Pawshake logo
Tiana

Beestenboel

Oelegem
12 keer opgeslagen als favoriet
7 terugkerende gasten
Woont samen met 2 honden en 2 huisdieren
Woont samen met Engelse Cocker Lois
Antwoordt meestal binnen enkele uren
<4h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
8 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Tiana

Hey ik ben Tiana, 26jaar oud en ik woon samen met mijn beestenboel, een schat van een hond en een knuffelkonijn, en mijn vriend in Oelegem. Ik ben altijd omringd geweest door dieren. Zelf hebben we altijd een hond gehad van het medium formaat, maar bij de oma leerde we ook omgaan met de grotere types zoals de duitse herder. Verder hadden we thuis ook steeds 1 of meerdere konijntjes rondhuppelen, die ik al van kleins af aan zelf moest verzorgen.

Op mijn 23jaar ben ik uit het ouderlijk huis vertrokken en op mezelf gaan wonen, maar niet alleen want mijn knuffelkonijn moest ik onder lichte dwang meenemen van de mama (ik zou haar ook nooit hebben achtergelaten). Mijn konijn Dory was al een serieuze uitdaging opzich om op te voeden, daar waar normaal konijntjes proper en zindelijk zijn, hield Dory ervan om haar terein af te bakenen. Dory was ook een zeer bang konijn ten opzichte van mijn vorige konijnen. Het is dus een lange weg geweest, maar nu is zij een lief proper konijntje, dat achter me aan loopt voor knuffels als ik haar loslaat.

Dan hebben we natuurlijk ook nog Lola, mijn kleine koppige, maar oh zo lieve hondje. Lola heb ik gevonden dankzij een tripje naar het asiel. Ik zocht namelijk een vriendje voor Dory (Dory loopt namelijk graag achter honden aan, raar maar waar). In het blauwe kruis in Wommelgem vond ik dus een schattige, zeer actieve puppy van 10 maanden oud. Lola werd in het asiel geplaatst omdat ze niet zindelijk was. Al snel werd het duidelijk dat ze het begrip wandelen niet kende en dat ze geen liefdevolle jeugd had gekend. Het wandelen had ze op een weekendje al snel geleerd (wat een serieuze opluchting was), maar hier en daar een bleven de plasjes van blijdschap en frustratie komen. Ondertussen zijn we een goed jaar verder en met veel belonen en structuur is Lola (op een sporadisch ongelukje na) helemaal zindelijk.

Waarom bieden wij ons aan als dierenoppas. we zijn enorme dierenliefhebbers (met veel geduld, wat nodig was met onze koppige schatjes) en zou het fantastisch vinden en om een centje bij te verdienen zonder dat onze dieren alleen thuis moeten zitten. Meer nog, we vinden het fantastisch om af en toe er een speelkameraadje bij te hebben om te gaan wandelen en uitstapjes naar de hondenwei te doen. Recent verhuisden we van een groen omgeven appartement naar een huisje (met tuin!) in Oelegem. We wonen nu net naast de vaart, ideaal voor een leuke wandeling. Ook nemen we regelmatig de auto om met Lola naar een grotere hondenwei te gaan, bos of zee zodat ze al haar energie kwijt kan die ze opbouwt als ik ga werken.

Zelf werken we van maandag tot vrijdag (als ingenieur in de farmacie met flexibele uren). Lola zit dan in een grote bench (niet getreurd, na veel zoeken, bleek dit echt de beste oplossing en merkte ik dat ze zich vele geruster voelt zo) en Dory zit uiteraard in haar kot. Zelf ben ik dus elk weekend vrij en heb ik veel tijd om diertjes te op te vangen. Tijdens de week zijn avond bezoekjes ook steeds mogelijk. Kleinere huisdieren (of honden die overdag alleen kunnen zitten) zijn in de week ook welkom. Ookal werken we overdag, 's morgens en 's avonds nemen we graag de tijd om een extra wandelingetje te maken zodat elke viervoeter zijn energie kwijt kan.

Diensten van Tiana

Bij de oppas thuis

Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
8 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/nacht
Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
8 EUR voor elk extra dier
12 EUR
/dag

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
18 EUR voor twee huisbezoeken per dag
10 EUR
/dag

Tiana biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Logeren
Greet, 2020-03-01

Zoals steeds super tevreden. Bedankt voor de goede zorgen.

starstarstarstarstar
Dagopvang
raissa, 2020-01-05

Ze zijn beide heel vriendelijk in de omgang . Je ziet en

Voelt dat ze van dieren houden

Ik liet onze Max er dan ook met

Een zeer gerust hart achter

1
2
3
4
5
next page

Beschikbaarheid

Tiana's huisdieren

Lola
Kruising engelse cocker
Dory
Konijn
Nori
Konijn
Lois
Engelse Cocker

Over Tiana's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-20 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Tiana's huis

Een normale buitenruimte
Heeft geen kinderen
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Nederlands & Engels
<1 jaren ervaring

- Geduldig

- Ervaring met honden en konijnen (ook andere knaagdieren)

- Strikt met honden (qua training en voeding)

- Ik geef uitstekende knuffels (zeer belangrijk)

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Asieldieren

Statistieken

<4h
Reactiesnelheid
100%
Respons
22weken geleden
Laatst actief
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Tiana

Tiana

Beestenboel

Oelegem
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
8 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen
Contacteer Tiana

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Tiana