Kattenoppas gezocht bij jou in de buurt?

Pawshake on Trustpilot
Download in de App StoreDownload op Google Play

Een kattenoppas bij jou thuis

Huisbezoeken voor je huisdier terwijl je weg bent

Een ervaren kattenoppas komt bij je thuis en geeft je kat persoonlijke één-op-één aandacht

Een kattenoppas is geschikt voor katten van elke leeftijd, juist ook voor kittens en seniore katten.

Kleinschalige verzorging van je kat door een kattenoppas is een persoonlijk alternatief voor een commercieel kattenpension.

Hoe werkt het?

Het is heel makkelijk en veilig om een online reservering te maken bij een kattenoppas van Pawshake

1. Zoek een kattenoppas

Kies uit verschillende ervaren kattenoppassers uit je eigen buurt.

2. Regel een gratis kennismakingsgesprek

Maak eerst gratis kennis met je kattenoppas. Is het een match? Maak dan de reservering definitief.

3. Bevestig je reservering

Profiteer van onze eigen lokale klantendienst en vergoeding van dierenartskosten voor je hond.

Waarom kiezen voor een kattenoppas bij Pawshake?

Zowel jij als je huisdier zijn bij Pawshake beschermd.

Zekerheidsgarantie

Dekking van dierenartskosten is gratis inbegrepen bij elke reservering.
Lees meer

Ervaren oppassers in de buurt

Vind ervaren en betrouwbare kattenoppassers uit je eigen buurt. Ons team Vertrouwen & Veiligheid controleert het profiel van elke kattenoppas op Pawshake. Slechts 15% van de oppassers die zich aanmelden wordt toegelaten.

De Pawshake Garantie

Het welzijn van jouw kat is voor ons prioriteit, en we zien graag dat je een tevreden kattenbaasje bent. Daarom ben je beschermd tegen last-minute annuleringen. Mocht je oppas onverhoopt toch moeten annuleren, dan staat onze klantendienst voor je klaar om een nieuwe oppas te zoeken.
Lees meer

Contactloos betalen

Het betalingsproces is bij Pawshake veilig en contactloos. Dat betekent dat de oppas pas automatisch wordt uitbetaald nadat de reservering succesvol is afgerond.

Lees wat anderen vertellen over hun Pawshake kattenoppas!

Lees echte beoordelingen van tevreden kattenbaasjes

G
Huisbezoeken
Georgi, 14-07-2024
We hebben onlangs onze geliefde kat aan Marlieke toevertrouwen, terwijl we op vakantie waren, en we kunnen niet gelukkiger zijn met haar diensten. Gedurende 9 dagen kwam ze twee keer per dag langs om onze kat te voeren, schoon te maken en met hem te spelen, waardoor hij goed verzorgd werd in onze afwezigheid. Marlieke stuurde ons regelmatig updates, inclusief foto's en video's, wat ons gemoedsrust gaf en ons verbonden hield met onze kat. Haar oprechte genegenheid voor dieren kwam echt naar voren. We raden Marlieke ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en zorgzame dierenoppas. Haar toewijding en aandacht voor detail maakten echt het verschil, en we zullen weer contact met haar opnemen voor toekomstige behoeften. Bedankt, Marlieke, voor het zo goed zorgen voor onze kat!
J
Huisbezoeken
Jill, 17-07-2024
Ik kan de ervaring met Sofie niet anders samenvatten dan als fantastisch. Super lieve dame met een echt hart en respect voor dieren. Het was voor ons de eerste ervaring met een dierenoppas en ik zou in het vervolg onmiddellijk en zonder twijfel terugkomen bij Sofie. Iedere dag kregen wij een uitgebreid verslag en foto's wat ons toeliet om met een gerust hart van onze vakantie te genieten. Naast het eten geven en legen van de kattenbakken nam Sofie ook uitgebreid de tijd om de katten van aandacht en knuffels te voorzien en dat op hun eigen tempo aangezien de ene al een stuk socialer was dan de ander. Ik zou Sofie onmiddellijk aanraden aan iedereen die een fantastische oppas zoekt. 100/10

Veelgestelde vragen

Je vragen over onze kattenoppassers beantwoord

Wat doet een kattenoppas precies?

Met een Pawshake kattenoppas komt een ervaren oppas bij je thuis om je kat gezelschap te houden. De kattenoppas heeft één-op-één aandacht voor je kat.

Wie is mijn kattenoppas?

Pawshake laat alleen oppassers toe die ervaring hebben met het verzorgen van huisdieren of die gekwalificeerd zijn. Kies zelf welke kattenoppas het beste bij je past. Je kunt de kattenoppas gratis ontmoeten voordat je reserveert.

Is een kattenoppas een geschikte optie voor mijn huisdier?

Een kattenoppas is de perfecte optie voor katten die graag in hun eigen omgeving blijven, maar wel wat extra aandacht kunnen gebruiken als je weg bent. Een kattenoppas van Pawshake is geschikt voor katten van alle leeftijden en het is een persoonlijk en diervriendeljk alternatief voor een kattenpension of kattenhotel.

Hoe kies ik een goede kattenoppas?

Bekijk de profielen van je favoriete oppassers en lees meer over hun ervaring, achtergrond en vaardigheden. Wil je een kattenoppas beter leren kennen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Je kunt dan zien of het klikt tussen de oppas en je kat. Ben je tevreden? Maak dan de reservering voor kattenoppas definitief.

Stond je antwoord er niet tussen?

Lees onze veelgestelde vragen

  1. Kattenoppas
Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.