Pawshake logo

Hondenoppas Geraardsbergen

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/nacht
Inloggen om Jolien als favoriet te markeren.

Jolien

2 km - Overboelare

Animalcare

229
49 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
20 EUR
/nacht
Inloggen om Xante als favoriet te markeren.

Xante

15 km - Roosdaal

Opvang Voor Speelvogels!

5
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
17 EUR
/nacht
Inloggen om Silke als favoriet te markeren.

Silke

15 km - Herzele

Doglover Silke

4
1 terugkerende gast
15 EUR
/nacht
Inloggen om Claire als favoriet te markeren.

Claire

17 km - Hoves

La Ferme Aux Animaux Rois!

2
Laatst gecontacteerd: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Kaat als favoriet te markeren.

Kaat

19 km - Oudenaarde

Love Pets

6
1 terugkerende gast
22 EUR
/nacht
Inloggen om Hélène als favoriet te markeren.

Hélène

18 km - Gooik

Happy Tails

40
14 terugkerende gasten
15 EUR
/nacht
Inloggen om christofer als favoriet te markeren.

christofer

17 km - Petit-enghien

Amis De Chiens

2
Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
15 EUR
/nacht
Inloggen om Christel als favoriet te markeren.

Christel

3 km - Schendelbeke

Christel

8
2 terugkerende gasten
17 EUR
/nacht
Inloggen om Natascha als favoriet te markeren.

Natascha

4 km - Sint-martens lierde

Pawadise

152
54 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Ana als favoriet te markeren.

Ana

17 km - Maarkedal

Luxueus Hondenhotel In De Vlaamse Ardennen

3
Laatst gecontacteerd: vandaag
1

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Geraardsbergen. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Geraardsbergen flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Geraardsbergen).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Geraardsbergen lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Geraardsbergen. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Geraardsbergen die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Geraardsbergen. Meer dan 774 hondenbezitters in Geraardsbergen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.9/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Geraardsbergen