1. Dierenoppas
  2. Ninove

Dierenoppas, Ninove

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
K

1. Kirsten

3.5 km
€ 12
/Dag
2 beoordelingen

Ik zorg met héél veel liefde voor jouw dier!

Laatst gecontacteerd: 12 dagen geleden
Laatst actief: 4 dagen geleden
K

1. Kirsten

Ik zorg met héél veel liefde voor jouw dier!3.5 km
(2 beoordelingen)
Laatst gecontacteerd: 12 dagen geleden
Laatst actief: 4 dagen geleden
"De communicatie met Kirsten verliep vlot. Wij kregen vlug antwoord van haar en ze was ook stipt op de afspraak. Zij is vriendelijk en correct en weet hoe ze moet omgaan met de katten.Wij zijn dan ook heel tevreden van de opvang en vragen haar zeker terug. Bart en Inge"
IBeoordeling door Inge
€ 12
/Dag
R

2. Roselien

2.1 km
€ 20
/Dag
2 beoordelingen

The Best Belly Rub In Town!

Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: 6 dagen geleden
R

2. Roselien

The Best Belly Rub In Town!2.1 km
(2 beoordelingen)
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: 6 dagen geleden
"Op Roselien kan je rekenen! Ze is eerlijk, volgt de afgesproken huisbezoeken correct op en ze stuurt je ervan een update zodanig dat je verder kunt genieten van een zorgeloze vakantie. Ze is lief met dieren. Het huis ligt er proper bij. Wat een zalige thuiskomst!!! De volgende keer mag ze zeker terugkomen. Theresa"
TBeoordeling door Theresa
€ 20
/Dag
S

3. Shelly

0.4 km
€ 15
/Dag
6 beoordelingen
1
terugkerende gast

Beestig geestig

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
S

3. Shelly

Beestig geestig0.4 km
(6 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
"Shelly zorgde super voor onze vele katten, honden en kipjes. Ze liet ons geregeld weten hoe het met de diertjes was zodat wij met een gerust hart van onze vakantie konden genieten. Wij hebben ook een oudere hond die extra zorgen nodig had en ook dat was voor Shelly geen probleem... Duidelijk een groot hart voor dieren en een betrouwbaar iemand die ik zeker opnieuw zal contacteren. Bedankt Shelly voor de goede zorgen en tot onze volgende reis!"
EBeoordeling door Els
€ 15
/Dag
C

4. Céline

0.4 km
€ 25
/Dag

Dierenarts met een hart voor dieren

Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
C

4. Céline

Dierenarts met een hart voor dieren0.4 km
Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
€ 25
/Dag
B

5. Britt

2 km
€ 7
/Dag

Liefdevolle dierenverzorger en student

Laatst actief: 2 dagen geleden
B

5. Britt

Liefdevolle dierenverzorger en student2 km
Laatst actief: 2 dagen geleden
€ 7
/Dag
B

6. Bianca

4.7 km
€ 20
/Dag

Kennismaking

Woont samen met 1 hond
Woont samen met Dalmatier Orsina
B

6. Bianca

Kennismaking4.7 km
Woont samen met 1 hond
Woont samen met Dalmatier Orsina
€ 20
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Ninove beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Ninove of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Ninove. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Ninove beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Ninove goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Ninove. Meer dan 7308 huisdiereigenaar in Ninove hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.