1. Homepagina
  2. »
  3. Dierenoppas
  4. »
  5. Diest

Dierenoppas, Diest

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. Davina

1.7 km - Diest
EUR 15
/Dag
46 beoordelingen
13
terugkerende gasten

De blije viervoeters

Laatst gereserveerd: 10 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
A

1. Davina

De blije viervoeters 1.7 km - Diest
(46 beoordelingen)
13 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 10 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
"All round 5 sterren waard. Zowel de honden als de katten waren onmiddellijk weg van haar (en zeker bij de honden is dit niet altijd het geval). De regelmatige updates met foto's en filmpjes stelden mij al snel gerust dat Davina een goede keuze was. Ik wil in de toekomst zeker nog beroep op haar doen."
NBeoordeling door Anne
EUR 15
/Dag
L

2. Ilse

1.1 km
EUR 10
/Dag
1 beoordeling

Ervaren dieren oppas voor uw harige beste maatjes

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
L

2. Ilse

Ervaren dieren oppas voor uw harige beste maatjes 1.1 km
(1 beoordeling)
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
"Ilse heeft voor een verlengd weekend op mijn Pinot gepast en wat heeft ze dat perfect gedaan! Elke keer ze langs ging kreeg ik filmpjes en foto's waardoor ik helemaal gerustgesteld was. Pinot was in zeer goede handen en ik ga Ilse zeker nog vragen om op mijn Pinot te komen passen als ik op vakantie ben!"
ABeoordeling door Tasha
EUR 10
/Dag
I

3. Nienke

4.6 km
EUR 13
/Dag

Enthousiaste pawsitter zkt. honden/katten! 😻🐶

Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
I

3. Nienke

Enthousiaste pawsitter zkt. honden/katten! 😻🐶4.6 km
Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
EUR 13
/Dag
E

4. Regiane

2.7 km
EUR 13
/Dag

Per Sitter in Diest - Webbekom

E

4. Regiane

Per Sitter in Diest - Webbekom2.7 km
EUR 13
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Diest beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Diest of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Diest. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Diest beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Diest goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Diest. Meer dan 1483 huisdiereigenaar in Diest hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.