Pawshake logo

Dierenoppas Sint-Niklaas

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

location
Huisbezoeken
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
Huisbezoeken
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

12 EUR
/dag
Inloggen om Debbie als favoriet te markeren.

Debbie

2 km - Sint-Niklaas

Furbaby-gezelschap & wandelaar

Laatst gecontacteerd: 11 dagen geleden
Hey hey! Welkom op mijn profiel! Ik ben Debbie, 28 jaar en woonachtig in Sint-Niklaas.  In het dagelijkse leve ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Nikita als favoriet te markeren.

Nikita

5 km - Sint-niklaas

Kattenliefhebster Nikita

30
11 terugkerende gasten
Beoordeling door Marijke:Nikita zorgde een week voor onze 3 katten en konijn tijdens onze vakantie! Ze heeft dit schitterend gedaan! Elke dag een ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Anne als favoriet te markeren.

Anne

1 km - Sint-Niklaas

Pet care taker

2
1 terugkerende gast
Beoordeling door Sébastien:Ik had Anne gecontacteerd om mijn kat te verzorgen tijden mijn vakanties, de dag daarna was ze al bij mijn thuis om mijn ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
12 EUR
/dag
Inloggen om Evie als favoriet te markeren.

Evie

1 km - Sint-Niklaas

Liefde te geef! 🐾☀🐶

3
4 terugkerende gasten
Beoordeling door Ilse:Het was erg fijn om mijn kat een weekje toe te vertrouwen aan Evie. Ze communiceerde vooraf op een eerlijke manier over ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Sharon als favoriet te markeren.

Sharon

1 km - Sint-Niklaas

Pet Sitter

3
Laatst gecontacteerd: 11 dagen geleden
Beoordeling door Bert:super tevreden! voor herhaling vatbaar ...
Lees meer
10 EUR
/dag
Inloggen om Emma als favoriet te markeren.

Emma

5 km - Temse

Dierenvriend zoekt wandelpartner

Laatst gecontacteerd: vandaag
Als kind altijd omringd geweest door huisdieren (konijnen, cavias, katten, honden). Zelf hadden we een Golden Retriever ...
Lees meer
1

Andere diensten in Sint-Niklaas

Pawshake biedt ook dierenoppassen in

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Sint-Niklaas beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Sint-Niklaas of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Sint-Niklaas. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Sint-Niklaas beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Sint-Niklaas goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Sint-Niklaas. Meer dan 2325 huisdiereigenaar in Sint-Niklaas hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Sint-Niklaas

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.