☰
Pawshake logo

Huisoppas Hasselt

De oppas overnacht bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
35 EUR
/nacht
Inloggen om ils als favoriet te markeren.

ils

8 km - Herk-de-Stad

Betrouwbare Dierenoppas

14
4 terugkerende gasten
40 EUR
/nacht
Inloggen om Saskia als favoriet te markeren.

Saskia

2 km - Hasselt

Your favorite Pawshaker 🐾

7
2 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Franka als favoriet te markeren.

Franka

18 km - Tongeren

Franka's Dose of Pawsitivity

1
Laatst actief: 14 dagen geleden
50 EUR
/nacht
Inloggen om Patricia als favoriet te markeren.

Patricia

14 km - Genk

Pattiekes Dierenvriend

4
1 terugkerende gast
50 EUR
/nacht
Inloggen om Kevin als favoriet te markeren.

Kevin

16 km - Borgloon

welkom bij het Roedelke

8
1 terugkerende gast
45 EUR
/nacht
Inloggen om Pauline als favoriet te markeren.

Pauline

4 km - Hasselt

Veel liefde, geduld en zorg

2
2 terugkerende gasten
50 EUR
/nacht
Inloggen om Sam & Stephi als favoriet te markeren.

Sam & Stephi

10 km - Heusden-Zolder

Life is short, spoil your dog <3

2
Woont samen met Duitse Herder Kali
50 EUR
/nacht
Inloggen om Ina als favoriet te markeren.

Ina

6 km - Hasselt

Huisdierenoppas Ina

1

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in Hasselt terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals Hasselt.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in Hasselt en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in Hasselt. Meer dan 135 huisdiereigenaars in Hasselt hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.83/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. Hasselt