Pawshake logo
Lies

Lies

Mechelen
10 keer opgeslagen als favoriet
4 terugkerende gasten
Woont samen met 1 hond, 1 kat en 1 huisdier
Woont samen met Franse Buldog Ray
Antwoordt meestal binnen een dag
3weken geleden
Laatst actief
<12h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Eén huisbezoek per dag
30 min. huisbezoek, bij jou thuis
11 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Over Lies

Ik ben Lies, 42 jaar oud, met twee zonen van 11 en 13 jaar oud en heb de liefde voor dieren meegekregen van jongs-af-aan. Ik ben opgegroeid met zowat alle mogelijke dieren, honden, katten, konijnen, cavia's, kippen, ganzen, eenden, vogels, geiten, noem maar op... We hadden daar thuis de ruimte, de tijd, de nodige passie voor. Katten verzorgen, huisbezoekjes, desnoods ook medicatie toedienen, kattenbakken uitkuisen, spelen, ik doe het met veel graagte en plezier. Of ik nu één of meerdere keren langs hoef te komen, dat mag het baasje uitmaken, die weet wat het beste is voor zijn/haar viervoeter. Vragen staat vrij!

Mijn eigen zoon heeft een Ghekko, dus ook het zorgen voor reptielen is geen enkel probleem. Zolang ik geen "levend voer" zoals muizen dien te voederen, want daar heb ik de durf niet voor ;-) Ik ben thuis in de wereld van honden. En of het nu kwispelende lieverds zijn, enthousiaste opspringers, nederige volgelingen, eerder bang van aard of dominant, maakt voor mij weinig uit. Ik veronderstel dat jullie als baasje me wel kunnen vertellen wat belangrijk is, wat kan en niet kan en welke omgang het meest is aangewezen. Ik kan prima begrijpen dat mensen niet altijd de mogelijkheid hebben om opvang te zoeken voor hun dier, als ze moeten werken, vakantie hebben of als er dingen gebeuren in het leven die niet meteen voorzien zijn. Er zijn wel alternatieven zoals een katten-of dierenhotel. Maar sommige mensen voelen zich nu eenmaal wat geruster als hun lieverd thuis de nodige aandacht en verzorging krijgt.

Momenteel leef ik in een groot appartement, met terras en veel open ruimte achteraan. Mijn katten leven binnen, maar gaan evenzeer buiten. Ik mis echter wel het contact met andere dieren, zoals honden en ook andere diersoorten. Aangezien ik momenteel niet over de mogelijkheid beschik om zelf meerdere huisdieren te houden en er blijkbaar vraag is naar het tijdelijk overnemen van de zorg voor andere hartendieven, bied ik met plezier mijn diensten aan.

Diensten van Lies

Bij jou thuis

Eén huisbezoek per dag
Boek een oppas die bij je thuis langskomt om je huisdier te voeren en verzorgen
11 EUR
/dag
Twee huisbezoeken per dag
Je huisdier wordt twee keer per dag bezocht door de oppas.
16 EUR
/dag

Lies biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Laura, 2021-08-26

Lies en haar zoon zorgden zeer goed voor onze jonge kattin die voor het eerst 'alleen thuis' bleef. Ze volgden onze instructies perfect en namen ook contact op toen ze zich ergens had verstopt en ze haar niet konden vinden. Ze weten wat ze doen!

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Els, 2020-01-13

Toen Lies kennis kwam maken met Noa klikte het meteen tussen hen. Ik moest voor enkele dagen naar het ziekenhuis, ik wist dat er voor mijn schatje heel goed gezorgd ging worden en dat was een enorme geruststelling. Voor mijn opname wist ik dat ik vrijdag of zaterdag naar huis zou mogen. Dat had ik ook zo aan Lies laten weten. Lies vroeg om haar op de hoogte te houden zodra ik wist welke dag het zou worden. Ze uite haar bezorgdheid om Noa, dat ze niet een hele dag alleen zou moeten zitten. Elke dag kreeg ik veel foto's, filmpjes. Ze schreef ook telkens hoe het met Noa ging. Door de filmpjes die ze stuurde kom ik horen en zien hoe lief ze met Noa omging. Ik kon zien hoe Noa echt genoot van de aandacht en de knuffels van Lies. Noa is immers een katje dat enorm graag geknuffeld wordt. Het was voor mij de eerste keer dat ik beroep moest doen op een oppas en dankzij Lies een heel positieve ervaring!

1
2
3
4
5
next page

Beschikbaarheid

Lies's huisdieren

Felix
Kat
Snowball
Boerderijdier
Ray
Franse Buldog

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+20 jaren ervaring
Kan exotische dieren verzorgen

Dieren de nodige aandacht geven, zoals een knuffel, of een babbel, een lange wandeling, spelen is voor mij niet alleen een groot plezier, maar vooral een must voor het welzijn van het betreffende dier. Alles dat daar bij komt kijken, zoals hokken schoonmaken, kattenbakken legen, lichamelijke verzorging, vormen voor mij geen enkel probleem. Integendeel, ook dat is "zorgen" voor.

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren

Statistieken

Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Lies

Lies

Lies

Mechelen
Eén huisbezoek per dag
30 min. huisbezoek, bij jou thuis
11 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen
Contacteer Lies

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Lies