Pawshake logo

Dierenoppas Kraainem

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

9 EUR
/dag
Inloggen om Dionne als favoriet te markeren.

Dionne

4 km - Schaerbeek / schaarbeek

Chez Vous, Avec Plaisir (engl/fr/nl/esp)

42
20 terugkerende gasten
13 EUR
/dag
Inloggen om Ana Leticia als favoriet te markeren.

Ana Leticia

2 km - Kraainem

Pet Sitter - Kraainem & region!

12
3 terugkerende gasten
9 EUR
/dag
Inloggen om Olga als favoriet te markeren.

Olga

3 km - Sterrebeek

Mary Poppins For Pets!

58
29 terugkerende gasten
15 EUR
/dag
Inloggen om Rachel als favoriet te markeren.

Rachel

2 km - Wezembeek-oppem

Happy Paws Pet Sitter

23
7 terugkerende gasten
10 EUR
/dag
Inloggen om Solange als favoriet te markeren.

Solange

2 km - Sint-stevens-woluwe

Beaucoup D'amour Et De Câlins Pour Vos Compagnons à 4 Pattes

10
3 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Sabrina als favoriet te markeren.

Sabrina

5 km - Bruxelles (schaerbeek)

Coeur à Coeur

25
7 terugkerende gasten
12 EUR
/dag
Inloggen om Dehan als favoriet te markeren.

Dehan

1 km - Kraainem

Dog & Cat Sitting

16
7 terugkerende gasten
12 EUR
/dag
Inloggen om Auriane als favoriet te markeren.

Auriane

2 km - Bruxelles

Gardienne De Boules De Poils

52
23 terugkerende gasten
20 EUR
/dag
Inloggen om Kaidi als favoriet te markeren.

Kaidi

4 km - Evere

Petsitter

2
3 terugkerende gasten
10 EUR
/dag
Inloggen om Stéphanie als favoriet te markeren.

Stéphanie

4 km - Woluwe-saint-pierre

Animal Lover - Animal Cuddler

28
10 terugkerende gasten
1
2
3
4
5
next page

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Kraainem beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Kraainem of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Kraainem. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Kraainem beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Kraainem goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Kraainem. Meer dan 6138 huisdiereigenaar in Kraainem hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Kraainem