Pawshake logo

Dierenoppas Roeselare

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

location
Huisbezoeken
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
Huisbezoeken
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/dag
Inloggen om Silke als favoriet te markeren.

Silke

3 km - Rumbeke

11
3 terugkerende gasten
Beoordeling door Sofie:Super tevreden over Silke! De katten werden goed verzorgd en bij elk bezoek een update voor ons met foto’s en filmpjes. ...
Lees meer
10 EUR
/dag
Inloggen om Ann als favoriet te markeren.

Ann

1 km - Roeselare

Oppas Nanny Ann🙂ik heb een ❤voor dieren .

5
1 terugkerende gast
Hallo , ik ben Ann, 57 jaar en werk als verzorgende bij bejaarden of zieke en hulpbehoevende mensen thuis .Ik ben gehuwd ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Kelsey als favoriet te markeren.

Kelsey

1 km - Roeselare

Dierenoppas Aan Huis Kelsey.

6
3 terugkerende gasten
Beoordeling door Martine:Toen we Kelsey voor het eerst hadden ontmoet, was meteen duidelijk dat ze een grote dierenvriend is. Onze kat van 19 jaa ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Amy als favoriet te markeren.

Amy

2 km - Roeselare

Dieren groot of klein, ik zal er zijn! 😊

1
1 terugkerende gast
Hallo,  Mijn naam is Amy Heughebaert. Ik woon te Roeselare en ik ben namelijk 21 jaar. Mijn liefde voor dieren bego ...
Lees meer
13 EUR
/dag
Inloggen om Aitana als favoriet te markeren.

Aitana

3 km - Roeselare

Aitana's Stulpje

11
4 terugkerende gasten
Beoordeling door Lore:Zeer tevreden over Aitana. Ze verzorgde mijn kat net zoals we het afgesproken hadden en stuurde regelmatig foto’s door. ...
Lees meer
18 EUR
/dag
Inloggen om Doreen als favoriet te markeren.

Doreen

1 km - Roeselare

Doreen Au pair for pets

Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
Hallo, ik ben Doreen en een enorme dierenliefhebber.  Ik zorg heel graag voor dieren en liefst zou ik alle eenzame ...
Lees meer
1

Andere diensten in Roeselare

Pawshake biedt ook dierenoppassen in

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Roeselare beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Roeselare of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Roeselare. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Roeselare beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Roeselare goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Roeselare. Meer dan 526 huisdiereigenaar in Roeselare hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Roeselare

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.