Pawshake logo

Hondenoppas gezocht bij jou in de buurt?

Pawshake on Trust pilot
App storePlay store

Hondenoppas bij de oppas thuis

Je hond uit logeren bij een hondenoppas terwijl jij weg bent

Je hond logeert bij de oppas thuis en krijgt persoonlijke aandacht en verzorging.

Een hondenoppas bij Pawshake is geschikt voor honden van alle leeftijden, ook voor puppy's.

Een veilig en liefdevol alternatief voor een commercieel hondenpension of hondenhotel

Hoe werkt het?

Bij Pawshake boek je veilig en makkelijk een hondenoppas

1. Zoek een oppas

Kies uit verschillende ervaren en betrouwbare oppassers uit je eigen buurt.

2. Regel een gratis kennismakingsgesprek

Maak eerst gratis kennis met je dierenoppas. Is het een match? Maak dan de reservering definitief.

3. Bevestig je reservering

Profiteer van onze eigen lokale klantendienst en gratis dekking van dierenartskosten voor je hond.

Waarom kiezen voor een hondenoppas bij Pawshake?

Zowel jij als je hond zijn bij Pawshake beschermd.

Zekerheidsgarantie

Dekking van dierenartskosten is gratis inbegrepen bij elke reservering.
Lees meer

Ervaren oppassers in de buurt

Vind een ervaren en betrouwbare hondenoppas uit je eigen buurt. Ons team Vertrouwen & Veiligheid controleert het profiel van elke hondenoppas op Pawshake. Slechts 15% van de oppassers die zich aanmelden wordt toegelaten.

De Pawshake Garantie

Het welzijn van jouw hond is voor ons prioriteit, en we zien graag dat je tevreden bent met Pawshake. Daarom ben je beschermd tegen last-minute annuleringen. Mocht je oppas onverhoopt toch moeten annuleren, dan staat onze klantendienst voor je klaar om een nieuwe hondenoppas te zoeken.
Lees meer

Contactloos betalen

Het betalingsproces is bij Pawshake veilig en contactloos. Dat betekent dat de oppas pas automatisch wordt uitbetaald nadat de reservering succesvol is afgerond.

Lees wat anderen vertellen over hun ervaring met een Pawshake hondenoppas!

Lees echte hondenoppas beoordelingen van tevreden baasjes

Logeren
Yanick, 16-09-2021
Eigenlijk was alles van de basisbehoeftes aanwezig en mijn hond had zeker hiervan niets tekort, maar in alle eerlijkheid had ik het gevoel mijn hond te hebben achtergelaten in een asiel. Wanneer ik mijn ‘goudklomp’ daar afzette, zaten er in de stal naast haar 2 kleinere honden te huilen... mijn hart brak. Ik was deze opvang vooraf niet gaan bezoeken ... dat had ik beter wel gedaan. Paardenstallen waren proper, dat wel, de kennel was wel groot genoeg dat ook wel, maar zuidgericht en geen schaduw. Ikzelf wil mijn hond eerder een huiselijke sfeer aanbieden wanneer ikzelf eventjes niet voor haar kan zorgen. Waar ze wordt geknuffeld en ze er mee gaan wandelen (wandelen is voor mij niet gelijk aan wandelen van de stal naar de buiten kennel) en waar hij mag binnen slapen ipv in een koele betonnen stal. In de filmpjes die mij werden doorgestuurd, herkende ik signalen dat mijn hond uit die kennel wou, ze is dat nu eenmaal niet gewoon. Ipv een goed gevoel bij de filmpjes... was dit bij mij anders. Ik dacht voor dit bedrag dat ik hiervoor moet neerleggen. zal er wel wat meer te bieden zijn dan bij de andere ‘dogsitters’. Sorry, dat heb ik dan niet ervaren. Ik ken andere plaatsen.
Logeren
Caroline, 24-07-2021
Wat een geluk dat we Christ’l gevonden hebben! Onze hond treurt meestal heel erg als we op vakantie zijn, maar niet met Christ’l. Zoï heeft de vakantie van haar leven gehad met lange wandelingen in de natuur, spelen in de tuin en veel knuffels! Christ’l is een echte dierenvriend en dat voel je aan alles. Elk dag hebben we mooie foto’s en video’s ontvangen. De kinderen zaten ’s morgens al te wachten op de avonturen die onze hond weer had beleefd. Het is gewoon heel fijn om zo zorgeloos op reis te kunnen gaan. Onze hond heeft veel aandacht en liefde gekregen en dat merk je. Zoï is helemaal ontspannen en blij naar huis gekomen. Joy, de hond van Christ’l, is een lieve bordercollie die heel goed met andere honden om kan gaan. Ik denk dat onze hond zich ook daardoor minder alleen voelde, ze had meteen een vriendje dat ze kon volgen. Dankzij haar medische achtergrond heeft Christ’l heel snel in de gaten dat er misschien iets niet helemaal juist zit. Kleine pijntjes worden meteen gevonden en verzorgd. En toen Zoï niet goed at, heeft ze álles uit de kast gehaald om haar toch goed te doen eten! Eigenlijk is Christ’l niet echt een oppas, ze heeft eerder een honden wellnesscenter mét vijfsterrenhotel!

Vind een hondenoppas bij jou in de buurt

Top locaties

Veelgestelde vragen

Je vragen over hondenoppas beantwoord

Wat doet een hondenoppas precies?

Met Pawshake hondenoppas logeert je hond bij de oppas thuis. Dat is een groot verschil met een commercieel hondenhotel of een hondenpension. Je hond verblijft je hond gewoon in huis bij de hondenoppas waar hij alle aandacht en liefde krijgt. Je hond krijgt dezelfde verzorging als hij thuis gewend is.

Wie past er op mijn hond?

Pawshake laat alleen oppassers toe die ervaring hebben met het verzorgen van huisdieren of die gekwalificeerd zijn. Kies zelf welke oppas het beste bij je past. Je kunt de oppas gratis ontmoeten voordat je reserveert.

Waar zal mijn hond verblijven?

Je hond zal bij de oppas thuis verblijven. Zorg dat je voorafgaand aan de reservering alles hebt besproken met de oppas. Hoe meer de oppas weet over je huisdier, hoe beter! Met alle informatie op zak kan je oppas jouw hond de beste verzorging bieden.

Hoe kies ik de beste oppas voor mijn dier?

Bekijk de profielen van je favoriete oppassers en lees meer over hun ervaring, achtergrond en vaardigheden. Wil je een oppas beter leren kennen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Je kunt dan zien of het klikt tussen de oppas en je hond, en kijken of de omgeving geschikt is voor jouw hond. Ben je tevreden? Maak dan de reservering voor hondenoppas definitief.

Stond je antwoord er niet tussen?

Lees onze veelgestelde vragen

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren