Pawshake logo

Kattenoppas gezocht bij jou in de buurt?

Pawshake on trustpilot
Download in de App StoreDownload op Google Play
Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Kattenoppas

Ervaren, liefdevolle kattenoppassen

Elke kat is uniek en bijzonder, en dat verwachten we ook van je kattenoppas! Bij Pawshake zijn we trots op ons netwerk van kattenverzorgers die net zo veel geven om je kat als jij zelf.

Of je kat nu het liefste thuis blijft of juist graag uit logeren gaat, bij Pawshake is er is een oplossing en een kattenoppas voor elke unieke kat.

Wat is de beste kattenoppasdienst voor mijn kat?

Oppassers die bij jouw kat en je budget passen.

Elk kattenbaasje weet dat katten behoorlijk kieskeurig kunnen zijn over hun omgeving en over de mensen die voor hen zorgen. Veel katten raken gestrest als ze verplaatst moeten worden naar een onbekende plek. Maar er zijn ook katten die het juist leuk vinden om op avontuur te gaan en nieuwe plekken en mensen te leren kennen. Pawshake biedt flexibele kattenoppas diensten: voor elke kat is er een passende oplossing.

Huisbezoeken

Als je kat een beetje verlegen is en het liefste lekker thuisblijft, boek dan een kattenoppas die één of twee keer per dag langskomt om je kat eten te geven en te verzorgen. Dit is ook een goede optie als je lange dagen werkt of een weekendje weg gaat.

Huisoppas

Ga je voor langere tijd weg? Dan is een huisoppas een goede optie. De oppas logeert bij je thuis en verzorgt je kat, maar past ook gelijk op je huis. Je kat geniet dag en nacht van het gezelschap van de oppas, en ook je huis blijft veilig en bewoond terwijl je weg bent.

Huiselijke Kattenopvang

Voor de meer avontuurlijke katten is huiselijke kattenopvang een goede optie. Je kat logeert dan bij de oppas thuis.

Waarom is een kattenoppas aan huis een betere optie?

Het welzijn van je kat staat voorop.

Katten zijn erg gehecht aan hun omgeving en zijn heel gevoelig voor de geluiden en geurtjes die daarbij horen. Een kattenpension of kennel kan een behoorlijk stressvolle omgeving zijn voor katten. De drukte en onbekende geluiden en geuren kunnen de kat flink van slag maken.
Of je kat nu bij een toegewijde kattenoppas logeert of lekker thuisblijft en bezocht wordt door de kattenoppas, je weet altijd zeker dat je kat de één-op-één aandacht krijgt die hij verdient.

5-sterren kattenoppas beoordelingen

Lees authentieke beoordelingen van andere tevreden kattenbaasjes

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Jessie, 03-12-2019
Heel erg tevreden over de zorgen van kattenoppas Julie. Ze zorgde voor mijn 2 jonge katers. Ik kreeg elke dag foto's en een bericht over hoe de bengels het stelden. Wanneer ik haar een berichtte, antwoordde ze snel. Ook de 2 katten waren grote fan; zelf de gereserveerde kat raakte erg snel gehecht a ...
Lees meer over Julie
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Gerd, 20-02-2020
We hebben net one reis naar Azie kunnen doen dankzij de super goede zorgen van Erika ! ( maar liefst 5 weken !!) We zijn erkende hobby kwekers Shar-Pei ( honden ) en brits korthaar ( katten ) dus er zijn wel wat diertjes te verzorgen. ook onze kipjes/ganzen en pauw hebben niets te kort gehad. Shar ...
Lees meer over Erika En Flo

Waarom een Pawshake kattenoppas de beste keuze is

Jouw kat is in veilige handen

Kattenzorg van hoge kwaliteit

We accepteren alleen de meest verantwoordelijke en toegewijde kattenoppassers op ons platform. Slechts 20% van de aanmeldingen wordt toegelaten. Bovendien kun je altijd gerust zijn dat je kat verzekerd is met de Premium Huisdierenverzekering gedurende de oppasperiode.

Makkelijk Zoeken

Vind de perfecte kattenoppas door op de Pawshake website of app te zoeken op straat of postcode. Blader door de profielen van kattenoppassers bij jou in de buurt, lees de beoordelingen van andere tevreden kattenbaasjes en check de beschikbaarheid op de kalender van je favoriete oppas.

