Pawshake logo
Selly

Dier-baar

Hamme
Woont samen met 3 honden en 2 katten
Woont samen met Kruising Cacka
Antwoordt meestal binnen enkele uren
<3h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
7 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Over Selly

Hallo allemaal,

Mijn naam is Selly, bij mij thuis is het een vrolijke beestenboel. Mijn eerste hond, Marie, heb ik geadopteerd uit Servië. Na zelf te zijn meegegaan naar de asielen daar zijn er nog 2 lieverds gevolgd, Boris en Cacka (lees: tsatska). Het idee speelde om een poes te adopteren, de drukte en de honden hebben me wat tegengehouden, maar uiteindelijk is mijn eerst kater Odiel er gekomen. Toen ik merkte dat hij nood had aan een soortgenoot, een speelkameraadje, is Billie de kater gevolgd. Je zou denken wat een drukte, maar in huis heerst er vrede en harmonie tussen mijn beestjes. Daarnaast heb ik ook nog 3 ex-legkipjes geadopteerd die hier een rustig leventje mogen leiden waar niets van hen verwacht wordt. Mijn hart is er voor alle dieren en ik zie ze ook allemaal evenwaardig. Daarom heb ik 2 jaar geleden beslist om veganistisch te gaan leven.

Ik ben voorstander van dieren 'dier' te laten zijn in hun gewoontes. Voor mij hoeft het niet allemaal te afgelijnd te zijn in gehoorzaamheid en kunstjes. Door honden te adopteren uit buitenlandse asielen heb ik ervaring met verscheidene karakters. Dikwijls zijn dit honden die angstig zijn of probleemgedrag vertonen omdat zij het huiselijke leven niet gewend zijn. Er wordt van hen zoveel verwacht op korte tijd, wat eigenlijk onterecht is. Ik ben dus geduldig en blijf steeds rustig zodat ieder dier de tijd krijgt om zich aan te passen en zo stilletjes aan open te bloeien.

Het idee om een hondenuitlaatservice aan te bieden is er gekomen uit mijn eigen visie op mijn leven. Wanneer je fulltime werkt ben je dikwijls 10u van huis weg. Ik voelde me hierdoor schuldig ten opzichte van mijn honden dat ik ze in feite in de steek liet. Want wat hadden ze aan mij als ze mij 's ochtends vluchtig een uurtje zagen en 's avonds had ik mijn handen vol met mijn huishouden. Ik heb hier verandering in gebracht door dagelijks met hun te gaan wandelen en dat heeft echt zijn vruchten af geworpen. Mijn honden zijn veel gelukkiger omdat ze hun energie kwijt kunnen. Dit wens ik dan ook iedere hond toe!

Je kan bij mij terecht voor:

- Oppas aan huis: ben je op vakantie of een weekendje weg en laat je liever je dier in je vertrouwde omgeving? Ik kan meerdere keren per dag langskomen om een wandeling te maken, te spelen, eten geven, medicatie toe te dienen, ... Indien gewenst kan dit ook met overnachting of kunnen er extra's gedaan worden zoals het water geven van de planten of de brievenbus legen bijvoorbeeld.

- Hondenwandelingen: ben je lang van huis weg maar vind je dat je hond toch een wandeling verdient dan kan ik steeds langskomen om met de hond te gaan wandelen. Hier kan de keuze gemaakt worden uit een korte wandeling (+/- 15 min) of langere wandelingen van 30 min tot 1 uur.

Bij mij in de buurt is er veel wandelgebied langs de Schelde en Durme, bossen en landelijke wegen. Er wordt altijd gekeken in samenspraak met de baasjes wat de mogelijkheden zijn om te gaan wandelen in fuctie van wat de hond nodig heeft en wat er in de buurt is van natuur.

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!

​​​​​​​

Diensten van Selly

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
7 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
20 EUR voor twee huisbezoeken per dag
15 EUR
/dag
Huisoppas
De oppas overnacht bij jou thuis
25 EUR
/nacht

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beschikbaarheid

Selly's huisdieren

Marie
Duitse Jachtterriër
Boris
Kruising
Cacka
Kruising
Odiel
Kat
Billie
Kat

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+10 jaren ervaring
Kan exotische dieren verzorgen
  • Vrijwilliger geweest bij Wase Dierenbescherming
  • In het bestuur gezeten van Puppy Rescue België, een vereniging die asielhonden uit Servië ter adoptie stelt. Daarmee ook 2x mee geweest naar Servië zelf.
  • Enkele workshops gevolgd van Kevin Boriau van Hof Daalder
  • Enkele workshops gevolgd bij hondencoach Wablaf ivm wandelen met honden die gevoelig zijn aan stress

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren

Statistieken

<3h
Reactiesnelheid
100%
Respons
4weken geleden
Laatst actief
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Selly

Selly

Dier-baar

Hamme
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
7 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen
Contacteer Selly

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Selly