eten en snacks
  • Tuig/halsband en riem
  • Speelgoed
  • Voerbakjes
  • Mand en dekens
  • Eventueel: kleding met jouw geur erop, voor dat vertrouwde gevoel.

Stond je antwoord er niet tussen?

Lees onze veelgestelde vragen

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren