Pawshake logo

Dierenoppas Ninove

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

location
Huisbezoeken
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
Huisbezoeken
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/dag
Inloggen om Merel als favoriet te markeren.

Merel

2 km - Ninove

Hondenservice Met Passie

6
2 terugkerende gasten
Beoordeling door Ann:Merel is een sympathieke dame die de dieren met veel liefde verzorgd. ...
Lees meer
10 EUR
/dag
Inloggen om Nina als favoriet te markeren.

Nina

2 km - Ninove

Oppas met een hart voor dieren

9
1 terugkerende gast
Beoordeling door Marleen:Het is de eerste keer dat ik Nina, last minute, geboekt heb en vraag me nu af waarom ik dat niet eerder heb gedaan. Nin ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Shelly als favoriet te markeren.

Shelly

0 km - Ninove

Beestig geestig

4
1 terugkerende gast
Beoordeling door Els:Shelly zorgde super voor onze vele katten, honden en kipjes. Ze liet ons geregeld weten hoe het met de diertjes was zod ...
Lees meer
12 EUR
/dag
Inloggen om Ines als favoriet te markeren.

Ines

4 km - Ninove

Jouw nieuwe dierenvriend 🐶🐱

1
Laatst gereserveerd: 9 dagen geleden
Beoordeling door Anne:Het was heel fijn om met Ines te werken. Ze hield me op de hoogte en is super verantwoordelijk! Ines is 100 procent aan ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
12 EUR
/dag
Inloggen om Jenthe als favoriet te markeren.

Jenthe

4 km - Ninove

Dogsmom met een hart voor dieren

Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
25 jaar en als kind van 10 jaar werd ik een hondenbaasje. We zorgen thuis voor Floske (Keeshond), Nala en Suzy (twee Gol ...
Lees meer
1

Andere diensten in Ninove

Pawshake biedt ook dierenoppassen in

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Ninove beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Ninove of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Ninove. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Ninove beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Ninove goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Ninove. Meer dan 5155 huisdiereigenaar in Ninove hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Ninove

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.