Pawshake logo

Hondenoppas Leuven

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

25 EUR
/nacht
Inloggen om Ghislaine als favoriet te markeren.

Ghislaine

19 km - Sint-Pieters-Woluwe

Beagle your dog!!!

Nieuwe oppas
Laatst gereserveerd: 2 dagen geleden
25 EUR
/nacht
Inloggen om Nancy als favoriet te markeren.

Nancy

10 km - Kampenhout

Lazy Meadows Hondenopvang

3
Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
12 EUR
/nacht
Inloggen om Joys als favoriet te markeren.

Joys

19 km - Machelen

Garde De Chats D'amour

5
Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
40 EUR
/nacht
Inloggen om Trevena als favoriet te markeren.

Trevena

17 km - Grez-doiceau

Doggie Care Surrounded By Nature

10
1 terugkerende gast
18 EUR
/nacht
Inloggen om Alicia als favoriet te markeren.

Alicia

19 km - Hoeilaart

Petite Maison Dans La Prairie

28
4 terugkerende gasten
40 EUR
/nacht
Inloggen om Nicky als favoriet te markeren.

Nicky

6 km - Holsbeek

Nicky’s Honden En Katten Daycare

10
Laatst gereserveerd: 7 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Ophélie als favoriet te markeren.

Ophélie

15 km - Wezembeek-oppem

Chez Ophélie : Family Care

31
3 terugkerende gasten
30 EUR
/nacht
Inloggen om Marleen  als favoriet te markeren.

Marleen

10 km - Boutersem

Laatst gereserveerd: 14 dagen geleden
40 EUR
/nacht
Inloggen om romain als favoriet te markeren.

romain

16 km - Grez doiceau

Dynamic Dog Sitter And Trainer

52
19 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Marie-Hélène als favoriet te markeren.

Marie-Hélène

19 km - Bruxelles

Je Suis La Nounou De Votre Chien

50
10 terugkerende gasten
1
2
3
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Leuven. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Leuven flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Leuven).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Leuven lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Leuven. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Leuven die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Leuven. Meer dan 2385 hondenbezitters in Leuven hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Leuven