Kattenzorg zonder stress

Het verzorgen van katten is voor onze oppassers een echte passie. Ze vinden het geweldig om te doen! Veel kattenbezitters voelen zich misschien bezwaard om steeds weer vrienden, familie of buren te vragen om voor hun kat te zorgen. Pawshake oppassers vinden het oprecht leuk om met katten bezig te zijn en helpen jou graag uit de brand. Een win-win situatie!

Extra diensten

Is je kat op leeftijd of heeft hij speciale zorg of medicatie nodig? Veel van onze oppassers verlenen op verzoek speciale zorg zoals trimmen, medicatie geven of EHBO.

Blijf in contact

Natuurlijk kun je jouw kat enorm missen als je weg bent. Maar het wordt een stuk makkelijker als je de avonturen van je kat kunt volgen met dagelijkse foto-updates en berichtjes. Zodat je ziet hoe je kat in de watten wordt gelegd!

Vind een kattenoppas aan huis op populaire locaties in in jouw omgeving

Kattenoppassers bij jou in de buurt

De Pawshake belofte

Jij en jouw huisdier zijn door ons gedekt

Inclusief premium-verzekering

Premium-verzekering geeft jou gemoedsrust omdat het jouw huisdier dekt in het geval van ziekte of verwonding en jouw tegen claims van derden beschermt. Betaal veilig online via ons platform zodat de verzekering automatisch wordt geactiveerd. Je bent bij Pawshake in veilige handen.

Gescreende oppassers in jouw buurt.

Alle oppassers worden stuk voor stuk gescreend door een speciaal team binnen Pawshake: Minder dan 20% van de aanmeldingen worden goedgekeurd. Alle oppassers hebben een uitgebreid profiel met persoonlijke informatie en eventuele recensies die je kunt lezen alvorens hun diensten te reserveren.

Een gerust gevoel

Onze toegewijde oppassers zullen jouw kat, hond, konijn, vogel of cavia liefdevol verzorgen. Geniet van de dagelijkse updates en foto's van jouw huisdier die je dagelijks via de oppas ontvangt gedurende de oppasperiode. Onze vriendelijke klantendienst is online om jouw van dienst te zijn.

Oppas Tevredenheidsgarantie

Mocht de oppas onverhoopt toch niet voor jouw huisdier kunnen zorgen, dan doen we er alles aan om een vervanger te vinden. Dit komt zelden voor maar wij zijn er om je te helpen mocht dit toch gebeuren.

Hoe werkt het?

Pawshake is eenvoudig!

1. Gratis kennismakingsgesprek:

1. Gratis kennismakingsgesprek:

Stuur een berichtje naar een liefdevolle oppas en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprekje.
2. Reserveer online

2. Reserveer online

Reserveer veilig jouw oppas online om gedekt te zijn door onze premium verzekering en toegang te hebben tot onze online klantendienst.
3. Ontspan

3. Ontspan

Jouw huisdier is in veilige handen. De oppas zal jou geregeld op de hoogte houden met berichtjes en foto's gedurende de oppasperiode.

Gebruik je Pawshake voor het eerst?

Zo werkt het:

In een paar simpele stappen weet je zeker dat jouw kattenoppas de perfecte verzorging zal bieden die bij jouw kat past.

Kies de juiste kattenoppas

Neem de tijd om de juiste kattenoppas te kiezen: bekijk zorgvuldig de profielen van oppassers in jouw omgeving. Een interessant profiel gevonden? Lees zorgvuldig alles over de kennis en ervaring van de oppas, lees de beoordelingen van andere baasjes en check de beschikbaarheid. Stuur de kattenoppas een berichtje waarin je kort uitlegt waar je precies naar op zoek bent.

Maak kennis met je kattenoppas.

Als de oppas beschikbaar en geïnteresseerd is, kun je een kennismakingsgesprek met elkaar inplannen. Dan kun je de oppas voor het eerst introduceren aan je kat. Stel tijdens zo'n kennismaking volop vragen aan de kattenoppas en geef de oppas zoveel mogelijk informatie over je kat en maak duidelijk wat je precies van de oppas verwacht.

Maak de reservering

Spint je kat van tevredenheid bij de kattenoppas? Ga naar de Pawshake website of app en boek en betaal de oppas voor de periode van jouw keuze. Bij elke reservering via Pawshake is je huisdier automatisch verzekerd met onze Premium Huisdierenverzekering en heb je recht op de Tevredenheidsgarantie.

De Pawshake App - altijd een dierenoppas dichtbij.

Download de gratis Pawshake app vandaag en vind je ideale hondenoppas of kattenoppas

Download in de App StoreDownload op Google Play
  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas