☰
Pawshake logo

Hondenoppas Halle

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

19 EUR
/nacht
Inloggen om Olivier als favoriet te markeren.

Olivier

6 km - Beersel

De Belles Vacances Pour Chiens

23
8 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
17 EUR
/nacht
Inloggen om Cynthia als favoriet te markeren.

Cynthia

13 km - Dilbeek

Een hart voor honden

Nieuwe oppas
Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/nacht
Inloggen om Nathalie als favoriet te markeren.

Nathalie

17 km - Woluwe-St.-Lambert

Nathalie amoureuse des animaux

2
Laatst gecontacteerd: gisteren
25 EUR
/nacht
Inloggen om Dexie Lee &  Jean Ethan als favoriet te markeren.

Dexie Lee & Jean Ethan

11 km - Forest

Pet Lover

54
20 terugkerende gasten
12 EUR
/nacht
Inloggen om Charlotte als favoriet te markeren.

Charlotte

12 km - Anderlecht

Pension pour chat sur Anderlecht 🐈

6
Laatst gereserveerd: 11 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Ria als favoriet te markeren.

Ria

19 km - Overijse

Dog/cat Lover!!

19
4 terugkerende gasten
23 EUR
/nacht
Inloggen om Natalia als favoriet te markeren.

Natalia

18 km - Woluwe-St.-Lambert

Two dog-lovers Natalia and Philippe will take care of your dog and give him/her all attention it needs

3
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
17 EUR
/nacht
Inloggen om Sam als favoriet te markeren.

Sam

13 km - Ixelles

Sweetheart For Pets

24
5 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Isabella als favoriet te markeren.

Isabella

16 km - Bruxelles

Super happy to help with doggie sitting in Brussels or close by! Pick-up is possible.

12
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
39 EUR
/nacht
Inloggen om Sarah als favoriet te markeren.

Sarah

14 km - Ixelles

Experienced animal carer will dog-sit your sweetlings with lots of love

8
Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
1
2
3
4
5
6
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Halle. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Halle flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Halle).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Halle lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Halle. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Halle die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Halle. Meer dan 2488 hondenbezitters in Halle hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Halle