Pawshake logo

Dierenoppas Geraardsbergen

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

location
Huisbezoeken
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
Huisbezoeken
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

12 EUR
/dag
Inloggen om Emmy als favoriet te markeren.

Emmy

5 km - Deux-acren

Emmy Cares

10
10 terugkerende gasten
Beoordeling door Virginie:Wij hadden een last-minute geboekt voor Turkije dus moest ik ook op zoek voor een last-minute onderkomen voor ons Lisa. ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Katrien als favoriet te markeren.

Katrien

3 km - Geraardsbergen

Terechtkomen in een huishoudelijk en warm gezin ! Max. 7 kg

3
1 terugkerende gast
Wij zijn een gezin van 4. Mama Katrien , papa Christophe en Kobe van 13 en Zoƫ van 8jaar Wij werken van thuis uit bijna ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Hanne als favoriet te markeren.

Hanne

1 km - Geraardsbergen

Jouw dieren, mijn zorg šŸ¤

5
Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
Ik ben Hanne, 24 jaar oud en zorgkundige. Al mijn hele leven ben ik gek op dieren, het liefst ben ik hele dagen bezig me ...
Lees meer
10 EUR
/dag
Inloggen om Gwenny als favoriet te markeren.

Gwenny

0 km - Geraardsbergen

Ervaren kattenoppas!

Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
Hallo! Ik ben Gwenny, 25 jaar, leerkracht Nederlands/economie Ć©n verantwoordelijke van VZW House of Cats. In 2020 startt ...
Lees meer
20 EUR
/dag
Inloggen om Gemma als favoriet te markeren.

Gemma

1 km - Geraardsbergen

I have been rescuing dogs and small animals since i was 10

Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
!!! Instructions (visit or day care) must be written down !!! I always was in charge of training and taking care of ...
Lees meer
1

Andere diensten in Geraardsbergen

Pawshake biedt ook dierenoppassen in

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Geraardsbergen beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Geraardsbergen of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet Ć©Ć©n of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat Ɣl je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Geraardsbergen. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vĆ³Ć³rdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu Ć©Ć©n dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Geraardsbergen beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Geraardsbergen goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Geraardsbergen. Meer dan 871 huisdiereigenaar in Geraardsbergen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. Ā»
  3. Huisbezoeken
  4. Ā»
  5. Geraardsbergen

Copyright Ā© 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.