1. Homepagina
  2. »
  3. Dierenoppas
  4. »
  5. Halle

Dierenoppas, Halle

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
M

1. Mélissa

1 km
€ 10
/Dag
Nieuwe oppas

Amie des animaux

Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
M

1. Mélissa

Nieuwe oppas
Amie des animaux 1 km
Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
€ 10
/Dag
A

2. Andrea

2 km
€ 10
/Dag
11 beoordelingen
4
terugkerende gasten

L’ami des animaux est mon meilleur ami

Laatst actief: 3 dagen geleden
Woont samen met 2 honden
A

2. Andrea

L’ami des animaux est mon meilleur ami 2 km
(11 beoordelingen)
4 terugkerende gasten
Laatst actief: 3 dagen geleden
Woont samen met 2 honden
"Je recommande vivement Andrea qui a gardé notre chat à plusieurs reprises cet été. Nous avons reçu des nouvelles via photos ou vidéos. Elle a bien pris soin du chat. Communication facile. Je n hésiterais pas à refaire appel à Andréa. Merci encore :) "
CBeoordeling door Céline
€ 10
/Dag
S

3. Stephanie

3 km
€ 14
/Dag
58 beoordelingen
27
terugkerende gasten

Pawer - Pet Nanny ♥

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gereserveerd: 14 dagen geleden
S

3. Stephanie

Pawer - Pet Nanny ♥3 km
(58 beoordelingen)
27 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gereserveerd: 14 dagen geleden
"prima dierenoppas met het juiste dierenhart op de juiste plaats! Wij inclusief Max en Sushi zijn superblij dat we Pawshake - samen met Stephanie - ontdekt hebben! Wat ons betreft een echte aanrader en de oplossing bij uitstek voor mensen met huisdieren"
IBeoordeling door inge
€ 14
/Dag
E

4. Evy

4 km
€ 13
/Dag
4 beoordelingen
1
terugkerende gast

Opvang Naar Je Dromen

E

4. Evy

Opvang Naar Je Dromen4 km
(4 beoordelingen)
1 terugkerende gast
"Evy is great! We used her services several times and we find her very responsible and careful with our pets! "
SBeoordeling door Simona
€ 13
/Dag
V

5. Vincent

0.3 km
€ 15
/Dag
2 beoordelingen

promeneur de chiens

Laatst actief: 5 dagen geleden
Woont samen met 2 honden
V

5. Vincent

promeneur de chiens0.3 km
(2 beoordelingen)
Laatst actief: 5 dagen geleden
Woont samen met 2 honden
"Vincent est un jeune homme très sérieux et très gentil. C'est un amoureux des animaux. Il s'est très bien occupé de mes chats et a même assuré un traitement médical. J'ai eu une grande confiance en lui confiant ma maison et mes chats et je ne l'ai pas regretté. Je recommande chaudement Vincent et espère retravailler avec lui prochainement."
LBeoordeling door Lucie
€ 15
/Dag
F

6. Feina

0.4 km
€ 20
/Dag

Een kleuterjuf met hart voor kind en dier!🐾🐶🐹

Laatst actief: gisteren
Woont samen met 1 kat
F

6. Feina

Een kleuterjuf met hart voor kind en dier!🐾🐶🐹0.4 km
Laatst actief: gisteren
Woont samen met 1 kat
€ 20
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Halle beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Halle of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Halle. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Halle beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Halle goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Halle. Meer dan 6465 huisdiereigenaar in Halle hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.