Pawshake logo

Kattenoppas Leopoldsburg

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

null EUR
/dag
Inloggen om Lynn als favoriet te markeren.

Lynn

4 km - Beverlo

Zorgeloze Pootjes

7
1 terugkerende gast
null EUR
/dag
Inloggen om Mandy als favoriet te markeren.

Mandy

4 km - Beringen

Woofie Pension

3
Laatst gecontacteerd: gisteren
null EUR
/dag
Inloggen om Lise als favoriet te markeren.

Lise

6 km - Ham

Enthousiaste Jonge Dierenvriend!!

Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
null EUR
/dag
Inloggen om nancy als favoriet te markeren.

nancy

1 km - Leopoldsburg

Nancy

Laatst gecontacteerd: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
null EUR
/dag
Inloggen om Candy als favoriet te markeren.

Candy

5 km - Lommel

Den ark

27
16 terugkerende gasten
null EUR
/dag
Inloggen om Elke als favoriet te markeren.

Elke

7 km - Beringen

Dierenoppasser En Hondengedragstherapeute

2
Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Leopoldsburg je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Leopoldsburg zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Leopoldsburg die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Leopoldsburg. Meer dan 188 kattenbaasjes in Leopoldsburg hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Leopoldsburg