1. Dierenoppas
  2. Geel

Dierenoppas, Geel

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
B

1. Bo

1.7 km
vanaf
ā‚¬Ā 10
/dag
Nieuwe oppas

dierenvriend met een hart voor iedere viervoeteršŸ¶šŸ§”

Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: gisteren
B

1. Bo

Nieuwe oppas
dierenvriend met een hart voor iedere viervoeteršŸ¶šŸ§”1.7 km
Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: gisteren
vanaf
ā‚¬Ā 10
/dag
E

2. Ellen

0.1 km
vanaf
ā‚¬Ā 20
/dag

STAY PAWSITIVE šŸ¾

Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
E

2. Ellen

STAY PAWSITIVE šŸ¾0.1 km
Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
vanaf
ā‚¬Ā 20
/dag
D

3. Ditte

1.4 km
vanaf
ā‚¬Ā 20
/dag
2 beoordelingen

Ditte

Woont samen met 3 katten, 1 hond
Woont samen met cavalier king charles Jake
D

3. Ditte

Ditte1.4 km
(2 beoordelingen)
Woont samen met 3 katten, 1 hond
Woont samen met cavalier king charles Jake
"Ik was super blij met Ditte. Ze is vriendelijk en erg lief. Maar het is natuurlijk belangrijker hoe mijn kat reageertšŸ˜Š Hij accepteerde haar meteen. En toen we terugkwamen van vakantie, zag alles er prima uit."
RBeoordeling door RĆ¼ya
vanaf
ā‚¬Ā 20
/dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Geel beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Geel of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet Ć©Ć©n of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat Ɣl je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Geel. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vĆ³Ć³rdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu Ć©Ć©n dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Geel beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Geel goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Geel. Meer dan 1416 huisdiereigenaar in Geel hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Visa, Mastercard, American Express

Copyright Ā© 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.